GTA Online pelaajille uutta herkkua tarjolla – Benefactor Schlagen GT -urheiluauto Kommentit pois päältä artikkelissa GTA Online pelaajille uutta herkkua tarjolla – Benefactor Schlagen GT -urheiluauto

pelaajat saavat lisää hankittavaa talliinsa tällä viikolla. on nimittäin julkaissut jälleen uuden urheiluauton Benefactor Schlagen GT. Tuttuun tapaan Schlagen GT ottaa vaikutteita oikean elämän vastineestaan, eli Mercedeksen AMG GT -mallista. Pientä jälkiä on nähtävissä myös BMW:n Z4 ja 8-sarjan malleista.

GTA Online – Benefactor Schlagen GT

Uuden auton lisäksi pelaajat saavat 50% bonuksen kaikista Import/Export -tehtävistä tammikuun 28. päivään asti. CEO-pelaajille on myös luvassa lisätienestejä Special Cargo -tehtävistä.

Lisäksi pelaajat saavat ilmaisen Benefactor -paidan mikäli pelaavat GTA Onlinea tammikuun 28. päivään mennessä.

Errorin lukijat ovat puhuneet: Tässä kolme parasta Grand Theft Auto -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Errorin lukijat ovat puhuneet: Tässä kolme parasta Grand Theft Auto -peliä


Erroria lukevilta -faneilta on saatu äänestyksen tulokset, ja nyt on aika paljastaa voittajat! Kirkon kellojen soidessa, odotettu hetki on viimein käsillä.

Grand Theft Auto 6:n ensimmäinen traileri on pian tulossa. Ennen kuin sukellamme uuden osan maailmaan, halusimme kuitenkin tietää, mitkä ovat kaikkien aikojen parhaat -pelit fanien mielestä. Siksi laadimme äänestyksen, jossa lukijat äänestivät suosikkiaan Grand Theft Auto -pelisarjan aiemmista osista.

Lukijoiden TOP 3-listaus on luettavissa alta

1. Grand Theft Auto: San Andreas

2.Grand Theft Auto V

3.Grand Theft Auto: Vice City

Mikä on paras Grand Theft Auto -peli tähän mennessä? – äänestä nyt! Kommentit pois päältä artikkelissa Mikä on paras Grand Theft Auto -peli tähän mennessä? – äänestä nyt!

-fanit, nyt on aika valmistautua, sillä odotettu hetki lähestyy, ja kirkon kellot soivat! :n ensimmäinen traileri on tulossa pian! Ennen kuin sukellamme uuden osan maailmaan, haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Olemme laatineet äänestyksen, jossa voit äänestää suosikkiasi Grand Theft Auto -pelisarjan aiemmista osista. Kutsuammekin rakkaat lukijamme mukaan äänestämään ja jakamaan näkemyksiään.

Artikkelin lopussa voit äänestää omaa suosikkiasi pelisarjan aiemmin ilmestyneistä osista.

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto: London 1969

Grand Theft Auto II

Grand Theft Auto Advance

Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto: The Trilogy

Ja se paras GTA on?