Haluatko tehdä oman moninpelin? – Corella se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Haluatko tehdä oman moninpelin? – Corella se onnistuu

Core

on julkaissut pelinrakennus palvelunsa. -alustan päälle rakennetun palvelun avulla voit tehdä omia moninpelejä ilman koodaustaustaa tai visuaalista osaamista. Palvelu on avoimessa alpha-testausvaiheessa ja tulee kehittymään paremmaksi tulevaisuudessa.

Valmiit pelitekeleet voi jakaa Coren palvelussa ja voit myös pelata muiden tekemiä pelejä. Valmiita palikoita on runsaasti käytettävissä – musiikkia, ääniä sekä visuaalisia elementtejä.

Vaikka palvelu on pyritty tekemään mahdollisimman saavutettavaksi kaikille, löytyy siitä myös muokattavuutta. Voit luoda omia logiikkaa Lua -kielen avulla. Voit myös luoda omia 3D -malleja sisäänrakennettujen työkalujen avulla. Pelejä voi luoda täysin tyhjästä tai voit ottaa pohjalle jo entuudestaan luodun pelin tai muokata muiden tekemiä pelejä.

Luotuja maailmoja voi myös linkittää toisiinsa ja pelatessa niistä voi helposti siirtyä toiseen. Tulevaisuudessa palveluun tuodaan myös rahastusmalleja ja voit alkaa tienaamaan tekeleidesi avulla.

Tyyliltään palvelua voi verrata Epic Gamesin Fortnite Creativeen, jossa voit luoda omia pelejä suositun peliformaatin päälle.

Manticore Games keräsi rahoitusta yhteensä 30 miljoonan dollarin arvosta palvelun kehitykseen vuonna 2019.

Voit aloittaa Core -palvelun kokeilun täältä.

Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024

Fortnite

-fanit huomio! Viimeaikaisen OG-kauden valtavan menestyksen jälkeen, ja sen alkuperäinen kartta ovat tekemässä paluun vuonna 2024.

Uutinen ilmoitettiin Fortniten virallisella Twitter-tilillä, jossa kehittäjät kertoivat, että OG-kausi oli ”Paljon ylittänyt odotuksia” ja että tiimi oli innoissaan tuodessaan sen takaisin.

Twiitti päättyi lauseeseen ”Sillä välin, näemme teidät taistelubusseissa”, jättäen fanit odottamaan innolla pelin paluuta juurilleen.

Tämä ilmoitus tulee Fortniten isojen kehitysten keskellä, mukaan lukien äskettäisen -tapahtuman, joka toi mukanaan Chapter 5: Underground:in. Big Bang -tapahtuma sisälsi ikimuistoisen Eminemin konsertin ja esitteli uusia -, kilpa- ja musiikkipelejä.

Jatkuvalla sitoutumisella innovaatioihin ja nostalgiaan, Fortnite on osoittautunut pysäyttämättömäksi voimaksi pelialalla. Fortnite OG:n ja sen alkuperäisen kartan paluun luvataan olevan unohtumaton kokemus uusille sekä vanhoille pelaajille.

Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan

on luvannut ”unohtumattoman” -tapahtuman tapahtuvan Fortnitessa 2. joulukuuta. Räppäri Eminemia huhuiltiin tapahtuman päätähdeksi, ja nyt siihen viimein saatiin myös vahvistus.

Yhtiö on vahvistanut, että rap-artisti Eminem esiintyy Fortnitessa sen Big Bang -tapahtumassa, ja pelaajat voivat ostaa Skins-pukujen avulla itselleen Slim Shady -hahmon.

Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit ottaa sen haltuun tämän linkin kautta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Big Bang -tapahtuma muuttaa kaikki tuntemasi asiat Forniten parissa. Tämä todennäköisesti merkitsee siirtymistä uuteen lukuun, kun Fortniten OG-päivitys, joka näki kaikkien aikojen korkeimmat pelaajamäärät, korvataan jollain uudella.