Gran Turismo 7 -pelistä saatiin uutta materiaalia tv-mainoksen myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Gran Turismo 7 -pelistä saatiin uutta materiaalia tv-mainoksen myötä

Gran Turismo 7

Sonyn odotetusta Gran Turismo 7 -ajopelistä on saatu katsaus uutta materiaalia uuden tv-mainoksen myötä. Voit katsoa sen alta.

Videolla nähdään mm. Ferrari F8 Tributo, Mercedes CLK-LM, R34 Skyline, Ford F150 Raptor sekä Toyota Castrol TOM’s Supra.

Yhteensä pelissä tulee olemaan julkaisun yhteydessä 400 autoa, 34 rataa sekä 90 ratavaihtoehtoa. Pelata voi joko yksin tai kaverin kanssa jaetulla ruudulla, sekä verkon kautta.

Peli tulee sisältämään kustomoitavia autoja niin menneisyydestä, nykyisyydestä kuin tulevaisuudestakin. Suurin osa autoista ei ole aluksi saatavilla, vaan ne täytyy ansaita ajamalla. Pelissä on myös aiemmista osista tuttu uratila.

ilmestyy yksinoikeudella ja 4-konsoleille maaliskuun 4. päivä 2022.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Far Cry 6

Tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä ilmaiseksi pelattavissa oleva 6 -toimintapeli on kasvanut julkaisustaan lähtien kiehtovilla päivityksillä ja lisäyksillä. Näitä ovat muun muassa Stranger Things- ja Danny Trejo -teemaiset tehtävät omine minitarinoineen.

Ilmaisviikonlopun ajan pelin maailmaa ja sen tarinoita voi kokea omalla tavallaan, sillä Yaran eksoottinen saari tarjoaa paljon tekemistä, tutkittavaa ja löydettävää. Ilmaisviikonloppu alkaa jo torstaina 4. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 7. elokuuta.

6 on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä. Peli on saatavilla sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Storen ja Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi