GTA Online huijari tuomittiin maksamaan 150 000 dollarin korvaukset Kommentit pois päältä artikkelissa GTA Online huijari tuomittiin maksamaan 150 000 dollarin korvaukset

Games ja sen emoyhtiö on voittanut oikeusjutun floridalaista Jhonny Pereziä vastaan. Perez kehitti ja jakoi Elusive nimistä maksullista huijaustyökalua, jonkä käyttö mahdollisti mm. loputtomat rahat pelissä sekä muita huijauksia. Perez joutuu maksamaan korvauksia 150 000 dollarin edestä sekä yli 60 000 dollaria oikeuskäyntikuluja.

Perez ajoi Elusive palvelunsa alas viime vuonna ja keroi lahjoittavansa siitä saamat varat hyväntekeväisyyteen. Hän ei kuitenkaan toimittanut pyydettyä kirjanpitoa saaduista varoista, joten vei asian oikeuteen.

Kommentoi

Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy helmikuussa 2023 PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy helmikuussa 2023 PC:lle

Moneen otteeseen viivästynyt Kerbal Space Program 2 -peli saapuu vihdoin Early Accessiin :llä helmikuun 23. päivä 2023.

Nyt pelin julkaisua on viivästetty jälleen ja pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa :lle ja myöhemmin konsoleille.

Peli oli tarkoitus ilmestyä alunperin jo vuonna 2020, mutta julkaisua siirrettiin useampaan otteeseen. Aikataulumuutosten ohessa pelin kehitys siirtyi useiden vaiheiden kautta :n alaisuuteen, kun tämä samalla rekrytoi Star Theoryn työntekijöitä riveihinsä.

Peli on odotettua jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle Kerbal Space Program -pelille. Uudessa pelissä on paremmat opastukset aloittelijoille, parannellut grafiikat sekä satoja uusia osia avaruusaluksiin. Pelissä pääsee myös matkustamaan pidemmälle aikahyppyjen ansiosta.

Kerbal Space Program 2 -peli ilmestyy tilassa PC:lle helmikuun 23. päivä 2023. Pelin ja Series X sekä S -versiot ilmestyvät jakson jälkeen.

Kommentoi

Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023

Kerbal Space Program 2 -peliä julkaisua on riivannut koronan aiheuttamat ongelmat sekä uudelleen järjestäytymiset.

Nyt pelin julkaisua on viivästetty jälleen ja pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa PC:lle ja myöhemmin konsoleille.

Alunperin sen oli tarkoitus ilmestyä vuonna 2020, mutta julkaisua siirrettiin aluksi vuoteen 2021 ja sitten tälle vuodelle. Aikataulumuutosten ohessa pelin kehitys siirtyi useiden vaiheiden kautta Take-Two:n alaisuuteen, kun tämä samalla rekrytoi Star Theoryn työntekijöitä riveihinsä.

Kerbal Space Program 2 -peli toteutetaan PC:lle sekä Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille.

Kommentoi