Goottivermeet ja linnat saapuvat The Sims 4 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Goottivermeet ja linnat saapuvat The Sims 4 -peliin

The Sims 4

EA ja Maxis tuovat -peliin uusilla lisäosilla linnoja ja goottityylisiä vaatetuksia. Lisäosat ovat fanien äänestämiä.

Castle Estate Kit: Rakenna oma keskiaikainen linnasi

Castle Estate Kit tarjoaa mahdollisuuden luoda omia linnoja, täynnä goottilaisia holvikaaria, nostosiltoja, suuria sisäänkäyntejä, pinottavia koristeikkunoita ja valtavia portaikkoja. Pelaajat voivat myös koristella linnojaan värikkäillä lasimaalauksilla, kapeilla ampumarei'illä ja jopa gargoyleilla.

Goth Galore Kit: Omaksu pimeys rohkean muodin kera

Goth Galore Kit sisältää kokoelman tummia ja rohkeita muotivermeitä, kuten tylyn mustia vaatteita, verkko- ja nahkakappaleita sekä tunnusomaisia goottimeikkejä. Pelaajat voivat myös täydentää Simiensä goottilookia platform-kenkien, vöiden, solkien ja hihnojen avulla.

The Sims 4 Castle Estate ja Goth Galore -lisäosat ovat saatavilla nyt PC:lle, Macille, PlayStationille ja Xboxille.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.