GOG Galaxy -ohjelma päivittyi uusilla ominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa GOG Galaxy -ohjelma päivittyi uusilla ominaisuuksilla

Mm. ja tulevan Cyperpunk 2077 -pelin kehittäjä CD Project Red ja sen kauppapaikka on päivittänyt Galaxy sovellusta uusilla ominaisuuksilla. Parantelun kohteena on ollut tälläkertaa haku, pelien lisääminen, kirjaston järjestäminen sekä lataukset.

Päivitetty haku

Ohjelman haku on kokenut täydellisen päivityksen. Nyt sen kautta pystyy etsimään pelien lisäksi myös kavereita. Voit myös hakea avainsanojen, kategorioiden sekä arvosteluiden perusteella. Haku löytää myös pelit, joita et välttämättä vielä omista ja sen kautta voi myös asentaa pelejä. Myös haun käyttöä näppäimistön avulla on paranneltu.

Lisää mikä tahansa peli

Nyt voit lisätä -ohjelmaan minkä tahansa pelin. Nyt saat vihdoin ne hyllyssä lojuvat fyysiset pelit myös lisättyä digitaaliseen kirjastoosi.

Kirjaston muokkaaminen

Pelikirjastoa voi muokata entistä tarkemmin. Rivinäkymässä voit järjestää ja ryhmitellä pelejä nimen, arvostelun, tilan tai vaikka julkaisuajankohdan mukaan. Voit myös halutessasi näyttää lisätietoja peleistä, kuten kehittäjän, avainsanat jne.

Lataukset

Myös ohjelman latausnäkymää on päivitetty. Voit helpommin järjestää latauksessa olevia pelejä. Tämä ominaisuus toimii toistaiseksi vain GOG-pelien kohdalla.

Tältä näyttää GOG Galaxyn kirjastonäkymä.
Tältä näyttää GOG Galaxyn kirjastonäkymä.

GOG Galaxy 2.0 -ohjelman on tarkoitus yhdistää pelaajan pelikirjastot läpi konsoleiden ja PC:n. Se kerää myös pelien statistiikkaa, saavutuksia ja myös pelaajien kaverit yhteen sovellukseen. Ohjelman aiempi versio mahdollisti Steamin tapaan ainoastaan GOGin kautta ostettujen pelien käynnistämisen, ostamisen ja selaamisen.

Kunnianhimoiseen ohjelmaan on tulossa vielä paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Yksi näistä on alustojen välinen chat-ominaisuus. Tämän avulla voit olla yhteydessä kavereihisi huolimatta siitä millä alustalla he ovat. Ohjelman on myös tarkoitus yhdistää kaikki alustojen väliset kaverilistat yhdeksi listaksi.

Voit ladata GOG Galaxyn beta-version täältä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077:n esittelytilaisuutta lykättiin — Taustalla Yhdysvaltojen mielenosoitukset Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077:n esittelytilaisuutta lykättiin — Taustalla Yhdysvaltojen mielenosoitukset

Red ilmoitti eilen, että Night City Wire -verkkolähetystä lykätään kesäkuun 25. päivään. Verkkolähetyksessä oli tarkoitus esitellä studion syksyllä julkaistavaa -peliä. Päätöksen taustalla ovat Yhdysvalloissa syttyneet, mellakoiksi asti kärjistyneet mielenosoitukset, joilla otetaan kantaa tummaihoisen väestön eriarvoiseen asemaan.

Studio kertoo odottavansa yhä innolla Cyberpunkin esittelyä, mutta tällä hetkellä käytävät keskustelut ovat tärkeämpiä. CD Projekt Red tahtoo päätöksellään varmistaa, että mielenosoittajien ääni kuullaan, eli Cyberpunk 2077 -striimin ei tahdota vievän yleisön huomiota muualle.

Myös Activision ja Sony tekivät tällä viikolla vastaavia päätöksiä. Sony ilmoitti lykkäävänsä PS5-pelien julkaisutilaisuutta, ja Call of Duty: Warzonen seuraavia kausia viivästytetään samoin perustein.

Kommentoi

Total War Saga: Troy tulee olemaan julkaistaessa ilmainen ensimmäiset 24 tuntia Kommentit pois päältä artikkelissa Total War Saga: Troy tulee olemaan julkaistaessa ilmainen ensimmäiset 24 tuntia

Total War Saga: Troy

Creative Assemblyn tuleva Total War Saga: Troy tulee olemaan ilmainen ensimmäiset 24 tuntia ilmestyessään elokuun 13. päivä Epic Games Storen kautta. Peli ilmestyy -palveluun vuoden myöhemmin elokuun 13. päivä 2021.

Tempauksen tavoitteena on tuoda uusia pelaajian haastavan pelisarjan parjiin. Creative Assemblyn mukaan pelin jakaminen ilmaiseksi ensimmäisen vuorokauden aikana ei olisi ollut mahdollista ilman Epic Games Storen apua.

Nimensä mukaan peli ammentaa Kreikkalaisesta mytologista ja tarkemmin Troijan sodasta. Voit taistella tarinasta tutuilla sankareilla kuten Akhilleus, Ajax ja Troijan prinssi Hektor, sekä sadoilla tai jopa tuhansilla sotilailla.

Total War Saga: Troy ilmestyy PC:lle Epic Games Storen kautta elokuun 13. päivä.

Kommentoi