Haastava tasohyppely Cuphead saapuu Tesloihin Kommentit pois päältä artikkelissa Haastava tasohyppely Cuphead saapuu Tesloihin

Kyllä, haastava tasohyppelypeli on saapumassa Elon Muskin -sähköautoihin. Musk ilmoitti aiemmin, että Tesla tiimi on saanut Unityn toimimaan auton näytöillä. Unityn pohjalle luotu Cuphead saapuu Tesloihin myöhemmin kesällä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Tesloihin ympätään pelejä. Aiemmin Tesloilla on voinut pelata klassikko pelejä kuten sekä . Peljä voi pelata suoraan auton kosketusnäytöltä tai USB-peliohjaimella. Luonnollisesti Teslalla pelaaminen onnistuu vain auton ollessa parkissa.

Retrorallia luvassa – NeoSprint tuo menneen fiiliksen takaisin Kommentit pois päältä artikkelissa Retrorallia luvassa – NeoSprint tuo menneen fiiliksen takaisin

on ilmoittanut että sen rallipeli ottaa aikaisemman lähdön ja suuntaa Switchille myöhemmin tänä vuonna.

Peli lainaa paljon Atarin Sprint pelihalli sarjalta sen isometrisen kuvakulman kanssa ja keskittymisestä monin pelaamiseen. Atari ja pelinkehittäjä ovat päättäneet lisätä kourallisen modernia kosketusta pitääkseen pelin ajantasalla.

Nämä uudet ominaisuudet sisältävät muun muassa yksin pelattavan Career -tilan, monia ralli haasteita eri pelitiloissa sekä muokattavia ratoja ja autoja.

Eri pelitiloista kerrotaan seuraavanlaisesti:

  • Track Builder: (radan luominen) ” Luo ja jaa unelma ratasi ja kilpailusi NeoSprint yhteisön kanssa. Rakenna ratoja hyppyreiden ja mutkien kanssa jopa kolmessa tasossa. Jaa parhaat luomuksesi ja kilpaile nopeimmasta ajasta”
  • Multiplayer Mayhem: (moninpeli sekasorto) ”Ole valmiina hauskanpitoon kahdeksan pelaajan pelitilassa. Ystävyyksiä koetellaan ja vastustajia syntyy.”
  • It's a Career: (se on työura) ”Kehitä työuraasi yksinpelitilassa kilpaillen erilaisissa Cup-kilpailuissa avaten uusia auton koristeita.”
  • Racing Your Way: (rallia sinun tavallasi) ”Paranna kilpailutaitojasi esteradoilla ja aikahaasteissa. Paljon kilpailusisältöä eri pelaajille.”
  • Custom Cars: (yksilöidyt autot) ”Yhdeksän auto tyyppiä aina muskeliautoista kilpa-autoihin, jokaisella uniikit nopeudet, kiihtyvyydet ja käsittely. Jokainen auto yksilöitävissä erilaisilla väreillä ja koristeilla.”

Pelille ei vielä ole virallista julkaisuajankohtaa, mutta sen on määrä tapahtua 2024 kesällä-syksyllä, joten odotettavaa vielä on.

Lähde: NintendoLife

Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown” Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown”

Valmistauduhan peliaiheiseen nostalgiaan! Pelijätti herättää historiansa eloon uudella julkkisvisailulla nimeltä . Ohjelma, joka on tällä hetkellä kehitysvaiheessa, saa kokeneet tuottajaveteraanit Jay Blumenfieldin ja Tony Marshin pistämään hanketta pakettiin.

Yksityiskohdat ovat vähissä, mutta lehdistötiedote lupaa ”draamaa, komediaa ja nostalgiaa”, jota tarjoillaan kansalaisille oikein olan takaa. Ohjelmaan osallistuvat julkkikset kilpailevat haasteissa, jotka juhlistavat Atarien ikonisia pelejä ja konsolilaitteita, kuten Asteroidsia, Pongia ja Atari 2600:ta. Blumenfield lupaa ohjelman olevan koko perheen katseltavaa.

Atarien ja klassisen pelaamisen faneille The Great Atari Celebrity Showdown saattaa olla mitä päräyttävin matka muistojen tielle. Pysy kuulolla lisätietojen varalta, kun ohjelmasta tiedotellaan lisää!

Lähde: Deadline