HBO Max mokasi – Hetken aikaa Tom & Jerry -elokuvan tilalla näytettiin Zack Snyderin Justice League -elokuvaa Kommentit pois päältä artikkelissa HBO Max mokasi – Hetken aikaa Tom & Jerry -elokuvan tilalla näytettiin Zack Snyderin Justice League -elokuvaa

Hetken aikaa edellisen päivän aikana joukko HBO Max -tilaajia onnistuivat katsomaan Zack Snyderin Justice Leagueta noin parin tunnin ajan ennen kuin virhe korjattiin.

Kyseinen elokuva oli jostain syystä päätynyt uusimman Tom & Jerry -elokuvan tilalle. Sivuston puolelta vika korjattiin minuuttien aikana.

Yleisön somejulkaisujen myötä myös The Hollywood Reporter kokeili oliko heilläkin vastaavanlainen ongelma ja varmisti sen olevan totta. Julkaisun toimittajien yrittäessä katsoa Tom & Jerryä saivat he ensin näkyviin eräänlaisen vikailmoituksen, jonka jälkeen tuleva Justice League elokuva alkoi. Laittaessa elokuvan tauolle, HBO Maxin mukaan käyttäjä olisi silti katsomassa Tom & Jerryä.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Doug Bass oli oletettavasti ensimmäisiä, jotka ilmoittivat hetkellisestä viasta Twitterissä.

”Halusin laittaa Tom & Jerryn päälle vain taustameluksi, mutta pääsinkin katsomaan tunnin ajan mahtavaa elokuvaa.” Bass kertoi.

Zack Snyderin Justice League julkaistaan HBO Nordicissa 18. maaliskuuta.

Kommentoi

Dune: The Sisterhood -sarjan pääosiin Emily Watson ja Shirley Henderson Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: The Sisterhood -sarjan pääosiin Emily Watson ja Shirley Henderson

-saaga on saamassa jatkoa Maxin tv-sarjalla nimeltään Dune: The Sisterhood. Sarjan pääosiin on pestattu ja God’s Creatures -sarjoista tuttu Emily Watson sekä Harry Potterista tuttu Shirley Henderson.

Watson näyttelee sarjassa Valya Harkonnenia ja Henderson puolestaan Tula Harkonnenia, jotka molemmat ovat nousseet salaisen Sisterhood ryhmän johtoon. Organisaatiosta tulee myöhemmin Bene Gesserit.

Nimensä mukaan sarja keskittyy saagan Bene Gesserit hahmoihin ja näiden epätavallisiin taitoihin. Vielä ei ole selvää mihin sarja sijoittuu saagan aikajanalla.

Sarjan pilotin ohjaajana ja tuottajana piti alunperin toimia Denis Villeneuve (The Arrival, Blade 2049), mutta tämä on kiireinen seuraavan -elokuvan parissa. Kahden ensimmäisen jakson ohjaajana tulee toimimaan Johan Renck (Chernobyl).

Sarjan käsikirjoittana piti alunperin toimia Jon Spaihts, joka myöskin keskittyy parhaillaan seuraavaan -elokuvaan. Hänen tilalleen astuu showrunneriksi Diane Ademu-John (The Haunting of Bly Manor).

Kommentoi

Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan Uncharted -elokuvan ja sekä Zombieland -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun PlayStation peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja Jak and Daxter, josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen Jak and Daxter: The Precursor Legacy -peli ilmestyi vuonna 2001 PlayStation 2 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia ja PS Vita -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös The Last of Us - :lle.

Kommentoi