GTA Vice City saa Next-Gen-remasterin GTA 5:n Rage-moottorissa – lopettamispäätös silti mahdollista Kommentit pois päältä artikkelissa GTA Vice City saa Next-Gen-remasterin GTA 5:n Rage-moottorissa – lopettamispäätös silti mahdollista

Ryhmä lahjakkaita modaajia nimeltä Revolution Team on tekemässä Grand Theft Auto: Vice Citystä ”Nextgen Editionin”, jossa käytetään Grand Theft Auto 5:n moottorina toiminutta RAGE-moottoria. Vielä kehitysvaiheessa olevan projektin tavoitteena on tuoda klassinen avoimen maailman peli nykyaikaisiin standardeihin päivitetyillä grafiikoilla, fysiikalla ja pelimekaniikalla.

Team Revolution on jakanut projektista trailerin, jossa esitellään parannettua grafiikkaa ja parannettua pelattavuutta.

Moditiimi on kertonut, että sen tavoitteena on sisällyttää kaikki pelin alkuperäiset tehtävät sekä parannettu versio Vice Citystä Definitive Editionista. Mukana on myös pelin Xbox-version autot, jalankulkijat ja hahmomallit sekä kaikki alkuperäiset radioasemat ja leikekohtaukset.

Niin jännittävältä kuin projekti näyttääkin, on syytä huomata, että Grand Theft Auton julkaisija Take-Two Interactive on tunnetusti tiukka tällaisten faniprojektien suhteen. Aiemmin yhtiö on antanut lopettamismääräyksiä modaajille, jotka ovat luoneet peleistä luvattomia uusintaversioita tai remastereita.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Star Wars -strategiapeli väistää iskun EA:n lomautuksissa Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars -strategiapeli väistää iskun EA:n lomautuksissa

Kauan odotettu -strategiapeli Bit Reactorilta etenee edelleen suunnitelmien mukaan, vaikka Electronic Artsilla () olisi äskettäisiä lomautuksia.

EA:n ilmoitus henkilöstön vähennyksistä, studioiden sulkemisista ja siirtymisestä pois lisensoiduista tuotteista on herättänyt kovasti huolta pelikansassa. Vaikka eräs nimeämätön Star Wars -ensimmäisen persoonan ammuntapeli Respawnilta peruutettiin juuri äskettäin, Bit Reactor vahvisti twiitissään, että heidän strategiapelinsä ”ei ollut vaikuttunut viime viikon uutisista.”

XCOM-franchisea luoneiden veteraanien kehittämä Star Wars -strategiapeli paljastettiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2022 yhdessä kahden muun Star Wars -projektin kanssa. Vaikka yksityiskohdat ja julkaisupäivät pysyvät salassa, tämä uutinen varmistaa faneille, että strategiapeli on yhä työn alla.

Lähde: IGN