Gran Turismo 7 -ajopeli sai ensimmäisen kunnollisen sisältöpäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Gran Turismo 7 -ajopeli sai ensimmäisen kunnollisen sisältöpäivityksen

Gran Turismo 7

Sonyn viimeisin ajopeli 7 on saanut ensimmäisen kunnollisen päivityksensä, tuoden peliin uusia autoja sekä uuden muokatun radan. Mukana on myös pienempiä päivityksiä.

Uusien autojen joukossa on mm. Subaru BRZ GT300, BRZ S sekä sympaattisen pieni Suzuki Cappucino EA11R.

Uusi rata on puolestaan 24-tunnin ajoista tunnettu versio Spa-Francorchamps radasta Belgiassa. Rata on siis sama, joka pelissä on jo aiemmin nähty. Ainostaan aloituspaikka on muutettu.

7 on saatavilla yksinoikeudella ja 4-konsoleille.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin tilassa :lle vuonna 2013 joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan

Crash Bandicoot 4

Kuten jo useampana aiempana kuukautena, myös heinäkuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon onnistuneesti. Luvassa on tasohyppelypeli 4, kauhupeli The Dark Pictures Anthology: Man of Medan sekä co-op moninpeli Arcadegeddon.

4

Crash Bandicoot 4: It’s About Time on vuonna 2020 ilmestynyt tasohyppelypeli, joka on järjestyksessään pelisarjan kahdeksas virallinen osa. Pelissä Crash Bandicoot ja tämän sisko Coco yrittävät saada takaisin voimakkaita Quantum maskeja estääkseen Doctor Neo Cortex ja Doctor Nefarious Tropyn aikeet vallata multiversumi. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 ja PS5 -konsoleille.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Man of Medan on vuonna 2019 ilmestynyt selviytymistä, draamaa sekä kauhua yhdistelevä peli. Peli on ensimmäinen osa The Dark Pictures Anthology sarjaa, johon on kaavailtu kahdeksan osaa. Pelissä neljä opiskelijaa ja kapteeni etsivät toisen maailmansodan aikaista lentokonetta eteläiseltä Tyyneltämereltä. He saavat kuitenkin kimppuunsa merirosvoja ja ajautuvat etsimään Mantšurialaisten kulta-aarretta. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 konsoleille.

Arcadegeddon

Arcadegeddon on viime vuonna ilmestynyt co-op moninpeli, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan erilaisissa biomeissa. Pelistä löytyy myös erilaisia minipelejä, piilotettuja aarrearkkuja sekä monenlaisia vastustajia ja loppupomoja. Pelata voi joko yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa. Peli tulee olemaan saatavilla PS5 -konsoleille.

Pelit tulevat olemaan saatavilla heinäkuun 5. päivästä aina elokuun 2. päivään asti.

Kommentoi