Gorgoroth rumpali Einar Selvik säveltää Assassin’s Creed Valhalla -pelin musiikit Kommentit pois päältä artikkelissa Gorgoroth rumpali Einar Selvik säveltää Assassin’s Creed Valhalla -pelin musiikit

Einar Selvik - AC Valhalla

Entinen Gorgoroth -yhtyeen rumpali Einar Selvik on värvätty säveltämään musiikit tulevaan Assassin’s Creed Valhalla -peliin. Selvik on aiemmin työstänyt musiikkia mm. sarjan kuudelle kaudelle.

Selvikin rinnalla pelin musiikkia tulee sälveltämään Jesper Kyd ja Sarah Schachner. Molemmat ovat alan veteraaneja ja ovat aiemmin työskennelleet Assassin’s Creed -pelien parissa. Schachner on myös säveltänyt musiikkia -peliin.

Selvik soitti Gorgorothissa vuosina 2000-2004 ja on sen jälkeen soittanut mm. Wardruna yhtyeessä yhdessä Gorgoroth vokalisti Gaahlin kanssa.

Assassin’s Creed Valhalla ilmestyy loppuvuodesta 2020 sekä -, -, - ja -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli tulee saataville - ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Playstation 5 -konsolin pelien kannet Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Playstation 5 -konsolin pelien kannet

Playstation 5

Sony on paljastanut miltä tulevan -konsolin fyysisten pelien kannet näyttävät.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales kansi

Mallina on tulevan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -pelin kannet. Suurimpana erona -konsolin vastaaviin on kannen yläosa, joka on valkoisella taustalla. Tämä on linjassa itse konsolin kanssa, joka paljastettiin aiemmin tänä vuonna.

Konsolin hinnasta on ollut paljon spekulaatioita ja siitä on vuotanut tietoja useampaan otteeseen. Konsolin julkaisuajankohdaksi on huhuiltu marraskuun 20. päivää.

Playstation 5 -konsoli saapuu markkinoille tämän vuooden lopulla.

Kommentoi

Killing Floor 2, Lifeless Planet ja The Escapist 2 ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Killing Floor 2, Lifeless Planet ja The Escapist 2 ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Killing Floor 2

Epic Games Store on jälleen laittanut uuden erän ilmaispelejä jakoon kauppapaikallaan. Tällä kertaa vuorossa ovat räiskintäpeli Killing Floor 2, pulmanratkonta Lifeless Planet sekä roolipeli The Escapist 2.

Killing Floor 2

Killing Floor 2 pelissä enintään kuusi pelaaja saavat vastaansa loputtomia määriä zombeja Euroopassa. Peli ilmestyi alunperin Early Accessiin vuonna 2015 ja on saanut tasaiseen tahtiin uusia aseita, vihollisia ja karttoja. Peli tukee myös ristiinpelaamista Steamin kanssa.

Lifeless Planet

Lifeless Planet on puolestaan pulmanratkontaa, tutkimista ja seikkailua yhdistävä peli. Siinä kansainvälinen astronauttiryhmä haaksirikkoutuu kaukaiselle planeetalle, josta löytyy pieni venäläinen kaupunki.

The Escapist 2

Yläkulmasta kuvatussa pikseligrafiikkaisessa The Escapist 2 -pelissä puolestaan tarkoitus on paeta yhdestä ankarammista vankiloista maailmassa.

Pelit ovat ladattavissa Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin heinäkuun 16. päivä asti.

Kommentoi