Halloween saapui Red Dead Online -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Halloween saapui Red Dead Online -peliin

Red Dead Online - Fear of the Dark

2 -pelin moninpelimoodi on saanut Halloween -teemaisen päivityksen ja sitä myötä uuden pelitilan nimeltään Fear of the Dark.

Tilassa pelaajat jaetaan kahteen ryhmään Huntereihin ja Night Stalkereihin. Näistä jälkimmäiset ovat voimakkaampia ja nopeempia. Stalkereilla on kuitenkin yksi heikkous, maskit joita vastapuoli joutuu tuhoamaan saadakseen ylivoiman pelissä.

Päivitys tuo mukanaan myös pelottelumaskit kaikille kolmelle erikoisroolille: sikamaski Tradereille, naamiaismaski Collectoreille sekä otusmaski Bounty Huntereille.

Palkkionmetsästäjille on luvassa Tobin Winfield Legendary Bounty. Winfield on entinen pormestari ja korruptoitunut poliitikko. Madam Nazar tarjoilee keräilijöille uuden viikottaisen listan kerättävistä tavaroista ja vaatekaupassa on uusia vaatteita tarjolla.

Fear of the Dark -tila poistuu pelistä marraskuun 12. päivä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että One -konsoleille.

Kommentoi