Hasbro irtisanoo 1 100 työntekijää – mukaan lukien Wizards of the Coastin henkilökunta Kommentit pois päältä artikkelissa Hasbro irtisanoo 1 100 työntekijää – mukaan lukien Wizards of the Coastin henkilökunta

Leluyhtiö ilmoitti 11. joulukuuta irtisanovansa 1 100 työntekijää, mukaan lukien monia sen tytäryhtiö Wizards of the Coastista. Tämä on toinen irtisanomiskierros tänä vuonna, kun 800 työpaikkaa leikattiin tammikuussa. Yhtiö kamppailee lelumarkkinoiden laskusuhdanteen kanssa ja pyrkii leikkaamaan kustannuksia.

Irtisanomiset tapahtuvat seuraavien kuukausien aikana, mutta joitain työntekijöitä on jo irtisanottu. Yhtiö kertoo tarjoavansa työntekijöille ulkopuolisia palveluja auttaakseen heitä löytämään uusia työpaikkoja.

Wizards of the Coast on ollut Hasbron kirkas kohta viime vuosina, ja sen pelit kuten Magic: The Gathering ja ovat nauttineet uudesta suosiosta. Kuitenkin irtisanomiset vaikuttavat todennäköisesti yhtiön kykyyn kehittää ja markkinoida uusia tuotteita.

Hasbron kilpailija Mattel on ollut menestyksekkäämpi tänä vuonna osittain sen Barbie-elokuvan menestyksen ansiosta. Yhtiö suunnittelee myös myyvänsä osuutensa eOnesta, joka tuottaa sen brändeille liittyviä mediasisältöjä.

On epäselvää, miten irtisanomiset vaikuttavat Wizards of the Coastin suunnitelmiin Dungeons & Dragonsin suhteen vuonna 2024. Yhtiö oli suunnitellut suurta juhlaa pelin 50-vuotisjuhlan kunniaksi, mutta on epäselvää, toteutuuko se enää.

Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi! Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi!

-konserni vihjailee tulevasta yhteistyöstä Dungeons & Dragonsin kanssa juhliakseen D&D:n 50-vuotisjuhlaa, käyttäen hulvattoman limaista geelikuutiota herättääkseen Lego-kansalaisten mielenkiinnon.

Vaikka yksityiskohdat pysyvätkin vielä visusti piilossa, sosiaaliseen mediaan julkaistu lyhyt video näyttää läpinäkyvän kuution vangitsevan klassisia D&D-elementtejä kuten luurangon, kolikoita ja avaimen.

”Aika juhlia yhdessä”, LEGO-konserni kirjoitti julkaisussaan ja lisäsi: ”Odotamme innolla! Oletko valmis rakentamaan upeita seikkailuja? #LEGODnD”

Jännätään, mitäs sieltä lopulta luoksemme saapuukaan!

Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons and Dragons ilmestyy nyt myös virtuaalilaseille

on ilmoittanut solmineensa kumppanuuden Wizards of the Coastin kanssa kehittääkseen ensimmäisen virallisen Dungeons and Dragons -pelin. Peli on vielä kehitysvaiheessa, mutta ilmoitus on herättänyt innostusta sekä pöytä- että videopelaajien keskuudessa.

Pelin odotetaan tavoittavan klassisen pöytäpelikokemuksen ytimen, mutta lisäämällä siihen VR:n tarjoama immersion. Pelaajat voivat tutkia luolia, taistella hirviöitä vastaan ja kehittää hahmojaan täysin immersiivisessä maailmassa.

”Olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyöstä Resolution Gamesin kanssa Dungeons & Dragonsin tuomiseksi eloon VR:ssä”, sanoi Eugene Evans, Gamingin ja Wizards of the Coastin vanhempi varatoimitusjohtaja. ”Heillä on selkeä käsitys siitä, miten tuoda pelaajat yhteen ja vangita pöytäpelien hauskuus digitaalisilla alustoilla saavutettavalla tavalla.”

Pelin julkaisupäivä on toistaiseksi ilmoittamatta, mutta Resolution Games kertoo jakavansa lisää tietoa tulevaisuudessa.

Lähde: PC Gamer