GTA Online huijari tuomittiin maksamaan 150 000 dollarin korvaukset Kommentit pois päältä artikkelissa GTA Online huijari tuomittiin maksamaan 150 000 dollarin korvaukset

Games ja sen emoyhtiö on voittanut oikeusjutun floridalaista Jhonny Pereziä vastaan. Perez kehitti ja jakoi Elusive nimistä maksullista Online huijaustyökalua, jonkä käyttö mahdollisti mm. loputtomat rahat pelissä sekä muita huijauksia. Perez joutuu maksamaan korvauksia 150 000 dollarin edestä sekä yli 60 000 dollaria oikeuskäyntikuluja.

Perez ajoi Elusive palvelunsa alas viime vuonna ja keroi lahjoittavansa siitä saamat varat hyväntekeväisyyteen. Hän ei kuitenkaan toimittanut pyydettyä kirjanpitoa saaduista varoista, joten vei asian oikeuteen.

Kommentoi

Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -peli viivästyy jälleen – ilmestyy vasta 2023

2 -peliä julkaisua on riivannut koronan aiheuttamat ongelmat sekä uudelleen järjestäytymiset.

Nyt pelin julkaisua on viivästetty jälleen ja pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa PC:lle ja myöhemmin konsoleille.

Alunperin sen oli tarkoitus ilmestyä vuonna 2020, mutta julkaisua siirrettiin aluksi vuoteen 2021 ja sitten tälle vuodelle. Aikataulumuutosten ohessa pelin kehitys siirtyi useiden vaiheiden kautta :n alaisuuteen, kun tämä samalla rekrytoi Star Theoryn työntekijöitä riveihinsä.

2 -peli toteutetaan PC:lle sekä ja 4 -konsoleille.

Kommentoi

Rockstar leikkaa transfobista sisältöä Grant Theft Auto 5:stä ja GTA Onlinesta Kommentit pois päältä artikkelissa Rockstar leikkaa transfobista sisältöä Grant Theft Auto 5:stä ja GTA Onlinesta

Rockstar on poistanut transfobisen sisällön Grand Theft Auto Onlinesta ja Grand Theft Auto 5 -remasterista, mukaan lukien Captain Spacetoy -nuken, jossa on vaihdettavat sukuelimet, ja ”drag queen:it”, jotka olivat yökerhon ulkopuolella.

Muutoksesta Captain Spacetoy -nukkeen raportoi aiemmin tässä kuussa Reddit käyttäjä JayProspero , joka jakoi kuvan, jossa verrattiin kuvia GTA Onlinen PlayStation 4 -versiosta :n E&E -laajennetun ja parannetun version kanssa. Captain Spacetoy -toimintahahmo, jossa on ”aseteltava oksennussuunta” jää seinälle, mutta vaaleanpunaiseen puseroon pukeutunut ja lupaava ”vaihdettavat sukuelimet” on selvästi poissa.

Kirsty Cloud fanisivuston GTANetin ylläpitäjä huomautti myös Twitterissä, että Cockatoos-yökerhon ympärillä esiintyneet ”trans-pilakuvat” on myös poistettu. Mallit ovat edelleen käytettävissä ohjaajatilassa, mutta niiden valintaikkunat on kuitenkin poistettu käytöstä.

Grand Theft Auto V

Rockstar ei kommentoinut muutosten syitä (tai edes myöntänyt, että ne oli tehty), mutta ne tapahtuivat useita kuukausia sen jälkeen, kun Out Making Games, Iso-Britanniassa toimiva pelialalla työskentelevien LGBTQ+ -ihmisten tukiryhmä, lähetti avoimen kirjeen studiolle, jossa sitä kehotetaan ”poistamaan transfobiset elementit” GTA-remastereista. OMG sanoi, että kirje johtui syyskuun 2021 Kotaku -kappaleesta, jossa Rockstaria kehotettiin ”jättämään vuoden 2013 transfobia taakseen”.

Ryhmä kiitti Rockstaria päivityksestä uudessa viestissä ja myönsi, että vaikka muutokset saattavat tuntua vähäisiltä, ​​ne ovat merkityksellisiä ja vaativat todennäköisesti paljon vaivaa.

”Grand Theft Auto V on hurjan suosittu peli, jolla on miljoonia pelaajia ympäri maailmaa, ja tällä muutoksella voi olla valtava vaikutus tapaan, jolla nämä pelaajat näkevät transihmiset.” ”Kiitos kaikille Rockstarilla, jotka asettivat tämän ongelman etusijalle – olemme itse pelien kehittäjiä ja ymmärrämme, että tällaiset pienetkin muutokset vievät koordinoitua aikaa ja vaivaa.”

Grand Theft Auto 5:n remasteroitu versio julkaistiin :lle ja Xbox Series XS:lle 15. maaliskuuta. Ei ole selvää, onko sisältömuutos tehty myös PC-versioihin.

Kommentoi