Google Stadia on pian ilmainen Gmail-osoitteen omistaville Kommentit pois päältä artikkelissa Google Stadia on pian ilmainen Gmail-osoitteen omistaville

Google Stadia

on yllättäen julkistanut pilvipelaamispalvelunsa Stadian olevan pian saatavilla ilmaiseksi kaikille Gmail-osoitteen omistaville. Lisäksi Google antaa uusille käyttäjille kaksi kuukautta Stadia Pro-jäsenyyttä ilmaiseksi koska ihmiset joutuvat viettämään aikaa paljon kotonaan.

Ilmainen versio ilmaantuu Googlen ilmoituksen mukaan saataville kahden vuorokauden kuluessa. Palvelu tulee olemaan ilmainen, mutta se tarkoittaa silti sitä, että pelit täytyy kokeilujakson jälkeen ostaa erikseen ja maksimiresoluutio peleissä on 1080p. Pelejä voit pelata PC:llä, Chrome-tabletilla ja muilla Android-laitteilla. Ohjaimeksi käy Stadia Controllerin lisäksi USB-ohjain tai hiiri ja näppäimistö.

Stadia Pron myötä resoluutioksi luvataan 4K ja ruudunpäivitysnopeudeksi 60 per sekunti. Peleinä löytyy tällä hetkellä: 2: The Collection, GRID, Gylt, SteamWorld Dig 2, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, Collection, Spitlings, Stacks on Stacks (on Stacks), Thumper.  Kahden kuukauden ilmaisen jakson jälkeen Stadia Pro maksaa 9,99 €.

Stadiaan on tulossa vielä tämän vuoden puolella yli 120 peliä. Stadian palvelun voit ottaa käyttöön täältä.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla pelattavissa ilmaiseksi viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla pelattavissa ilmaiseksi viikonloppuna

Assassin's Creed Valhalla

Ubisoftin huippusuosittu avoimen pelimaailman Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli on pelattavissa ilmaiseksi tulevana viikonloppuna. Ilmainen testivaihe jatkuu aina maanantaihin 19. joulukuuta saakka. Tallennetut pelitilanteet säilyvät, jos täyden pelin hankkii ilmaisviikonlopun jälkeen.

Samalla alkaa viikinkisaagan viimeinen vaihe, kun viikinkisoturi Eivorin tarina tulee päätökseen. Useilla lisäosilla päivittynyt toimintaroolipeli vie pelaajansa muun muassa Norjaan, Britanniaan ja myös jumalten maille. Lukemattomat kiehtovat kohtaamiset, piilotetut aarrekätköt ja persoonalliset hahmot tekevät seikkailusta mieleenpainuvan kokemuksen. Assassin’s Creed Valhalla -saaga tarjoaakin kaikkine laajennuksineen pelattavaa jopa sadoiksi tunneiksi.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla 5, PlayStation 4 Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa :lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi