Hellraiserin Pinhead saapuu Dead By Daylight -peliin? Kommentit pois päältä artikkelissa Hellraiserin Pinhead saapuu Dead By Daylight -peliin?

Pinhead (Hellraiser)

Näyttäisi siltä, että Dead By Daylight -pelin seuraava hahmo olisi Hellraiser -elokuvista tuttu pääpahis Pinhead.

Hahmoa on huhuiltu Discordin puolella äänitiedostoilla, joista paljastuu sana HELL. Twitterin puolella puolestaan on julkaistu kirjaimet, joista muodostuu sana RAISE. Viimeisenä viestinä on videopätkä, jossa nähdään VHS-tallenne missä nähdään punainen kukka, kuten Hellraiserissa kun Cenobitet kutsutaan.

Asymmetrisessä kauhumoninpelissä on nähty aiemmin mm. Pyramid Head Silent Hill 2 -pelistä, Ghostface Killer Scream -elokuvista, Nemesis 3 -pelistä sekä Demogorgon Stranger Things -sarjasta.

Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

ilmestyy yksinoikeudella Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli on saapumassa PC:lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös PC-pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä PlayStation 5 -konsolille.

God of War -pelin PC-versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki -resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin PC-version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

ilmestyy PC:lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa God of War: on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi