Gran Turismo -elokuvasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Gran Turismo -elokuvasta saatiin uusi traileri

Gran Turismo

on julkaisemassa Gran Turismo -aiheista elokuvaa ja siitä on nyt saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Elokuvan ohjaajana toimii ja elokuvista tuttu Neill Blomkamp. Pääosissa puolestaan nähdään Orlando Bloom sekä David Harbour.

on Sonyn PlayStation -konsoleille julkaisema ajopelisarja, jonka ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1997. Viimeisin peli ilmestyi viime vuonna.

Elokuvan on määrä ilmestyä teattereihin elokuun 11. päivä 2023.

Kommentoi

Suomessa raportoidaan pahoja ongelmia PS5:sen levyaseman kanssa – ”Mä oon tässä viikon sisällä nyt onnistunut tilaamaan kaksi upouutta PS5:sta ja molemmat oli rikki” Kommentit pois päältä artikkelissa Suomessa raportoidaan pahoja ongelmia PS5:sen levyaseman kanssa – ”Mä oon tässä viikon sisällä nyt onnistunut tilaamaan kaksi upouutta PS5:sta ja molemmat oli rikki”

Sony PlayStation 5

Parin viimeisimmän päivän aikana suomalaisilla pelifoorumeilla on raportoitu pahoja ongelmia PS5:sen levyaseman kanssa. Kommentoinnin mukaan ongelmaa on sittemmin havaittu laajemminkin ympäri maailmaa. Suomalainen Jan Hartikainen on yksi näistä epäonnekkaista PS5-tilaajista, joka on jo viikon sisään saanut itselleen kaksi viallista -konsolia. Errori.net tavoitti Janin asian tiimoilta:

”Ensimmäisessä konsolissa, jonka hommasin Elisalta oli levyasema, joka ei lukenut yhtään mitään levyjä. Ei tullut edes erroria tai mitään. oli hyvin tiukka siinä, että mä en voi saada purettua sopimustani. Mä soitin niiden asiakaspalveluun monta kertaa ja pari kertaa joku niiden ”Laitevaihdon vastaava” soitti minulle ja käski minun vain olemaan Sonyyn yhteydessä. Täysin samaa mitä normi Elisan asiakaspalvelija käski myös. Myymäläpäällikön avulla sain sitten sopimuksen purettua vihdoinkin, mutta oli siinä pientä vänkkäämistä ja ei oikein suostuttu. Nyt olen Telialta ostanut uuden ja lähettänyt senkin huoltoon. Koska en jaksa enää uutta ostaa. Tiedän, että sieltä on nyt tulossa toimiva konsoli. Sitten kun kirjotin reklamaation Sonyn asiakastukeen tästä niin sieltä tuli vain vastauksena automaattisesti kirjoitettu viesti.”

Janin mukaan molemmat rikkinäiset versiot ovat olleet nimenomaan tällä hetkellä myynnissä olleita -bundleja.

Mä oon tässä viikon sisällä nyt onnistunut tilaamaan kaksi upouutta konsolia ja molemmat ollut rikki. Sonyn asiakaspalvelija kertoi mulle että, tässä on käynyt vain todella huono tuuri, että ei niille ole tullut juurikaan soittoja vastaavasta ongelmasta. Aikoivat kuitenkin palata asiaan jos jotain ilmenee

Suomalaisten konsolifoorumien perusteella Jan ei ole tällä hetkellä ainoa ongelmansa kanssa. Hän on kommentoinut asiaa myös Facebookin retropeliryhmässä, johon on tullutkin paljon jo vastakaikua. Voit katsoa videon alta:

Kommentoi

Tammikuun PS Plus pelit selvillä – Axiom Verge 2, Fallout 76 ja Jedi: Fallen Order Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuun PS Plus pelit selvillä – Axiom Verge 2, Fallout 76 ja Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Sony on paljastanut vuoden 2023 ensimmäiset ilmaiset pelit Essential -tilaajille. Mukana on metroidvania 2, post-apokalyptinen roolipeli 76 sekä Star Wars Jedi: Fallen Order -toimintaseikkailupeli.

Axiom Verge 2

Axiom Verge 2 on vuonna 2021 ilmestynyt metroidvania tyylinen peli, jossa pelaajat seikkailevat kahdessa toisiinsa yhteydessä olevissa maailmoissa. Käytä muinaista teknologiaa, uusia hahmoja sekä uusia taitoja. Peli tulee olemaan ladattavissa PS4 ja PS5 konsoleille.

76

76 on puolestaan vuonna 2019 ilmestynyt toimintaroolipeli, jossa pelaajat pääsevät jälleen seikkailemaan post-apokalyptiseen Appalachian alueelle Yhdysvalloissa. Pelata voi joko yksin tai yhdessä muiden pelaajien kanssa. Peli tulee olemaan ladattavissa PS4 konsoleille.

Star Wars

Star Wars on vuonna 2019 ilmestynyt toimintaseikkailupeli, jossa seurataan Cal Kestiksen tarinaa. Pelissä Senaattori Palpatinen Order 66 vainoaa Jedejä ja pelaajien tehtävä on viimeisenä jäljellä olevina Jedi Padawaneina suorittaa koulutuksensa loppuun ja pelastaa Jedit. Peli tulee olemaan ladattavissa PS4 ja PS5 konsoleille.

Pelit tulevat ladattavaksi tiistaina 3. tammikuuta.

Kommentoi