Halo: Reach saavutti suuren suosion PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Halo: Reach saavutti suuren suosion PC:llä

Halo: Reach

Kovasti odotettu Halo: The Collection -paketin ensimmäinen osa Halo: Reach -peli saavutti tunti julkaisunsa jälkeen yli 100 000 pelaajan rajan.

on noussut samalla Steam -palvelun myydyimmäksi peliksi. Paketti tuo aiemmin ainoastaan Xbox -konsoleille saatavilla olleet Halo -pelit aina vuoteen 2014 asti :lle. Näihin kuuluvat Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, 2: Anniversary, Halo 3, sekä 4. Kaikki pelit on uudelleenmasteroitu ja tukevat 60 fps -kuvataajuutta.

on parhaillaan saatavilla :lle Steam -palvelun ja Microsoft Storen kautta. Voit myös hankkia Halo: Reach -pelin erikseen.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

Iron Gate Studios on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla PC:lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi