HBO Max mokasi – Hetken aikaa Tom & Jerry -elokuvan tilalla näytettiin Zack Snyderin Justice League -elokuvaa Kommentit pois päältä artikkelissa HBO Max mokasi – Hetken aikaa Tom & Jerry -elokuvan tilalla näytettiin Zack Snyderin Justice League -elokuvaa

Hetken aikaa edellisen päivän aikana joukko -tilaajia onnistuivat katsomaan Zack Snyderin Justice Leagueta noin parin tunnin ajan ennen kuin virhe korjattiin.

Kyseinen elokuva oli jostain syystä päätynyt uusimman -elokuvan tilalle. Sivuston puolelta vika korjattiin minuuttien aikana.

Yleisön somejulkaisujen myötä myös The Hollywood Reporter kokeili oliko heilläkin vastaavanlainen ongelma ja varmisti sen olevan totta. Julkaisun toimittajien yrittäessä katsoa Tom & Jerryä saivat he ensin näkyviin eräänlaisen vikailmoituksen, jonka jälkeen tuleva elokuva alkoi. Laittaessa elokuvan tauolle, Maxin mukaan käyttäjä olisi silti katsomassa Tom & Jerryä.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Doug Bass oli oletettavasti ensimmäisiä, jotka ilmoittivat hetkellisestä viasta Twitterissä.

”Halusin laittaa Tom & Jerryn päälle vain taustameluksi, mutta pääsinkin katsomaan tunnin ajan mahtavaa elokuvaa.” Bass kertoi.

Zack Snyderin Justice League julkaistaan HBO Nordicissa 18. maaliskuuta.

Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin

Discovery muuttaa sisältöstrategiaansa. Tulevat -sarja ja It-elokuvien prequel siirtyvät nyt Max Originals -sisällöistä -sisältöihin.

Päätöksen takana on ja Max Contentin toimitusjohtaja Casey Bloys, joka kokee linjojen alustusten sisältöjen välillä hämärtyneen. Alun perin sarjat julkistettiin Max-yksinoikeuksilla.

Bloys kertoi heistä tuntuneen siltä, että heidän piti tehdä ero HBO- sarjan ja Max- sarjan välillä Varietylle. Vaikka Warner Bros.in immateriaalioikeuksia (IP) pidettiin alun perin tapana erottaa Max-sisältö, Bloys sanoo, että näiden sarjojen tuotanto peilaa HBO:n vakiintuneita menetelmiä.

Shrouded in secrecy olevan Harry Potter -sarjan odotetaan olevan uskollinen adaptaatio J.K. Rowlingin romaaneista. Sillä välin Welcome to Derry tutkii Pennywise-klovnin alkuperää ennen viimeaikaisia It-elokuvia. Vaikka Bill Skarsgård aiemmin sulki pois paluun, hänen on vahvistettu palaavan esittämään kauhistuttavaa roolia.

Tämä muutos ei vaikuta kaikkiin Max-alkuperäisiin sarjoihin. -spin-off ja : Prophecy saapuvat edelleen Maxille myöhemmin tänä vuonna. Bloys vihjaa kuitenkin, että The Penguin olisi saattanut päätyä HBO:lle, jos ajoitus olisi sallinut.

Harry Potter -sarjan odotetaan ilmestyvän vuonna 2026, kun Welcome to Derry saapuu ensi vuonna.

Paluu Emerald Cityyn – Kulttisarja Oz on saamassa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Paluu Emerald Cityyn – Kulttisarja Oz on saamassa jatkoa

Hyviä uutisia :n uraauurtavasta vankiladraama :sta pitäneille! Lyhytelokuva jatko-osa nimeltään Zo on tulossa, ja se yhdistää jälleen joitakin sarjan alkuperäisiä tähtiä.

Ennen kuin Sopranos ja valtasivat HBO:n ohjelmistotarjonnan, premium-kaapelikanava teki läpimurtonsa Tom Fontanan Oz:lla. Vuonna 1997 debytoinut ja kuuden tuotantokauden ajan pyörinyt sarja tarjosi raadollisen ja tinkimättömän kuvan elämästä korkeimman turvallisuustason vankilassa, käsitellen samalla arkoja teemoja kuten väkivaltaa, huumeiden käyttöä ja yhteiskunnallisia ongelmia. Sarja ei ainoastaan vanginnut yleisön mielenkiintoa, vaan se myös laukaisi näyttelijöiden kuten J.K. Simmonsin, Christopher Melonin ja Rita Morenon urat.

Nyt sarjan vakiokasvo Kirk , joka näytteli vankia Miguel Alvarezia kaikkien kuuden kauden ajan, on herättänyt innostusta uutisella uudesta -lyhytelokuvasta nimeltä Zo. Alkuperäisen sarjan showrunnerin Tom Fontanan käsikirjoittama ja ohjaama Zo on YouTube-lyhytelokuva, joka seuraa joidenkin hahmojen elämää heidän Oz-aikansa jälkeen.

Dean Wintersin ja Lee Tergesenin, jotka esittivät räjähdysherkkää Ryan O'Reilyä ja uudistunutta asianajajasta vangiksi joutunutta Tobias Beecheriä, on varmistettu näyttelevän sivurooleissa Zo:ssa. Lyhytelokuvan nimi, Oz vankilan jälkeen, viittaa siihen, että se tulee käsittelemään sitä, kuinka kysieset hahmot selviytyvät elämässä vankilan ankarien todellisuuksien ulkopuolella, Emerald Cityssä, joka oli alkuperäisessä sarjassa kuvattu vankilan osasto.

Mahdollinen täysiverinen paluu?

Acevedo on vihjaillut, että positiivinen vastaanotto Zo:lle voisi raivata tien merkittävämmälle paluulle Oz:n maailmaan. Vaikka Beecherin kohtalo jäi epävarmaksi sarjan finaalissa, olivat sekä hänen hahmonsa että O'Reily elossa, mikä jättää tilaa jatkotutkimiselle.

Tuleva lyhytelokuva on kokeneen TV-ohjaaja Christoph Shrewen käsissä, joka on ohjannut jaksoja sarjoista kuten Mr. Robot ja . Zo:n ensi-ilta YouTubessa on suunniteltu 1. toukokuuta, ja se tarjoaa houkuttelevan kurkistuksen näiden unohtumattomien hahmojen tulevaisuuteen.

Lähde: Dark Horizons