HBO työstää Hellraiserista sarjaa yhdessä ohjaaja David Gordon Greenin kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa HBO työstää Hellraiserista sarjaa yhdessä ohjaaja David Gordon Greenin kanssa

työstää televisiosarjaa Clive Barkerin vuonna 1987 kirjoittamasta ja ohjaamasta -elokuvasta. Tulevan sarjan teossa on mukana Halloween-elokuvan uusintaversion ohjannut David Gordon Green. Clive Barker ei ole osallisena sarjan teossa.

Green käynnistää tulevan sarjan ja luo tyylin sen ensimmäisille jaksoille, jotka Mark Verheiden ja Michael Dougherty ovat kirjoittaneet. Verheiden on työskennellyt aiemmin Ash vs. Evil Deadin, Battlestar Galactican ja Daredevilin parissa, kun taas Dougherty on kirjoittanut ja ohjannut Godzilla: King of the Monsers -elokuvan sekä ohjannut Trick r’ Treat -elokuvan.

Sarja ei ole Hellraiser-elokuvan uudelleenversiointi, vaan se tukee sitä syventävällä otteella. Sarjassa esitellään Pinheadin aiempia tarinoita ja taustaa. Pinhead oli alkujaan tavallinen ihminen, joka muuttui mystiseksi olennoksi ja asuu moniuloitteisessa valtakunnassa. Pinheadin kanssa liikkuu myös Cenobites-olennot, jotka kulkevat Pinheadin mukana maapalloon, puisen palapelilaatikon avulla keräämään ihmisten sieluja.

Kommentoi

Jälleen uusi suoratoistopalvelu – Peackock käynnistyy huhtikuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Jälleen uusi suoratoistopalvelu – Peackock käynnistyy huhtikuussa 2020

Peacock

Jo ruuhkainen leffojen ja sarjojen suoratoistopalveluiden kirjo on saamassa lisäystä kun NBCUniversal käynnistää oman palvelunsa nimeltään Peacock huhtikuussa 2020.

Palvelu liittyy siis jo olemassa olevien Netflixin, :n ja kotimaisten vastaavien joukkoon. Myös Disney ja Apple lanseeraavat omat vastaavansa Disney+ ja Apple TV+ -palvelut tämän vuoden puolella.

Parks and Recreation on yksi klassikkosarjoista, jotka tullaan näkemään uudessa palvelussa.
Parks and Recreation on yksi klassikkosarjoista, jotka tullaan näkemään uudessa palvelussa.

Peacock -palvelussa tullaan näkemään aluksi 15 000 tuntia sisältöä. Tähän kuuluvat mm. klassiset komediasarjat Parks and Recreation sekä The Office, scifisarja Battlestar Galactica sekä draamasarja Brave New World, sekä lukuisia standup pätkiä monilta suosituilta koomikoilta kuten Jimmy Fallon ja Seth Meyers.

Elokuvien osalta palvelussa tullaan näkemään alkuperäisiä leffoja Universal Pictures, Focus Features sekä DreamWorks Animation -studioilta.

Palvelun hinta ei ole vielä tiedossa eikä se että missä maissa palvelu tulee toimimaan. Alustavasti aluksi palvelu toimii ainoastaan Pohjois-Amerikassa.

Kommentoi

Watchmen-sarjasta kokonainen tuotantokausi HBO:lle vuonna 2019 Kommentit pois päältä artikkelissa Watchmen-sarjasta kokonainen tuotantokausi HBO:lle vuonna 2019

julkaisee ensi vuoden aikana uuden televisiosarjan Alan Mooren kirjoittamasta ja Dave Gibbonsin kuvittamasta Watchmen-sarjakuvasta. Tilausvideopalvelu tilasi viime vuonna sarjakuvasta pilottijakson, jonka pohjalta päätti jatkaa sitä tuotantokaudeksi. Televisiosarjassa nähdään mm. Regina King, Jeremy Irons sekä Tim Blake Nelson. Tarkemmin sarjan juonikuviota ei HBO ole vielä paljastanut, mutta sarjan tuottaja Damon Lindelof kertoi, että tarkoituksena ei ole muokata Watchmenia, vaan toteuttaa sarjakuvasta eräänlainen uudelleenmiksaus. Sarja seuraa supersankareita, joihin suhtaudutaan lainsuojattomina.

Kirjailija Alan Moore kertoi aikoinaan, että tarina ei sopeudu elokuvaksi, vaan se on suunniteltuun nimenomaan sarjakuvamaailmaan. Sarjakuva julkaistiin DC Comicsin kautta vuosina 1986 sekä 1987.

View this post on Instagram

Day 140.

A post shared by Damon (@damonlindelof) on

Televisiosarjassa mukana olevat näyttelijät on listattuna alla ja muita tarkempia tietoja voi lukea täältä:
Regina King
Jeremy Irons
Don Johnson
Tim Blake Nelson
Louis Gossett Jr.
Yahya Abdul-Mateen II
Adelaide Clemens
Andrew Howard
Tom Mison
Frances Fisher
Jacob Ming-Trent
Sara Vickers
Dylan Schombing
Lily Rose Smith
Adelynn Spoon

Lähde: The Verge, Kansikuva: DC Comics

Kommentoi