Halloween saapui Borderlands 3 peliin juhlaviikon myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Halloween saapui Borderlands 3 peliin juhlaviikon myötä

Borderlands 3 – Bloody Harvest

Borderlands-pelisarjan kymmenvuotista taivalta juhlistavat tapahtumaviikot etenevät tällä viikolla kauhistuttaviin tunnelmiin. 24. lokakuuta alkava Bloody Harvest vie pelaajan nimensä mukaisesti verisiin sadonkorjuujuhliin. Luvassa on halloweenin tunnelmissa olevia hirvityksiä, kurpitsateemoja sekä paljon muuta syksyistä jännitystä tarjoavaa toimintahupailua.

Luvassa on riivattuja vihollistyyppejä, uusi legendaarinen ase, paljon uutta tekemistä sekä uudenlainen lopputaistelu hurjaa Captain Hauntia vastaan. Haasteista on selviytyjille luvassa kosmeettisia palkintoja, kuten uusia huner -skinejä, asekoriste ja paljon muuta.

Blood Harvest tarjoilee paljon uutta lisähärpäkettä peliin.
Blood Harvest tarjoilee paljon uutta lisähärpäkettä peliin.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Borderlands 3 sisältää uuden kiehtovan tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 tarjoaa unohtumattoman elämyksen täynnä toimintaa, keräilyä ja pelihahmon virittelyä pelasipa peliä yksinpelinä tai kaverin kanssa kimpassa.

Borderlands 3 on saatavilla sekä 4- ja One -pelikonsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten Vive, tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi