Hades, Carrion, A Short Hike ja neljä muuta peliä tulossa PlayStation -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Hades, Carrion, A Short Hike ja neljä muuta peliä tulossa PlayStation -konsoleille

Hades

Sony on ilmoittanut seitsemästä pelistä, jotka ovat tulossa PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsoleille. Mukana on mm. suosittu toimintaroolipeli Hades, rento seikkailupeli A Short Hike sekä brutaali pikselipeli Carrion.

Oxenfree II: Lost Signals

Oxenfree II: Lost Signals on jatkoa vuoden 2016 suosiota niittäneelle seikkailupelille. Tarinavetoisessa pelissä Riley palaa kotikaupunkiinsa Camenaan viisi vuotta edellisen pelin tapahtumien jälkeen tutkimaan mysteerisiä radiosignaaleja. Peli ilmestyy ja PS5 -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Axiom Verge 2

Metroidvania-pelin jatko-osa Axiom Verge 2 sisältää uuden pelimaailman, uusia hahmoja, voimia sekä vastustajia. Pelissä seikkaillaan vaihtoehtoisessa maankaltaisella planeetalla, joka on tupaten täynnä muinaisen rodun raunioita. Varjoissa vaanii kuitenkin jotain todellisuuden rajamailta. Peli saapuu tänä vuonna ja PS5 -konsoleille.

Wytchwood

Wytchwood on maittavilla grafiikoilla varustettu seikkailupeli, jonka maailma on täynnä satuja ja tarinoita. Tehtävänäsi on kerätä ja kasvattaa eriskummallisia ainesosia, kehittää taikoja, selvittää pulmia ja selviytymään metsän otuksilta. Peli saapuu ja PS5 -konsoleille sekä PC:lle tänä syksynä.

Sol Cresta


Sol Cresta on jatkoa vuoden 1985 pelille ja tekee kunniaa aikakauden vastineille. Peli on ylhäältä kuvattu räiskintäpeli jossa pelaajat saavat vastaansa vihollisparvia retroilevan musiikin säestämänä. Peli saapuu tänä vuonna PS4 ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

A Short Hike


A Short Hike on rento seikkailupeli, joka on aiemmin niittänyt mainetta Switchillä ja PC:llä. Nyt peli on vihdoin saapumassa PS4 -konsolille, mutta tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

Carrion


Carrion on pikseligrafiikoin varustettu brutaali tasohyppelypeli, joka on aiemmin ollut saatavilla Switchille, PC:lle sekä Xbox One -konsolille. Nyt pelistä päästään nauttimaan vihdoinkin myös PlayStation -konsoleilla tämän vuoden loppupuolella.

Hades


Suosittu roguelike-peli Hades on myöskin saapumassa PlayStation ja Xbox -konsoleille ensi viikolla.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi PC:lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja Google Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Epic Games Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi