Grand Theft Auto VI:n traileri julkaistaan 5. joulukuuta Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI:n traileri julkaistaan 5. joulukuuta

Rockstar päräytti taannoin ihan virallisesti, missä kohtaa suurinpiirtein GTA 6 saa ensimmäisen trailerin. Tuo päivämäärä on nyt virallisesti paljastettu.

Tuo suuri päivä tulee olemaan tiistai, joulukuun 5. ja kellonaika täällä meidän nurkillamme on tuolloin. Näin kertoo Rockstar Gamesin virallinen X-tili.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Grand Theft Auto 6 on yksi odotetuimmista peleistä, niin paljon, että fanit ovat alkaneet nähdä asioita ja olettaneet, että Red Dead Onlinen päivitys olisi jokin salainen vihje pelin julkistamisesta. Ja kaikkea muuta kevyttä ”salaliittoteoriaa”. Kohta ehkä näille teorioille saadaan kuitenkin loppu?

Rockstar on jo vahvistanut, että on kehityksessä, mutta on pysynyt muuten vaitonaisena pelistä. Se saattaa jopa julkaista sen ensi vuonna. Peliä koskevaa materiaalia vuoti viime vuonna, ja Rockstar vahvisti vuodot todeksi. Yhtiö mainitsi kuitenkin, etteivät vuodot vaikuttaisi pelin kehitykseen.

Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja

aikoo ottaa käyttöön pakollisen viiden päivän viikkotyön toimistolla kaikille työntekijöilleen huhtikuusta alkaen.

Bloombergin mukaan syynä ovat kaksi tekijää: tuottavuuden lisääminen ja turvatoimien tiukentaminen, erityisesti viimeaikaisten vuotojen jälkeen koskien odotettua Grand Theft Auto 6 -peliä, joka alkaa olemaan kehityksensä loppusuoralla.

Rockstar väittää, etteivät vuodot ole vaikuttaneet heihin negatiivisesti, mutta he selvästi pyrkivät minimoimaan lisää väärinkäytöksiä. Sähköpostissa henkilöstölle Rockstarin julkaisupäällikkö Jenn Kolbe ilmoitti, että paluu-toimistoon -politiikka asettaa heidät parhaaseen asemaan tuoda seuraava Grand Theft Auto tasolle, jota laatu ja sen viimeistely vaativat.

Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille

GTA 6:n ”Florida Joker”, joka uhkasi Rockstaria 10 miljoonan dollarin oikeusjutulla, on nyt ottanut erilaisen lähestymistavan asiaan ja pyytänyt päästä äänittämään kyseistä hahmoa tulevaan peliin.

Lawrence Sullivan, myös nimellä ’Florida Joker’, on jälleen kerran ilmaissut vaatimuksensa TikTokissa neuvotellakseen GTA 6 -kehittäjän Rockstarin ja emoyhtiö Take-Twon kanssa sen jälkeen, kun hän väitti yrityksen varastaneen hänen ”kaltaisuutensa” GTA 6 -traileriin, joka julkaistiin taannoin.

”GTA… meidän täytyy puhua. En todellakaan yritä haastaa teitä oikeuteen, joten annan teille ylimääräisen kuukauden”

”Ottakaa yhteyttä, antakaa minun äänittää hahmo, antakaa minulle enemmän tarinaa pelissä ja antakaa minulle muutama miljoona […] tehdään historiaa tapahtumaan”, Sullivan sanoo TikTokissa.

Sullivan ei selvästi aio luopua tästä vertauksesta aivan näillä näppäimillä. Aiemmin miekkonen otti ja värjäsi hiuksensa violetiksi osoittaakseen, kuinka paljon hän muistuttaa hahmoa, ja on jopa uhannut vapauttaa kuuluisan GTA 6-hakkerin ulos vankimielisairaalasta.

Kaikkea sitä…