Heinä-elokuussa SkyShowtimella nähdään mm. Brad Pittin ja Margot Robbien tähdittämä Babylon Kommentit pois päältä artikkelissa Heinä-elokuussa SkyShowtimella nähdään mm. Brad Pittin ja Margot Robbien tähdittämä Babylon

Django

Suoratoistopalvelu on julkistanut heinä- ja elokuun uutuuksia ja jatkuvia suosikkisarjoja. Ensi-iltansa saavat muun muassa Brad Pittin ja Margot Robbien tähdittämä Babylon -elokuva, kulttielokuvaan perustuva Django -sarja, sekä MeToo-liikkeen alkamista käsittelevä elokuva She Said.

Muita kesän ensi-iltoja ovat muun muassa 3. heinäkuuta alkavat Ghosts of Beirut ja Juan Carlos: Downfall of The King, 14. heinäkuuta alkava Pray, Obey, Kill (Knutby) ja 4. elokuuta alkava Pete Davidsonin uusi komediasarja Bupkis.

Kesällä palvelussa nähdään myös paljon klassikkoelokuvia, kuten Cast Away, Mamma Mia! Here We Go Again ja Forgetting Sarah Marshall.

Tulevat sarjat:

Django

3.7.2023

Sergio Corbuccin kulttielokuvaan löyhästi perustuva Django kertoo miehestä, joka etsii kostoa, mutta päätyy taistelemaan jonkin suuremman puolesta. Texas, 1800-luvun loppupuoli: Django saapuu kraatterin pohjalle rakennettuun kaupunkipahaseen nimeltään New Babylon. Django etsii perheensä murhanneita miehiä, mutta saa tietää Sarahtyttärensä selvinneen ja asuvan kaupungissa. Sarah on nyt 20-vuotias, menossa naimisiin New Babylonin perustajan John Ellisin kanssa, eikä halua Djangoa elämäänsä. Django ei antaudu, vaan tekee kaikkensa saadakseen uuden mahdollisuuden tyttärensä kanssa. Django, Sarah ja John ovat kuitenkin ansassa synkkien salaisuuksien verkossa, joka paljastuu vääjäämättä.

Juan Carlos: Downfall of The King

3.7.2023

Juan Carlos I oli Espanjan kuningas, kunnes luopui kruunustaan vuonna 2014. Hänen piti jäädä historiaan sankarina, mutta vuosikymmenen mittainen skandaaliputki on vahingoittanut hänen mainettaan ja monarkian tulevaisuutta. Tämä väkevä dokumenttisarja kattaa kaikki käänteet rahanpesusta ja korruptiosta siihen, kun kuningas ampui vahingossa veljensä. Tekijät pääsivät puhumaan kuninkaan lähipiirille ja saivat järisyttäviä haastatteluja myös hänen pitkäaikaiselta rakastajattareltaan Corinna Zu Sayn-Wittgensteiniltä. Tämä on ikonisen hahmon julkisen romahduksen tarina.

Ghosts Of Beirut

10.7.2023

Ghosts Of Beirut kertoo, kuinka 21-vuotias Mughniyeh (myös Aaveena tunnettu) nousi tuntemattomuudesta ja oli vastuussa useammista amerikkalaisten kuolemista kuin kukaan muu yksilö ennen syyskuun 11. päivän iskuja. Amerikkalais-, israelilais- ja libanonilaisnäkökulmista kerrottu sarja seuraa, kuinka Mughniyeh päätyi Etelä- Beirutin shiiaslummeista kehittämään itsemurhaiskujen kuolettavaa taktiikkaa ja nousi vauhdilla maailman vaarallisimmaksi terroristiksi. Perusteelliseen, edelleen salattuja tapahtumia koskevaan tutkimustyöhön perustuva draamasarja kattaa useita vuosikymmeniä ja sisältää korkea-arvoisten CIA:n ja Mossadin virkamiesten todellisia haastatteluja. Tarina yhdistää 1980-luvun Beirutin sekasorron tämän päivän Lähi-idän vakoilumaailmaan.

Pray, Obey, Kill (Knutby)

14.7.2023

Uneliaassa ruotsalaisessa Knutbyn kylässä kuului laukauksia vuonna 2004 tammikuun jäätävän kylmässä yössä. Nuori nainen murhattiin ja hänen naapurinsa sai useita ampumahaavoja. Maailman huomio kiinnittyi tiiviiseen helluntaiseurakuntaan, ja tapahtumia seuranneesta oikeudenkäynnistä tuli kansainvälinen sensaatio. Arvostetut toimittajat Martin Johnson ja Anton Berg sekä ohjaaja Henrik Georgsson (The Bridge) pyrkivät yhdessä valottamaan, mitä Knutbyn kylässä todella tapahtui.

Welcome to Utmark (Utmark)

14.7.2023

Kaikki tuntevat toisensa täällä Pohjolan peränurkalla. Utmarkissa vallitsee kuitenkin villi ja outo tunnelma, joka ei välttämättä lupaa hyvää ulkopuolisille. Kouluun saapuu optimistinen uusi opettaja, joka kaipaa uutta alkua. Hänelle selviää pian, että kaupungin ainoa lähimainkaan kypsästi käyttäytyvä henkilö on 12-vuotias tyttö. Utmarkin elämää suurempia persoonia ja heidän vaikeuksiaan seuraavan sarjan ytimessä on oman paikan etsintä, oli kyseessä sitten itsensä löytäminen kumppanin jätettyä, aikuiseksi kasvaminen, eteenpäin jatkaminen rakkaan kuoltua tai vain kuolleen aviomiehen sielun häätäminen omasta kehosta manaajan avustuksella.

Bupkis

4.8.2023

Bupkis on uusi komediasarja, jossa seurataan Pete Davidsonin (The King of Staten Island, Saturday Night Live) yrityksiä löytää merkityksellisiä ihmissuhteita erikoisten perhesuhteiden ja kuuluisuuden tuomien haasteiden keskellä. Siloittelemattomassa ja puolittain omaelämäkerrallisessa sarjassa nähdään Davidson, Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie), Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) ja koko joukko muita nimekkäitä näyttelijöitä. Todellisuuden ja absurdiuden rajoilla tasapainotteleva sarja pyrkii kertomaan, millaista on todella olla Pete Davidson. Tämä on Bupkis.

Tulevat leffat:

Marcel the Shell with Shoes On

27.6.2023

Kun elokuvantekijäksi pyrkivä Dean (käsikirjoittaja-ohjaaja Dean Fleischer Camp) muuttaa AirBnB-kämppään, hän saa pian huomata, ettei ole yksin. Asunnossa majailevat jo suloinen parin sentin korkuinen simpukka Marcel (Jenny Slate), hänen isoäitinsä Connie (Isabella Rossellini) ja heidän lemmikkinöyhtänsä Alan. Aikanaan suureen simpukkayhteisöön kuuluneet Marcel ja Connie ovat arvoituksellisen tragedian ainoat selviytyjät. Yllättävä uusi ystävä tekee vaikutuksen Deaniin, joka alkaa filmata Marcelia ja tämän isoäitiä. Se johtaa huimaan nettikuuluisuuteen ja muuttaa heidän elämänsä ikiajoiksi. Auttavatko Marcelille aukeavat uudet mahdollisuudet ja lukuisat superfanit häntä löytämään kadonneet sukulaisensa?

Babylon

6.7.2023

Damien Chazellen Babylon on uusi, 1920-luvun Los Angelesiin sijoittuva eepos, jonka pääosissa nähdään Brad Pitt, Margot Robbie ja Diego Calva ja muissa rooleissa mm. Jovan Adepo, Li Jun Li ja Jean Smart. Kyltymättömästä kunnianhimosta ja häpeämättömästä hauskanpidosta kertova tarina seuraa useiden hahmojen nousua ja tuhoa varhaisen Hollywoodin riettauden ja rappion keskellä.

She Said

18.7.2023

Kaksinkertainen Oscar-ehdokas Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) ja Zoe Kazan (The Plot Against America -minisarja, The Big Sick) esittävät New York Timesin reporttereita Megan Twoheyta ja Jodi Kantoria, jotka toivat yhdessä esiin yhden sukupolvensa tärkeimmistä tarinoista, joka auttoi käynnistämään #MeToo-liikkeen, päätti Hollywoodin seksuaalista väkivaltaa vuosikausia ympäröineen hiljaisuuden ja muutti amerikkalaista kulttuuria pysyvästi.

Breaking

27.7.2023

Tässä Brian Brown-Easleyn elämän tositarinaan perustuvassa tarinassa John Boyega esittää merijalkaväen veteraania, joka vapautuu palveluksesta vuonna 2005 ja palaa kotiseuduilleen Georgiaan mielenterveysongelmien piinaamana. Kun apua ei saa ja tilanne muuttuu epätoivoiseksi, hän turvautuu rikollisuuteen ja ottaa useita pankin työntekijöitä panttivangikseen.

Kun tekoäly valvoo jokaista askeltasi – sosioteknologinen trilleri Concordia käynnistyi yksinoikeudella SkyShowtimella Kommentit pois päältä artikkelissa Kun tekoäly valvoo jokaista askeltasi – sosioteknologinen trilleri Concordia käynnistyi yksinoikeudella SkyShowtimella

SkyShowtimen uusi sosioteknologinen rikostrillerisarja saapui striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 23. toukokuuta alkaen ja uusia jaksoja julkaistaan kaksi kerrallaan joka torstai.

Tekoälyseurannan ympärille rakennettu Concordia on tulevaisuuden kaupunki Ruotsissa, jossa kaikki perustuu valvontaan ja tiedonkeruuseen ei itsekkäistä tai pahantahtoisista syistä, vaan kansalaisten parhaaksi. Johto haluaa luoda vapaamman, oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän yhteiskunnan.

Concordia errori.net

20 vuotispäiviensä aikaan Concordia on jo kiistaton menestys, mutta laajentumisen kynnyksellä kaksi katastrofia iskee: tapahtuu ensimmäinen murha ja joku hakkeroi läpäisemättömänä pidetyn tekoälyjärjestelmän vaarantaen sen perustan ja laajentumismahdollisuudet. Tutkijat kiirehtivät selvittämään molempia rikoksia ja toteuttamaan laajentumissuunnitelmat , mutta törmäävät pian syvästi järkyttävään salaisuuteen, joka uhkaa tuhota kaiken.

Errori sai kunnian haastatella sarjan vastaavaa tuottajaa ja showrunneria, Emmy palkittua Frank Doelgeria (, ) sarjan aiheen tiimoilta.

Voit tilata Errorin YouTube-kanavan tästä. Tilaamalla kanavan tuet sivustomme toimintaa, eikä se maksa mitään.

Game of Thrones -tuottaja Frank Doelger käsittelee tekoälyn etiikkaa uudessa Concordia-sarjassaan Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones -tuottaja Frank Doelger käsittelee tekoälyn etiikkaa uudessa Concordia-sarjassaan

Concordia

SkyShowtimen uusi sosioteknologinen rikostrillerisarja tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 23. toukokuuta alkaen ja uusia jaksoja julkaistaan kaksi kerrallaan joka torstai.

Tekoälyseurannan ympärille rakennettu Concordia on tulevaisuuden kaupunki Ruotsissa, jossa kaikki perustuu valvontaan ja tiedonkeruuseen ei itsekkäistä tai pahantahtoisista syistä, vaan kansalaisten parhaaksi. Johto haluaa luoda vapaamman, oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän yhteiskunnan.

Concordia errori.net

20 vuotispäiviensä aikaan Concordia on jo kiistaton menestys, mutta laajentumisen kynnyksellä kaksi katastrofia iskee: tapahtuu ensimmäinen murha ja joku hakkeroi läpäisemättömänä pidetyn tekoälyjärjestelmän vaarantaen sen perustan ja laajentumismahdollisuudet. Tutkijat kiirehtivät selvittämään molempia rikoksia ja toteuttamaan laajentumissuunnitelmat , mutta törmäävät pian syvästi järkyttävään salaisuuteen, joka uhkaa tuhota kaiken.

Errori sai kunnian haastatella sarjan vastaavaa tuottajaa ja showrunneria, Emmy palkittua Frank Doelgeria (, ) aiheen tiimoilta.

Voit tilata Errorin YouTube-kanavan tästä. Tilaamalla kanavan tuet sivustomme toimintaa, eikä se maksa mitään.