Haluatko tehdä oman moninpelin? – Corella se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Haluatko tehdä oman moninpelin? – Corella se onnistuu

Core

on julkaissut Core –pelinrakennus palvelunsa. Engine -alustan päälle rakennetun palvelun avulla voit tehdä omia moninpelejä ilman koodaustaustaa tai visuaalista osaamista. Palvelu on avoimessa alpha-testausvaiheessa ja tulee kehittymään paremmaksi tulevaisuudessa.

Valmiit pelitekeleet voi jakaa Coren palvelussa ja voit myös pelata muiden tekemiä pelejä. Valmiita palikoita on runsaasti käytettävissä – musiikkia, ääniä sekä visuaalisia elementtejä.

Vaikka palvelu on pyritty tekemään mahdollisimman saavutettavaksi kaikille, löytyy siitä myös muokattavuutta. Voit luoda omia logiikkaa Lua -kielen avulla. Voit myös luoda omia 3D -malleja sisäänrakennettujen työkalujen avulla. Pelejä voi luoda täysin tyhjästä tai voit ottaa pohjalle jo entuudestaan luodun pelin tai muokata muiden tekemiä pelejä.

Luotuja maailmoja voi myös linkittää toisiinsa ja pelatessa niistä voi helposti siirtyä toiseen. Tulevaisuudessa palveluun tuodaan myös rahastusmalleja ja voit alkaa tienaamaan tekeleidesi avulla.

Tyyliltään palvelua voi verrata Epic Gamesin Fortnite Creativeen, jossa voit luoda omia pelejä suositun peliformaatin päälle.

keräsi rahoitusta yhteensä 30 miljoonan dollarin arvosta palvelun kehitykseen vuonna 2019.

Voit aloittaa Core -palvelun kokeilun täältä.

Kommentoi

Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli muuttui hiljattain ilmaispelattavaksi ja saapui samalla vihdoin Series X ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille. Peli onnistui saavuttamaan 20 miljoonan pelaajan rajan ainostaan kahden päivän aikana.

Heti muututtuaan ilmaiseksi pelin palvelimet tukkeutuivat ryntäyksen vuoksi, mutta asiat saatiin korjattua suhteellisen nopeasti.

Samalla peliin saatiin uusi Free For All -kausi, joka toi mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla pystyy ostamaan kosmeettisia kilkkeitä. Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta paranneltiin.

Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

Epic Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli on nyt muuttunut ilmaispelattavaksi. Samalla peli on saapunut vihdoin Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Päivityksen myötä peliin saadaan uusi Free For All -kausi, joka tuo mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla voi ostaa kosmeettisia kilkkeitä.

Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta on paranneltu. Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille pelin ostaneet tulevat saamaan Legacy Pack -sisältöpaketin, jonka mukana tulee erityiset Nickname, Nameplate, Regal, Veggie Dog sekä Dwarf -asu.

Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi