Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Rise of the Tomb Raider, NBA 2K20 ja Erica Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Rise of the Tomb Raider, NBA 2K20 ja Erica

Rise of the Tomb Raider

On tullut taas se aika kuukaudesta kun seuraavan kuuakauden -ilmaispelit paljastetaan. Tällä kertaa luvassa on kolme peliä: Tomb Raider: 20 Year Celebration, ja .

Alunperin vuonna 2013 ilmestynyt käynnisti pelisarjan uudelleen. Siinä Lara Croft suuntaa Siperiaan etsimään legendaarista Kitezhin kaupunkia ja samalla taistellen puolisotilaallista Trinity -organisaatiota vastaan.

NBA 2K20 on 2K Gamesin suosittu koripallosimulaatio, joka tuskin sen koommin esittelyitä kaipaa.

Erica puolestaan on viime vuonna ilmestynyt näytelty interaktiivinen trilleri, jonka pelaaminen vaatii myös Android tai iOS -mobiililaitteen.

Heinäkuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi tänä perjantaina 3. heinäkuuta.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä - ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle.

Kommentoi