Half-Life tekee paluun Half-Life: Alyx VR-pelinä Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life tekee paluun Half-Life: Alyx VR-pelinä

on ilmoittanut tekevänsä paluun -maailmaan uuden VR-pelin muodossa. Kyseessä on Valven ensimmäinen VR-peli.

Faneille tämä saattaa silti tulla pettymyksenä, sillä pelisarjan kolmatta osaa on odotettu jo 15 vuotta – pelisarjan edellinen osa Half-Life 2 ilmestyi vuonna 2004.

Valve lanseerasi oman VR-headsetin kesäkuussa 2019. Half-Life: Alyx tulee kuitenkin oletettavasti toimimaan myös muiden -yhteensopivien laitteiden kanssa.

Lisätietoa Half-Life: Alyx -pelistä julkaistaan tulevana torstaina marraskuun 21. päivä.

Walkabout Mini Golf julkaisee Wallace & Gromit -teemaisen radan kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Walkabout Mini Golf julkaisee Wallace & Gromit -teemaisen radan kesällä 2024

Virtuaalitodellisuuden minigolf-peli yhdistää voimansa Aardmanin, Wallace & Gromitin luojien kanssa tuodakseen uuden kentän, joka on inspiroitu ikonisesta parivaljakosta.

Kenttä sisältää 18 reikää sekä helpossa että vaikeassa moodissa, teemoitettuja hahmoja ja muistoesineen pelissä käytettävään putteriin. Pelaajat siirretään Wallace & Gromitin kuuluisaan kotiin osoitteessa 62 West Wallaby Street ja kokevat franchisen tunnetun huumorin ja ovelat vempaimet.

Kurkistus kentän piirustuksiin paljastaa osiot, jotka perustuvat talon alakertaan, yläkertaan ja jopa Wallacein kellariin.

Vaikka tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, -kentän odotetaan saapuvan kesällä 2024. Se on saatavilla kaikilla tuetuilla alustoilla, mukaan lukien Quest-headsetit, 2, , Pico-alustat ja iOS-laitteet Walkabout Mini Golf: Pocket Editionin kautta.

Tämä on 27. kenttä Walkabout Mini Golf -pelissä, viimeisimmän Ice Lair -lisäyksen jälkeen.

Lähde: RoadToVr

Valve on helpottanut Quest-laitteiden yhdistämistä suoraan SteamVR:ään Kommentit pois päältä artikkelissa Valve on helpottanut Quest-laitteiden yhdistämistä suoraan SteamVR:ään

julkaisi tänään ensimmäisen sovelluksensa Meta VR -alustalle. Link mahdollistaa käyttäjille nopean ja helpon langattoman yhteyden Quest-laitteeseensa :ään, jotta he voivat pelata PC VR -sisältöä tai tietokoneen näytölle suunniteltuja pelejä.

/ Air Link on vuosien ajan mahdollistanut minkä tahansa Quest-laitteen yhdistämisen tietokoneeseen PC VR -sisällön pelaamiseksi, mutta se vaatii käyttäjien asentavan ja käyttävän vanhentunutta Oculus PC -ohjelmistoa. Monissa tapauksissa tämä on vain ärsyttävä ylimääräinen vaihe, jonka lopulta päätyy SteamVR:ään, jolla on paljon aktiivisempi VR-sovellusten ja käyttäjien kirjasto.