Google Stadia on pian ilmainen Gmail-osoitteen omistaville Kommentit pois päältä artikkelissa Google Stadia on pian ilmainen Gmail-osoitteen omistaville

Google Stadia

Google on yllättäen julkistanut pilvipelaamispalvelunsa Stadian olevan pian saatavilla ilmaiseksi kaikille Gmail-osoitteen omistaville. Lisäksi Google antaa uusille käyttäjille kaksi kuukautta Stadia Pro-jäsenyyttä ilmaiseksi koska ihmiset joutuvat viettämään aikaa paljon kotonaan.

Ilmainen versio ilmaantuu Googlen ilmoituksen mukaan saataville kahden vuorokauden kuluessa. Palvelu tulee olemaan ilmainen, mutta se tarkoittaa silti sitä, että pelit täytyy kokeilujakson jälkeen ostaa erikseen ja maksimiresoluutio peleissä on 1080p. Pelejä voit pelata PC:llä, Chrome-tabletilla ja muilla -laitteilla. Ohjaimeksi käy Stadia Controllerin lisäksi USB-ohjain tai hiiri ja näppäimistö.

Stadia Pron myötä resoluutioksi luvataan ja ruudunpäivitysnopeudeksi 60 per sekunti. Peleinä löytyy tällä hetkellä: 2: The Collection, GRID, Gylt, SteamWorld Dig 2, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks (on Stacks), Thumper.  Kahden kuukauden ilmaisen jakson jälkeen Stadia Pro maksaa 9,99 €.

Google Stadiaan on tulossa vielä tämän vuoden puolella yli 120 peliä. Stadian palvelun voit ottaa käyttöön täältä.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla -pelin tarina tulee päätökseen vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla -pelin tarina tulee päätökseen vuoden lopulla

Assassin's Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla -pelin varsinainen tarina on saamassa vuoden lopulla viimeisen osan, johon päättyy Eivorin tarina.

Peli on saamassa kesän aikana myös uuden pelitilan nimeltään The Forgotten Saga. Pelitila on roguelite-henkinen ja se sijoittuu Niflheimiin.

Syksyllä peliin saadaan vielä viimeinen Tombs of the Fallen -luolastohaaste. Luvassa on myös kausittaisia tapahtumia. Kaikki aiemmin mainitut sisällöt tulevat olemaan ilmaisia pelin omistaville.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla 5, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi Kommentit pois päältä artikkelissa Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi

Humankind

Segan ja Amplitude Studiosin 4X-strategiapeli on tulossa ja Xbox -konsoleille marraskuussa. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Vuoropohjaisessa strategiapelissä pelaajat voivat luoda oman sivilisaation sekoittamalla eri kulttuureja ajanjaksojen kuluessa. Amplitude Studios tunnetaan parhaiten Endless Space ja Endless Legend -peleistä.

Cultures of Latin America -lisäosa

Samalla peli on saanut uuden lisäosan, joka sijoittuu Latinalaiseen Amerikkaan. Järjestyksessään pelin toinen lisäosa tuo mukanaan kuusi uutta kulttuuria Caralans, Nazca, Taino, Inca, Argentinians sekä Cubans.

Luvassa on myös kuusi uutta Wonderia: Pyramid of the Sun – Teotihuacan, Maracana Stadium, Salar de Uyuni, Salto Angel, Lençóis Maranhenses, sekä Atacama Desert.

Lisäksi peliin saadaan lisäosan myötä 9 uutta itsenäistä henkilöä, 15 uutta tapahtumaa sekä uutta musiikkia säveltäjä Arnaud Roylta.

on saatavilla PC:lle Steam, Games Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Peli ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille marraskuun 4. päivä.

Kommentoi