Hellblade: Senua’s Sacrifice saapuu Switchille tänä keväänä Kommentit pois päältä artikkelissa Hellblade: Senua’s Sacrifice saapuu Switchille tänä keväänä

Mainetta niittänyt fantasiaseikkailu Hellblade: Senua’s Sacrifice -peliä päästään nauttimaan Switchillä tänä keväänä. Norjalaisia ja kelttiläisiä myyttejä yhdistävässä pelissä vakavasta mielisairaudesta kärsivä soturi palaa kotikyläänsä viikinkien hyökkäyksen jälkeen.

Peli on yhdistelmä hack and slash mekaniikkaa, ongelmanratkaisua sekä psykologista kauhua. Pelin tarkkaa julkaisuajankohtaa ei vielä ole selvillä.

Brittiläisen studion kehittämä ja julkaisema peli ilmestyi alunperin vuonna 2017 PC:lle ja Playstation 4 -konsolille. Sen Xbox One versio ilmestyi huhtikuussa 2018.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi