GreedFall saa jatkoa vuonna 2024 – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa GreedFall saa jatkoa vuonna 2024 – katso ensimmäinen traileri

GreedFall 2: The Dying World

Spiders -pelistudio on parhaillaan kehittämässä jatkoa fantasiaroolipelille GreedfFall. Jatko-osa vie pelaajat takaisin kuvitteelliselle 1600-luvulle, jossa teknologia ja magia kohtaavat.

Pelissä seurataan Teer Fradeetalta kaapattu paikallinen, jonka pelaajat voivat muokata haluamansa kaltaiseksi. Luvassa on myös runsaasti uusia kumppaneita ja ryhmittymiä joihin pelaajat voivat liittyä.

Jatko-osan tapahtumat sijoittuvat kolme vuotta ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen. Tulevan pelin tapahtumat sijoittuvat Gacanen vanhalle mantereelle.

on samalla työstämässä myös toista peliä nimeltään Steelrising yhdessä julkaisija Naconin kanssa. Toimintaroolipeli sijoittuu vaihtoehtoiseen Pariisin kaupunkiin, jossa pelaajat saavat vastaansa mekaanisia vastustajia. Peli ilmestyy syyskuun 8. päivä.

ilmestyy vuonna 2024 :lle ja konsoleille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi