HBO työstää Hellraiserista sarjaa yhdessä ohjaaja David Gordon Greenin kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa HBO työstää Hellraiserista sarjaa yhdessä ohjaaja David Gordon Greenin kanssa

työstää televisiosarjaa Clive Barkerin vuonna 1987 kirjoittamasta ja ohjaamasta -elokuvasta. Tulevan sarjan teossa on mukana -elokuvan uusintaversion ohjannut David Gordon Green. Clive Barker ei ole osallisena sarjan teossa.

Green käynnistää tulevan sarjan ja luo tyylin sen ensimmäisille jaksoille, jotka Mark Verheiden ja Michael Dougherty ovat kirjoittaneet. Verheiden on työskennellyt aiemmin vs. Evil Deadin, Battlestar Galactican ja Daredevilin parissa, kun taas Dougherty on kirjoittanut ja ohjannut Godzilla: of the Monsers -elokuvan sekä ohjannut Trick r’ Treat -elokuvan.

Sarja ei ole -elokuvan uudelleenversiointi, vaan se tukee sitä syventävällä otteella. Sarjassa esitellään Pinheadin aiempia tarinoita ja taustaa. Pinhead oli alkujaan tavallinen ihminen, joka muuttui mystiseksi olennoksi ja asuu moniuloitteisessa valtakunnassa. Pinheadin kanssa liikkuu myös Cenobites-olennot, jotka kulkevat Pinheadin mukana maapalloon, puisen palapelilaatikon avulla keräämään ihmisten sieluja.

Kommentoi

Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan Uncharted -elokuvan ja sekä Zombieland -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja Jak and Daxter, josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen Jak and Daxter: The Precursor Legacy -peli ilmestyi vuonna 2001 2 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia ja PS Vita -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös The Last of Us - HBO:lle.

Kommentoi

HBO Max mokasi – Hetken aikaa Tom & Jerry -elokuvan tilalla näytettiin Zack Snyderin Justice League -elokuvaa Kommentit pois päältä artikkelissa HBO Max mokasi – Hetken aikaa Tom & Jerry -elokuvan tilalla näytettiin Zack Snyderin Justice League -elokuvaa

Hetken aikaa edellisen päivän aikana joukko HBO Max -tilaajia onnistuivat katsomaan Zack Snyderin Justice Leagueta noin parin tunnin ajan ennen kuin virhe korjattiin.

Kyseinen elokuva oli jostain syystä päätynyt uusimman Tom & Jerry -elokuvan tilalle. Sivuston puolelta vika korjattiin minuuttien aikana.

Yleisön somejulkaisujen myötä myös The Hollywood Reporter kokeili oliko heilläkin vastaavanlainen ongelma ja varmisti sen olevan totta. Julkaisun toimittajien yrittäessä katsoa Tom & Jerryä saivat he ensin näkyviin eräänlaisen vikailmoituksen, jonka jälkeen tuleva Justice League elokuva alkoi. Laittaessa elokuvan tauolle, HBO Maxin mukaan käyttäjä olisi silti katsomassa Tom & Jerryä.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Doug Bass oli oletettavasti ensimmäisiä, jotka ilmoittivat hetkellisestä viasta Twitterissä.

”Halusin laittaa Tom & Jerryn päälle vain taustameluksi, mutta pääsinkin katsomaan tunnin ajan mahtavaa elokuvaa.” Bass kertoi.

Zack Snyderin Justice League julkaistaan HBO Nordicissa 18. maaliskuuta.


Kommentoi