Goodnight Mommy -kauhuelokuvasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Goodnight Mommy -kauhuelokuvasta saatiin uusi traileri

Goodnight Mommy

Prime Videon on julkaissut uuden trailerin tulevasta Goodnight Mommy -kauhuelokuvasta, joka saa ensi-iltansa 16. syyskuuta. Voit katsoa trailerin alta.

Elokuvassa kaksospojat menevät äitinsä maalaiskotiin ja löytävät tämän kasvot kääreiden peittämänä. Pian kuitenkin alkaa outojen tapahtumien sarja. Pojat saavat tiukat säännöt ja äidin käytös alkaa muuttumaan.

Elokuvaa tähdittävät Naomi Watts, Cameron Crovetti, Nicholas Crovetti sekä Peter Hermann. Leffan on ohjannut Matt Sobell (Take Me to the River) ja käsikirjoittanut Kyle Warren (Lincoln, Lethal Weapon). Tuottajina toimivat V.J. Guibal, Nicolas Brigaud-Robert, Joshua Astrachan sekä David Kaplan.

Goodnight Mommy -kauhuelokuva saa ensi-iltansa 16. syyskuuta yksinoikeudella palvelun kautta.

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa

Time

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelu on saamassa uutta sisältöä jälleen syyskuussa. Luvassa on mm. keskiaikaan sijoittuva komedialeffa Catherine Called Birdy, Sean Beanin tähdittävä vankidraama Time sekä tositapahtumiin perustuva Argentina, 1985.

Catherine Called Birdy

7. lokakuuta 2022

On vuosi 1290 Stonebridgen keskiaikaisessa englantilaiskylässä. Lady Catherine, joka tunnetaan nimellä Birdy, on Lordi Rollon ja Lady Aislinnin nuorin lapsi, ja hänen leikkipaikkansa on Stonebridge Manor, joka perheen tavoin on nähnyt myös parempia päiviä. Taloudellisesti vaikeuksissa oleva mutta äärimmäisen ahne Rollo näkee tyttärensä ratkaisuna kurimukseensa. Hänet on määrä saattaa naimisiin rikkaan miehen kanssa rahaa ja maata vastaan.

Mutta Birdy, kuten kaikki suuret teinisankarittaret, on innokas, fiksu ja seikkailunhaluinen – ja valmis hyllyttämään kaikki sulhasehdokkaat, jotka tulevat tapaamaan häntä toinen toistaan kekseliäämmillä keinoilla. Hänen mielikuvituksensa, uhmakkuutensa ja syvä usko omiin oikeuksiinsa saa hänet törmäyskurssille vanhempiensa kanssa. Viimein kun kaikkein iljettävin kosija saapuu paikalle, joutuvat vanhemmat arvioimaan rakkauttaan tyttäreensä uudelleen.

Time

7. lokakuuta 2022

Time on syvä, emotionaalinen ja kovilla panoksilla ladattu kuvaus brittivankilan elämästä. Mark Cobden (Sean Bean) potee syyllisyyttä tapettuaan vahingossa viattoman miehen ja kärsii tästä neljän vuoden tuomiotaan. Vankilassa hän tapaa Eric McNallyn (Stephen Graham), huolehtivan vanginvartijan, joka tekee parhaansa suojellakseen vastuullaan olevia vankeja.

Kun yksi vaarallisimmista vangeista huomaa Ericin heikkouden, joutuu hän mahdottoman moraalisen valinnan eteen periaatteidensa ja perheensä välillä. Tarina kertoo syyllisyydestä ja anteeksiannosta, rangaistuksesta ja katumuksesta. Sekä Eric että Mark ovat ansassa menneisyytensä takia ja tulevaisuus on epävarma. Löytävätkö he tarpeeksi voimaa kohdatakseen edessään olevat haasteet?

Argentina, 1985

21. lokakuuta 2022

Argentina, 1985 on saanut inspiraationsa tositarinasta, kun julkiset syyttäjät Julio Strassera ja Luis Moreno Ocampo nostivat syytteen Argentiinan verisintä sotilasdiktatuuria vastaan vuonna 1985. Strassera ja Moreno Ocampo uskalsivat uhmata armeijan huomattavaa vaikutusvaltaa uudessa hauraassa demokratiassa. He kokosivat epätodennäköisistä sankareista koostuvan juristien joukon Daavid ja Goljat -tyyppiseen oikeustaisteluun. Kun he etsivät oikeutta sotilasjuntan uhreille, kilpailivat he samalla myös aikaa vastaan ja laittoivat itsensä sekä perheensä alttiiksi suurelle vaaralle. .

The Peripheral

21. lokakuuta 2022

Flynne Fisher ( Grace Moretz) asuu maaseudulla Etelä-Amerikassa ja työskentelee paikallisessa 3D-tulostuslaitoksessa. Hän ansaitsee lisärahaa pelaamalla VR-pelejä rikkaiden ihmisten kanssa. Eräänä iltana hän pukee kuulokkeet päähänsä ja löytää itsensä futuristisesta Lontoosta, sulavalinjaisesta ja salaperäisestä maailmasta, joka on kaikkea muuta kuin hänen omansa.

Peli ei ole kuitenkaan samanlainen, kuin aiemmat: Flynne tajuaa, ettei kyse ole virtuaalitodellisuudesta… vaan se on totta. Joku Lontoossa seitsemänkymmenen vuoden kuluttua on löytänyt tavan avata oven Flynnen maailmaan. Ja niin äärimmäisen lumoava kuin Lontoo onkin, on se myös vaarallinen. Samalla kun Flynne etsii vastauksia siihen, kuka maailmat on yhdistänyt ja mitä tarkoitusta varten, saa hänen läsnäolonsa liikkeelle vaaralliset voimat, jotka yrittävät tuhota Flynnen ja hänen perheensä. The Peripheral on mestaritarinankertoja William Gibsonin häikäisevä kertomus, joka on kuin välähdys ihmiskunnan kohtalosta ja siitä, mitä sen takana oikeasti on.

The Devil’s Hour

22. lokakuuta 2022

Sarja kertoo tarinan Jessica Rainen näyttelemästä Lucysta, joka herää joka yö kauhistuttaviin näkyihin tarkalleen klo 3.33 aamuyöstä – paholaisen tuntina. Hänen kahdeksanvuotias poikansa on sulkeutunut ja tunteeton. Hänen äitinsä puhuu tyhjille tuoleille. Talossa kuuluu kaikuja, joka eivät ole ääniä hänen omasta menneisyydestään. Kun Lucyn nimi yhdistyy alueella tapahtuviin julmien murhien sarjaan, nousevat esiin vastaukset, joita hän on vuosien ajan etsinyt. Peter Capaldi esittää yksinäistä kulkuria, jota ajaa murhanhimoinen pakkomielle. Hänestä tulee Nikesh Patelin näyttelemän myötätuntoisen etsivän, Ravi Dhillonin pääkohde.

Kommentoi

Nanny -kauhuelokuvasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Nanny -kauhuelokuvasta saatiin uusi traileri

Nanny

Prime Video on julkaissut uuden trailerin tulevasta kauhuelokuvasta Nanny. Voit katsoa trailerin alta.

Elokuvan taustalla on palkittu käsikirjoittaja-ohjaaja Nikyatu Jusu, joka tunnetaan mm. Suicide by Sunlight ja Flower -ellokuvista.

Pääosissa nähdään Anna Diop (US), Michelle Monaghan (Mission: Impossible – Fallout), Sinqua Walls (American Soul), Morgan Spector (The Gilded Age), Rose Decker (Mare of Easttown) sekä Leslie Uggams (Deadpool).

Leffa on ensimmäinen kauhuelokuva, joka on voittanut Sundance -elokuvafestareiden Dramatic Grand Jury -palkinnon ja toinen kerta kun palkinto on jaettu mustalle naisohjaajalle.

Nanny yhdistelee nerokkaalla tavalla psykologista kauhua ja kulttuuri

Nanny on nerokkaasti genrejä sekoittava elokuva, jossa yhdistyvät psykologinen sekä kulttuurillisesti merkityksellisiin sosiaalisen identiteettiin liittyvät kysymykset, kuten rotuun, sukupuoleen ja sosioekonomiseen asemaan.

Elokuva sijoittuu New Yorkin suurkaupunkiin, jossa senegalilainen maahanmuuttaja työskentelee varakkaassa perheessä. Tarina perustuu kotityöntekijöiden todellisiin kokemuksiin.

Nanny saapuu Prime Video palveluun joulukuun 16. päivä.

Kommentoi