Gotta catch ’em all: pian voit lähteä kalastamaan oikeilla Pokémon-vieheillä Kommentit pois päältä artikkelissa Gotta catch ’em all: pian voit lähteä kalastamaan oikeilla Pokémon-vieheillä

Kyllästyttääkö Pokémonien nappaaminen konsolilla, pelikorttien avulla tai sitten luonnossa GO -pelin kautta? Jos haluat napata jotain oikeasti, voit harkita esimerkiksi kalastamista. Ja pian tähän toimintaan on tarjolla oikeat pelit ja vehkeet.

Myyntiin on nimittäin pian tulossa Pokémon-teemaisia vieheitä. The Pokémon Company tuo myyntiin Pikachu sekä Kyogre -vieheet, jotka tulevat Duo Internationalin kautta myyntiin keväällä 2021. Vielä ei ole saatavilla tietoa, mistä niitä voi ostaa.

Jää myös nähtäväksi, tulevatko vieheet olemaan saatavilla ainoastaan Japanissa. Toivoa sopii, että ne ilahduttavat kalastajia myös muualla maailmassa.

Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyy Switchille vuoden lopulla

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

-pelisarja tulee samaan jatkoa tämän vuoden lopulla -konsolille kun ja ilmestyvät.

Peleistä ei vielä toistaiseksi tiedetä paljoakaan, mutta se tulee olemaan viimeisimpien Pokémon -pelien kaltainen avoimen maailman seikkailu.

Trailerin perusteella pelissä tullaan näkemään kolme uutta ruoho, tuli ja vesi -luokkien Pokémonia.

Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ilmestyvät -konsolille tämän vuoden lopulla.

Pokémon Snap -pelin julkaisua juhlistetaan Pokémon GO -pelissä erikoistapahtumalla Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Snap -pelin julkaisua juhlistetaan Pokémon GO -pelissä erikoistapahtumalla

Pokémon Snap

-uusinto ilmestyy -konsolille huhtikuun 30. päivä ja juhlistaakseen tätä Company järjestää toisessa pelissään Pokémon GO:ssa erityisen tapahtuman.

Tapahtuman myötä pelaajat pääsevät tekemään uusia tutkimustehtäviä ja saavat mm. käyttöönsä uusia kamera-aiheisia avatareita. Luvassa on myös maalauksia tekevä Pokeémon nimeltään Smeargle.

Pelissä pelaajat seikkailevat Lentalin alueella ja ottavat kuvia pokemoneista. Avukseen pelaajat saavat alueen pokemon asiantuntijan professori Mirrorin ja tämän avustajan Ritan.

Odotettu jatko-osa vuoden 1999 65 klassikolle Pokémon Snap saapuu Nintendo -konsolille huhtikuun 30. päivä.

The New Pokémon Snap Celebration will run from Thursday, 29 April, at 10:00 BST until Sunday, 2 May, at 20:00 BST.