Gundam-faneille tarjolla herkkua: 70-luvun alkuperäinen Mobile Suit Gundam -sarja streamattavissa Crunchyrollissa Kommentit pois päältä artikkelissa Gundam-faneille tarjolla herkkua: 70-luvun alkuperäinen Mobile Suit Gundam -sarja streamattavissa Crunchyrollissa

Tärkeä osa -historiaa on nyt katsottavissa helposti internetistä. Suosittuun anime-sarjoja ja elokuvia esittävään stram-alusta Crunchyrolliin on nimittäin juuri ilmestynyt 70-luvun alkuperäinen Mobile Suit Gundam -sarja.

Myös First Gundam -nimellä tunnettu Kidō Senshi ilmestyi vuonna 1979, ja sen tuottajana toimi Sunrise-studio. Sarjaa julkaistiin 43 osan verran huhtikuusta 1979 tammikuuhun 1980.

Sarja on tärkeä osa mecha-animen historiaa, ja käynnisti suositun -sarjan, josta on julkaistu jo lukuisia eri osia ja esimerkiksi suosittuja keräilyfiguureita.

Pääset katsomaan sarjaa täällä.

Kommentoi

Shenmue -animaatiosarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Shenmue -animaatiosarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Shenmue

Kulttipeli on saamassa oman sarjansa Adult Swimin ja Crunchyrollin toimesta. Nyt sarjasta on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Sarja sijoituu vuoden 1986 Yokosukaan, jossa Ryo Hazuki on treenannut itsensä Hazuki Jujitsun mestariksi isänsä johdolla. Eräänä päivänä salaperäinen mies tappaa Ryon isän ja varastaa tämän suojeleman ”peilin”. Ryo lähtee kostoretkelle, mutta huomaa pian ajautuneensa sotivien alamaailman organisaatioiden keskelle.

Sarja perustuu samaa nimeä kantavaan pelisarjaan, jonka on luonut, tuottanut sekä ohjannut Yu Suzuki. Ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1999 Dreamcast -konsolille. Toinen osa ilmestyi vuonna 2001 ja kolmas vuonna 2019.

Shenmue -sarja ilmestyy Adult Swimiin helmikuun 5. päivä.

Kommentoi

Netflixin The Witcherin esiosasarjan käsikirjoittajalta tulossa Tomb Raider -anime Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin The Witcherin esiosasarjan käsikirjoittajalta tulossa Tomb Raider -anime

Rise of the Tomb Raider

julkisti eilen tuovansa striimipalvelulleen Tomb Raider -animen.

The Hollywood Reporterin mukaan tuleva piirrossarja sijoittuu Shadow of the Tomb Raiderin jälkeisiin tapahtumiin, eikä sillä ole mitään tekemistä Alicia Vikanderin tähdittämän Tomb Raider -elokuvan kanssa.

Animen käsikirjoittajana toimii Tasha Huo, joka on kynäilemässä samaan aikaan Netflixin Noiturisarjan esiosaa The Witcher: Blood Originia. Sarjalle ei ole vielä kerrottu edes arvioitua julkaisupäivää, joten projekti mahtaa olla toistaiseksi alkutekijöissään.


Kommentoi