Grand Theft Auto VI saatetaan julkistaa jo tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI saatetaan julkistaa jo tällä viikolla

Rockstar suunnittelee ilmoittavansa virallisesti Grand Theft Auto 6:sta pian ja aikoo julkaista pelistä trailerin joulukuussa.

Bloombergin mukaan Rockstar suunnittelee ilmoittavansa pelistä jo tällä viikolla. Toistaiseksi on epäselvää, kuinka paljon yhtiö aikoo paljastaa tässä mahdollisessa alkuperäisessä ilmoituksessa, mutta yhtiö ilmoittaa suunnittelevansa julkaisevansa pelin trailerin ensi kuussa. Tämä todennäköisesti tapahtuisi The Game Awards -tapahtumassa 7. joulukuuta, mutta toistaiseksi vahvistusta ei ole saatu.

Grand Theft Auto 6 on yksi odotetuimmista peleistä, niin paljon, että fanit ovat alkaneet nähdä asioita ja olettaneet, että Red Dead Onlinen päivitys olisi jokin salainen vihje pelin julkistamisesta. Ja kaikkea muuta kevyttä ”salaliittoteoriaa”. Kohta ehkä näille teorioille saadaan kuitenkin loppu?

Rockstar on jo vahvistanut, että on kehityksessä, mutta on pysynyt muuten vaitonaisena pelistä. Se saattaa jopa julkaista sen ensi vuonna. Peliä koskevaa materiaalia vuoti viime vuonna, ja Rockstar vahvisti vuodot todeksi. Yhtiö mainitsi kuitenkin, etteivät vuodot vaikuttaisi pelin kehitykseen.

PC-pelaajat nuolevat jälleen näppejään hetken? – Grand Theft Auto VI julkaistaan aluksi vain konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa PC-pelaajat nuolevat jälleen näppejään hetken? – Grand Theft Auto VI julkaistaan aluksi vain konsoleille


Grand Theft Auto 6 suunnitellaan tällä hetkellä julkaistavaksi vuonna 2025 Xbox Series X- ja S -konsolijärjestelmille sekä PlayStation 5:lle. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole mitään tietoa PC-julkaisusta.

Rockstar PR vahvisti tänään lähetetyssä lehdistötiedotteessa, että peli on tulossa PlayStation 5 -viihdejärjestelmille ja Xbox Series X|S -viihdejärjestelmille vuonna 2025, mutta siinä ei mainittu mitään PC-versiosta.

Tämä ei sulje pois mahdollisuutta, että peli saapuisi PC:lle. Kuten aiempien GTA-seikkailujen kanssa, on todennäköistä, että PC-versio julkaistaan myöhemmin, vaikka alkuperäinen julkaisu tapahtuisikin ensin konsoleille

Traileri pääsi vuotamaan hieman ennakkoon verkkoon, joten Rockstar päätyi luopumaan alkuperäisestä aikataulustaan, joka olisi ollut tänään klo 16 suomen aikaa.

Nyt uusi traileri on ilmoilla, ja voit ottaa sen haltuun tästä alta:

Nyt sitä saa! – Grand Theft Auto VI:n traileri julkaistiin etuajassa Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt sitä saa! – Grand Theft Auto VI:n traileri julkaistiin etuajassa

Tässäpäs vasta mieluinen käänne Gran Theft Auto VI -pelin ensimmäinen traileri on virallisesti julkaistu, ja vieläpä etuajassa.

Traileri pääsi vuotamaan hieman ennakkoon verkkoon, joten Rockstar päätyi luopumaan alkuperäisestä aikataulustaan, joka olisi ollut tänään klo 16 suomen aikaa.

Nyt uusi traileri on ilmoilla, ja voit ottaa sen haltuun tästä alta: