Haastava tasohyppely Cuphead saapuu Tesloihin Kommentit pois päältä artikkelissa Haastava tasohyppely Cuphead saapuu Tesloihin

Kyllä, haastava tasohyppelypeli on saapumassa Elon Muskin -sähköautoihin. Musk ilmoitti aiemmin, että Tesla tiimi on saanut Unityn toimimaan auton näytöillä. Unityn pohjalle luotu saapuu Tesloihin myöhemmin kesällä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Tesloihin ympätään pelejä. Aiemmin Tesloilla on voinut pelata klassikko pelejä kuten sekä Lunar Lander. Peljä voi pelata suoraan auton kosketusnäytöltä tai USB-peliohjaimella. Luonnollisesti Teslalla pelaaminen onnistuu vain auton ollessa parkissa.

Kommentoi

Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto

Atari x Cariuma

Legendaarisen videopelifirma Atarin tuotemerkkiä on lätkäisty aina t-paidoista hotelleihin, mutta nyt se löytyy myös lenkkarimallistosta.

on nimittäin lyöttäytynyt yhteen kestävän kehityksen jalkineisiin erikoistuneen Cariuman kanssa ja julkaisseet Atari -aiheisen malliston 50-vuotisen taipaleen johdosta.

Malleja on saatavilla kahta eriä OCA Low ja Caitba Pro. Molemmista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Jokaista ostettua kenkäparia vastaan istuttaa kaksi puuta Brasilian sademetsiin.

Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin täältä.

Kommentoi

Suosittu Cuphead -peli saa oman Netflix -sarjan – ensimmäinen traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu Cuphead -peli saa oman Netflix -sarjan – ensimmäinen traileri katsottavissa

The Cuphead Show

on julkaisemassa uutta animaatiosarjaa suositusta Cuphead -pelistä. The Show -nimellä kulkevasta sarjasta on nyt saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Sarjassa seurataan Cupheadin ja Mugmanin seikkailuja näiden taltuttaessaan pahuutta. Trailerilla nähdään monia pelistä tuttuja loppuvastustajia.

saapuu Netflixiin helmikuun 18. päivä. Sarjan virallisilla sivuilla fanit voivat pelata minipeliä aina sarjan julkaisuun asti.

Kommentoi