GOG Galaxy -ohjelma päivittyi uusilla ominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa GOG Galaxy -ohjelma päivittyi uusilla ominaisuuksilla

Mm. ja tulevan Cyperpunk 2077 -pelin kehittäjä CD Project Red ja sen kauppapaikka on päivittänyt sovellusta uusilla ominaisuuksilla. Parantelun kohteena on ollut tälläkertaa haku, pelien lisääminen, kirjaston järjestäminen sekä lataukset.

Päivitetty haku

Ohjelman haku on kokenut täydellisen päivityksen. Nyt sen kautta pystyy etsimään pelien lisäksi myös kavereita. Voit myös hakea avainsanojen, kategorioiden sekä arvosteluiden perusteella. Haku löytää myös pelit, joita et välttämättä vielä omista ja sen kautta voi myös asentaa pelejä. Myös haun käyttöä näppäimistön avulla on paranneltu.

Lisää mikä tahansa peli

Nyt voit lisätä GOG Galaxy -ohjelmaan minkä tahansa pelin. Nyt saat vihdoin ne hyllyssä lojuvat fyysiset pelit myös lisättyä digitaaliseen kirjastoosi.

Kirjaston muokkaaminen

Pelikirjastoa voi muokata entistä tarkemmin. Rivinäkymässä voit järjestää ja ryhmitellä pelejä nimen, arvostelun, tilan tai vaikka julkaisuajankohdan mukaan. Voit myös halutessasi näyttää lisätietoja peleistä, kuten kehittäjän, avainsanat jne.

Lataukset

Myös ohjelman latausnäkymää on päivitetty. Voit helpommin järjestää latauksessa olevia pelejä. Tämä ominaisuus toimii toistaiseksi vain GOG-pelien kohdalla.

Tältä näyttää GOG Galaxyn kirjastonäkymä.
Tältä näyttää GOG Galaxyn kirjastonäkymä.

GOG Galaxy 2.0 -ohjelman on tarkoitus yhdistää pelaajan pelikirjastot läpi konsoleiden ja PC:n. Se kerää myös pelien statistiikkaa, saavutuksia ja myös pelaajien kaverit yhteen sovellukseen. Ohjelman aiempi versio mahdollisti Steamin tapaan ainoastaan GOGin kautta ostettujen pelien käynnistämisen, ostamisen ja selaamisen.

Kunnianhimoiseen ohjelmaan on tulossa vielä paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Yksi näistä on alustojen välinen chat-ominaisuus. Tämän avulla voit olla yhteydessä kavereihisi huolimatta siitä millä alustalla he ovat. Ohjelman on myös tarkoitus yhdistää kaikki alustojen väliset kaverilistat yhdeksi listaksi.

Voit ladata GOG Galaxyn beta-version täältä.

Kommentoi

Bomber Crew ladattavissa ilmaiseksi Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Bomber Crew ladattavissa ilmaiseksi Humble Bundlesta

Bomber Crew

Humble Bundle tunnetaan huokeahintaisista pelipaketeistaan, mutta ajoittain se myös jakelelee täysin ilmaiseksi pelejä. Nyt vuorossa on strategiaa ja simulaatiota yhdistelevä Bomber Crew.

Pelissä valitset pommikoneellesi miehistön ja ylläpidät kaikkea lennokkisi polttoaineesta, ammuksiin ja hydrauliikkaan. Voit myös muokata miltä pommikoneesi näyttää erilaistan maalauksien ja merkkien avulla.

Bomber Crew on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Humble Bundlen kautta aina lauantaihin tammikuun 16. päivä klo 19.00 asti. Kyseessä on koodi -palveluun.

Kommentoi

A Total War Saga: Troy saa uuden Ajax & Diomedes -lisäosan tammikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa A Total War Saga: Troy saa uuden Ajax & Diomedes -lisäosan tammikuun lopulla

A Total War Saga: Troy

A Total War Saga: Troy on saamassa uuden Ajax & Diomedes -lisäosan tammikuun 28. päivä.

Nimensä mukaan lisäosa tuo peliin kaksi uutta ryhmittymää: Ajaxin kotikaupungin Salamiksen ja Diomedeksen Argosin. Näistä ensimmäinen turvautuu muurien taakse ja puolustaviin yksiköihin ja jälkimmäinen nopeasti liikkuviin yksiköihin.

Lisäosa tuo mukanaan myös uudet Paragon -yksiköt, joilla on voimakkaita ominaisuuksia. Ajax voi värvätä vahvoja myrmidons nimisiä yksiköitä ja Diomedes voi puolestaan värvätä haluamansa Paragon -yksikön Epigonin avulla.

Ajax & Diomedes -lisäosa saapuu A Total War Saga: Troy -peliin tammikuun 28. päivä PC:lle Epic Games Storen kautta. Peli saapuu myös myöhemmin syksyllä -palveluun.

Kommentoi