Half-Life tekee paluun Half-Life: Alyx VR-pelinä Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life tekee paluun Half-Life: Alyx VR-pelinä

on ilmoittanut tekevänsä paluun Half-Life -maailmaan uuden Half-Life: Alyx -pelin muodossa. Kyseessä on Valven ensimmäinen VR-peli.

Faneille tämä saattaa silti tulla pettymyksenä, sillä pelisarjan kolmatta osaa on odotettu jo 15 vuotta – pelisarjan edellinen osa ilmestyi vuonna 2004.

lanseerasi oman Valve -headsetin kesäkuussa 2019. Half-Life: Alyx tulee kuitenkin oletettavasti toimimaan myös muiden SteamVR -yhteensopivien laitteiden kanssa.

Lisätietoa Half-Life: Alyx -pelistä julkaistaan tulevana torstaina marraskuun 21. päivä.

Kommentoi

Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla

Half-Life 2

Valven pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevät Portal -pelit ilmestyivät aiemmin tällä viikolla Nintendo Switch -konsolille. Pitkään ei ehtinyt kulua kun modaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä merkkejä 2 -pelistä ja saivatkin sen toimimaan.

Kokoelma sisältää 2 -pelin kokonaisuudessaan, poislukien kartat sekä musiikit. Modaaja OatmealDomen mukaan tiedostot saattavat olla jäänteitä Nvidia Shield -versiosta.

Temppu onnistuttiin tekemään alkuperäisten karttojen sekä modatun Switch -konsolin avulla.

on saatavilla Nintendo Switch -konsolille.

Kommentoi

Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille

Portal: Companion Collection

on nyt julkaissut suositut kolmiulotteiset Portal -pulmanratkontapelit Switch -konsoleille. Voit katsoa Portal: Companion Collection -kokoelman trailerin alta.

Portal: Companion Collection -kokoelmaan sisältyy ja Portal 2. Mukana on myös jälkimmäisen pelin co-op ominaisuudet. Pelien Switch käännöksen taustalla on ollut Lightspeed Studios -kehittäjä.

Portal: Companion Collection -kokoelma on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi