GTA Online huijari tuomittiin maksamaan 150 000 dollarin korvaukset Kommentit pois päältä artikkelissa GTA Online huijari tuomittiin maksamaan 150 000 dollarin korvaukset

ja sen emoyhtiö on voittanut oikeusjutun floridalaista Jhonny Pereziä vastaan. Perez kehitti ja jakoi Elusive nimistä maksullista huijaustyökalua, jonkä käyttö mahdollisti mm. loputtomat rahat pelissä sekä muita huijauksia. Perez joutuu maksamaan korvauksia 150 000 dollarin edestä sekä yli 60 000 dollaria oikeuskäyntikuluja.

Perez ajoi Elusive palvelunsa alas viime vuonna ja keroi lahjoittavansa siitä saamat varat hyväntekeväisyyteen. Hän ei kuitenkaan toimittanut pyydettyä kirjanpitoa saaduista varoista, joten Take-Two vei asian oikeuteen.

Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten Red Dead Redemption 2 ja Grand Theft Auto V. Grand Theft Auto VI on tällä hetkellä yhtiön odotetuin pelijulkaisu vuosikausiin. Uusimpien huhujen mukaan peli saattaa kuitenkin olla valtava tallennustilaa syövä jättiläinen, jopa 750GB.

Huhut kertovat myös mahdollisuudesta palata Miamiin inspiroidulle Vice Cityyn ja eteläiseen Amerikkaan. Lisäksi pelissä saattaa olla kaksi pelattavaa hahmoa, Jason ja Lucia, jotka ovat innoittuneet historiallisesta rikosduosta Bonnie ja Clyde.

Jos huhut pitävät paikkansa, tämä voi aiheuttaa ongelmia niin PC- kuin konsolipelaajillekin tallennustilan kanssa. PS5:n kohdalla pelkästään :n asentaminen saattaisi ylittää käytettävissä olevan tallennustilan.

Toistaiseksi nämä tiedot ovat spekulaatiota, mutta odotamme innolla lisätietoja pelin vaatimuksista. GTA VI:n odotetaan saapuvan PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten Red Dead Redemption 2 ja Grand Theft Auto V. Nyt yhtiö on saanut fanit huolestumaan kauan odotetun Grand Theft Auto VI:n mahdollisesta hinnasta.

Vaikka peli on yksi kaikkien aikojen odotetuimmista ja sen kehitys on kestänyt lähes vuosikymmenen, uusimmat huhut antavat ymmärtää, että pelin hinta voisi olla jopa $150 kappaleelta. Tämä väitetään kompensoimaan pelin uskomattoman $2 miljardin budjettia. Monet pelifanit ovat huolissaan, etteivät he pysty hankkimaan yhtä kaikkien aikojen odotetuimmista peleistä korkean hinnan takia.