Helmikuun Game Pass -lisäykset julkistettu – joukossa Project Winter sekä Final Fantasy XII The Zodiac Age Kommentit pois päältä artikkelissa Helmikuun Game Pass -lisäykset julkistettu – joukossa Project Winter sekä Final Fantasy XII The Zodiac Age

vastikään julkisti helmikuun lisäykset heidän   -palveluun.

Helmikuun alkupuolella, ylihuomisesta alkaen, Game Passin pc-käyttäjät voivat nautiskella Ghost of A Tale rooliseikkailusta. Project Winter ja The Falconeer -nimikkeet ilmestyvät palveluun samana päivänä. Jälkimmäiset eivät tule pelkästään tietokonepelaajille, vaan niitä voi myöskin pelata konsolilla tai pilvipalvelun kautta Android-puhelimella.

Lähempänä kuun puoliväliä näiden joukkoon liittyvät , Wolfenstein Youngblood, Stealth Inc 2 sekä Jurassic World Evolution. Näistä nimikkeistä Wolfenstein Youngblood on pelattavissa pilvipalvelun kautta, kun taas Ivaliceen sijoittuva Final Fantasy XII on käytettävissä konsolilla ja tietokoneella. Dinosauruspuiston hoitoa voi Game Passin kautta harrastaa puhelimella ja tietokoneella.

Listan nimikkeistä selkeästi tunnetuimpiin kuuluva julkaisu on Final Fantasy XII The Zodiac Age. Kyseessä on aikanaan -konsolille julkaistu tunnetun roolipelisarjan jatko-osan remasterointi, johon voitte tutustua allaolevan trailerin kautta.

”H*lvetin halpaa lystiä!”- Diablo-kokoelma saatavilla nyt varsin edukkaaseen hintaan Kommentit pois päältä artikkelissa ”H*lvetin halpaa lystiä!”- Diablo-kokoelma saatavilla nyt varsin edukkaaseen hintaan

Diablo IV

Haluatko päästä kokemaan Diablo-pelisarjan koukuttavaa paahdetta puoli-ilmaiseksi? Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä Battle.netissä on tarjolla huikea diili Diablo-kokoelmasta.

Setin tarjoushinta on 49,99e (Normaalihinta: 99,99e) ja se on voimassa 08/04/2024 asti. Diablo Collection -tarjouksessa saat uskomattoman määrän pelisisältöä vain puoleen hintaan. Tarjous sisältää:

  • (Normaalisti 69,99e)
  • (Normaalisti 19,99e)
  • Diablo III: Reaper of Souls -laajennus (Normaalisti 19,99e)
  • Diablo III: Rise of the Necromancer -paketti (Normaalisti 14,99e)
  • Diablo II: Resurrected (Normaalisti 39,99e)
  • Lisäksi mukana Hatred's Grasp -siivet Diablo III:lle, Inarius-siivet ja Inarius Murloc -lemmikki Diablo III:lle, Mephisto -lemmikki Diablo III:lle sekä Amalgam of Rage -ratsu World of Warcraftiin.

Älä jää paitsi tästä tarjouksesta, vaan hyödynnä se ja lähde mukaan Diablo-maailmaan, se nimittäin kannattaa! Lisätietoja Battle.net Diablo IV

Helvetti on irti Game Passissa! Diablo IV on viimein saapunut palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Helvetti on irti Game Passissa! Diablo IV on viimein saapunut palveluun

Diablo IV

saa ensimmäisen Activision Blizzard -pelinsä :n tänään torstaina 28. maaliskuuta. Peli tulee saataville Game Pass Ultimatelle, PC Game Passille sekä Game Pass for Console -jäsenille Xboxilla ja PC:llä.

Diablo on yksi Blizzardin suosituimmista videopelisarjoista, jonka ensimmäinen osa julkistiin vuonna 1996. Toimintaroolipeli sisältää keskiaikaisen, okkulttisen taiteen tyylin ja antaa pelaajille mahdollisuuden taistella erilaisia hirviöitä ja demoneita vastaan.

Kauan odotettu pelisarjan neljäs osa niitti komeaa tulosta sen julkaisuvuonnaan ollen yhtiön nopeiten kaupaksi käynyt videopeli koskaan.