Hellblade: Senua’s Sacrifice päivittyi ilmaiseksi Xbox Series -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Hellblade: Senua’s Sacrifice päivittyi ilmaiseksi Xbox Series -konsoleille

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Hellblade: Senua’s Sacrifice on saanut ilmaisen optimointipäivityksen Series X ja S -konsoleille. Päivityksen saa mikäli omistaa pelin Xbox -konsolilla tai Xbox Game Pass -palvelun kautta.

Päivityksen myötä pelaajat voivat valita kolmesta eri asetuksesta Performance, Resolution ja Enriched. Näistä jälkimmäisin tuo peliin säteenseurannan ja tukee dynaamista resoluutiota aina -resoluutioon asti. Myös pelin tekstuureja on paranneltu, partikkeleita lisätty ja piirtoetäisyyttä pidennetty.

Kehittäjä lupailee samanlaisen päivityksen olevan kehitteillä myös PC:lle, mutta nähtävästi PlayStation -konsolit eivät päivitystä tule saamaan. Optimoinnin taustalla ei kuitenkaan ole itse Ninja Theory vaan Nintendo Switch -porttauksen tehnyt QLOC.

kehittää parhaillaan jatko-osaa Senua’s Saga: Hellblade 2.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi