Grime-artisti Stormzy nähdään tulevassa Watch Dogs: Legion -pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Grime-artisti Stormzy nähdään tulevassa Watch Dogs: Legion -pelissä

Watch Dogs: Legion x Stormzy

julkisti eilisessä Forward -pelitapahtumassa tekevänsä yhteistyötä brittisartisti Stormzyn kanssa tulevassa -toimintapelissä. Samalla ensimmäisestä Watch Dogs -pelistä tuttu Aiden Pearce osallistuu mukaan pelin tapahtumiin. Pelissä on erityinen tehtävä Lontoon keskustassa, jossa Stormzy pyytää pelaajahahmon apua soittaakseen uuden Rainfall-kappaleensa. Kappale sai eilen ensiesityksensä ja sen musiikkivideo on tehty -pelimoottoria hyödyntäen. Kappaleen julkaisupäivä on 1. lokakuuta.

Lisäksi pelin julkaisun jälkeen on luvassa tehtäväkokonaisuus, jossa on pääosassa alkuperäisestä Watch Dogs -pelistä tuttu Aiden Pearce. Pelin kausikortti kattaa kaksi uutta tarinakaarta ja neljä ainutlaatuista sankarihahmoa, mukaan lukien Pearcen. Lisäksi kausikorttiin sisältyy alkuperäinen, vuonna 2014 julkaistu Watch Dogs -peli. Luvassa on myös moninpelisisältöä sekä uusia tehtäviä, pelitiloja ja päivityksiä. Kausikortti sisältyy pelin kulta- ja ultimatepainokseen sekä keräilijänversioon.

Lähitulevaisuuden Lontoo on hirvittävä paikka asua. Rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Vaihtoehtoina on alistuminen ja pelossa eläminen tai taistella vastaan. Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja on yksi vastarintaan nousevista, mutta tätäkään sotaa ei pidä eikä tarvitse käydä yksin. Lontoo on täynnä asukkaita, jotka voi värvätä puolelleen osaksi vastarintataistelua. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa. Olipa kyse kyberteknologiasta, raa’asta voimasta tai arjen sankareista, jokaiselle tekijälle on paikkansa.

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020 sekä - ja -pelikonsoleille, - ja UPLAY+-pelipalveluille että :lle - ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös - ja -pelikonsoleille uusien pelikonsolien julkaisun yhteydessä.

Kommentoi

Ajoseikkailupeli Ryza Roads ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ajoseikkailupeli Ryza Roads ladattavissa ilmaiseksi

Ryza Roads

Indiepeli Ryza Roads on ladattavissa ilmaiseksi :lle Itch.io -palvelusta rajoitetun ajan.

Pelissä voit ajella neliökilometrin kokoisella saarella, hankkia uusia kulkuneuvoja sekä saada saavutuksia. Kisoissa voi pelata joko kelloa tai tietokonetta vastaan.

Voit ladata pelin täysin ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -lisäosa sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -lisäosa sai uuden pelivideon

The Sims 4: Snowy Escape

Suositun The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -laajennus on saanut uuden pelivideon. Laajennuksen myötä pelaajat pääsevät Japanin lumisiin maisemiin.

Lisäosa tuo peliin uuden sijainnin Komorebi -vuoren muodossa. Uusi sijainti tarjoaa mm. kylpylän, kävelyreittejä meditoimiseen sekä toiminnantäyteistä laskettelua tai vuorikiipeilyä.

Sijainti tarjoaa paikat niin omille uusille taloille sekä myös vuokrakohteita, mikäli haluaa vain vierailla. Uusia somisteita lisäosa tuo yhteensä 130 kappaletta. Saatavilla on perinteisiä ja moderneja huonekaluja. Näihin kuuluvat mm. shoji-ovet, tatamimatot sekä paperilyhdyt.

Lisäosa tuo peliin myös elämäntyylit ja näkemykset, joilla voi syventää Simien suhteita ja persoonallisuutta.

The Sims 4: Snowy Escape -lisäosa ilmestyy marraskuun 13. päivä :lle Steamin ja Origin kautta, sekä ja -konsoleille.

Kommentoi