Digitaalisia lautapelejä törkeän halvalla Kommentit pois päältä artikkelissa Digitaalisia lautapelejä törkeän halvalla

Korona on nostanut lautapelien sekä roolipelaamisen suureen suosioon. Kaikki etsivät nyt hyviä ideoita kaverien sekä perheenjäsenien kanssa puuhaamiseen. Yksi mahtava tapa pysyä selväjärkisenä on pelata lautapelejä verkossa. Tähän on vastannut digitaalisen hyväntekeväisyyden Tesla eli Humble Bundle. Paketeissa on aina muuta eri osia jonka saat maksettua enemmän. Rahoista menee osa hyväntekeväisyyteen ja kaikki saavat hyvän mielen.

Small World


Pieni maailma ja paljon eri rotuja. Jokainen pelaaja aloittaa rodulla joka on sattumanvaraisesti valittu sekä rodulle liitetyllä erityispiirteellä. Joskus tästä erityispiirteestä on hyötyä, toisinaan ei lainkaan. Lisäksi roduilla itsellään on jo heihin vaikuttava sääntö joka vaikuttaa miten pelaaja saa pisteitä. Pelaajat valtaavat elintilaa parhaaksi katsomallaan tavalla ja kun rodun elinkaari alkaa näyttää loppuvan voi pelaaja valita uuden rodun ja antaa vanhan kansan kuolla pois. Oikein hauska ja värikäs koko perheen kokemus. Valtavasti uudelleen pelaamis arvoa, varsinkin kun paketissa tulee tuhottomasti eri rotuja sekä karttoja.

Carcassonne


Ranskan legendaarisen linnoituskaupungin nimeä kantava peli jossa rakennetaan laatoista linnoja, maatiloja sekä kappeleita. Kun olet sattumanvaraisesti valitun laatan asettanut pöydälle voit laittaa siihen työläisen, papin yms. hommailijan jolla saat vallattua aluetta itsellesi. Peliin on valtava määrä lisäosia jotka tuovat yleensä muutaman lisäsäännön ja erikoisnappulan mukanaan. Peli on helppo omaksua mutta kokenut pelaaja moppaa pisteet itselleen varsinkin kun kokematon ei tiedä kaikkia pelin säännöistä ulkoa. Pisteenlasku pelin lopussa on varsin silmiä aukaiseva kokemus kun luulet että olet johdossa mutta maatilalliset tuovat toiselle tuplasti pisteitä. on kauan ollut jo tableteilla ja myös siinä toimii erinomaisesti.

Splendor


Lisää kevyttä seurapelaamista tuo . Jalokivillä leikittely ja yhdistely on mukavaa ajanvietettä näin rahallisesti runtelemassa yhteiskunnassa. Kerää jalokiviä ja osta niillä kauppiaita ja kojuja jotka antavat lisää jalokiviä sekä voittopisteitä. Se kenellä on 15 voittopisteittä lopettaa pelin ja voittaa jos kukaan ei saa häntä kiinni kuluvalla vuorolla. Kevyttä pelaamista joka soveltuu jokaiseen illanistujaiseen tai grillijuhlaan, tähän haavaan sitä voi pelata verkossa.

Scythe


Viljaa ja rautaa! on erittäin kaunis lautapeli joka kääntyy hienosti myös digitaaliseksi versioksi. Tässä todella suositussa lautapelissä yhdistyy isot mechat ja viktorian aikainen tiede. Ota haltuusi pieni valtakunta ja tee siitä imperiumi. Jaa resurssit oikein ja rakenna itsellesi kerrostalon kokoinen sotakone. Scythessä taistellaan aina samoista alueista, eli jos olet pelannut ennemmin, olet hieman etulyöntiasemassa. Jokaisella maalla on oma alkupaikka ja omat vahvuudet kuin heikkoudet. Scythe on nopea tempoinen ja varsin nautittava lautapeli. Pelissä ei tuurilla pärjää vaan pelaajan on mietittävä mitä on tekemässä ja miksi. Scythen ulkonäkö on silmiä hivelevää ja siihen uppoutuu erittäin mielellään. 1920 luvun höyryävä mekaniikka ja itä-euroopan harmaat sävyt loihtivat mahtavan tunnelman. Peli näyttää hyvin monimutkaiselta mutta oikeasti se on todella helppo kun tajuaa sen perusmekaniikan. Tämä ei ehkä toimi kuin Monopoly vaan tarvii hieman enemmän valmisteluja ja kiinnostuneen peliporukan. Täysin 5/5 es materiaalia.

Voit hankkia paketin täältä.

Erinomainen seikkailupelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen seikkailupelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

The Entropy Centre

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän seikkailupelikokemusta ainoastaan 13,82 eurolla. Mukana on mm. scifi-aiheinen sekä viktoriaaniseen aikaan sijoittuva kauhuseikkailu . Osa pakettien tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 • Gloomwood (94% positiivinen Steamissä) on hiiviskely ja selviytymiskauhupeli, joka sijoittuu painajaismaiseen viktoriaaniseen maailmaan.
 • American Arcadia (93% positiivinen Steamissä) on FGS E3 2022 -esittelyssä nähty toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu neo-noir-henkiseen tulevaisuuteen.
 • Ship of Fools (80% positiivinen Steamissä) on hullunkurinen meriseikkailupeli, jossa taistelet aluksellasi omituisia vihollisia vastaan.
 • Lost in Play (98% positiivinen Steamissä) on yhteistyöllinen pulmanratkaisupeli, jossa pelaaja ohjaa hahmoa toisen maailmasta käsin.
 • En Garde (93% positiivinen Steamissä) on taistelupeli, jossa miekkailu on keskeinen osa.
 • Deliver Us Mars (74% positiivinen Steamissä) on avaruusselviytymispeli, jossa tehtävänäsi on selvittää kadonneen Mars-missionin kohtalo.
 • The Entropy Centre (90% positiivinen Steamissä) on aikamanipulaatioon perustuva scifi-aiheinen pulmapeli.

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.

Rento pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Rento pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

Alba

on julkaissut uuden pelipaketin, joka innostaa pelaajia samalla kun tukee hyvää asiaa. ”Earth Day Bundle” sisältää seitsemän rentouttavaa pelikokemusta ainoastaan 9,18 eurolla. Osa pakettien tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Paketin pelit ovat kaikki Steam Deck -yhteensopivia, joten voit pelata niitä kätevästi myös tien päällä! Sukellaanpa katsomaan mitä kaikkea paketti pitää sisällään:

 • Carto: Tämä ainutlaatuinen pulmapeli haastaa sinut muuttelemaan pelin maailmankarttaa paljastamaan uusia alueita ja ratkaisemaan mysteerejä.
 • : A Wildlife Adventure: Liity nuoren Alban seikkailuun kauniilla Välimeren saarella. Auta häntä suojelemaan saaren luontoa ja tutustumaan viehättävään yhteisöön.
 • Before We Leave: Rakenna ja laajenna avaruussivilisaatiota rauhanomaisesti tässä rentouttavassa strategiapelissä. Tutki uusia planeettoja ja luo kukoistava yhteiskunta.
 • Gibbon: Beyond the Trees: Liitä läpi vehreiden metsien gibbon-apinana tässä nopeatempoisessa liikepelissä. Nauti vapauden tunteesta ja koe upeat maisemat.
 • Beyond Blue: Sukella syvälle valtameriin tässä realistisessa tutkimuspelissä. Tutki erilaisia merieläimiä ja paljasta valtamerien salaisuuksia.
 • : Rennosti etenevä seikkailu odottaa sinua Lakessa. Toimita postia kauniissa maaseutuympäristössä ja tutustu mielenkiintoisiin hahmoihin.
 • + Foxtales -lisäosa: Lähde koskettavalle matkalle Ilanun ja hänen kettupöllö-ystävän Nanukan kanssa. Tämä kulttuurisesti merkittävä pulmapeli kertoo selviytymisestä ja ystävyydestä. Bonus! Never Alone 2 on myös tulossa pian Humble Gamesilta!

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.