Helmikuun PS Plus pelit selvillä – mukana Foamstars, Rollerdome sekä Steelrising Kommentit pois päältä artikkelissa Helmikuun PS Plus pelit selvillä – mukana Foamstars, Rollerdome sekä Steelrising

Foamstars

PlayStation on julkaissut helmikuun -ilmaispelit joihin kuuluvat: , Rollerdrome ja . Pelit tulevat saataville PS Plus Essential -tilaajille 6. helmikuuta alkaen.

Foamstars

Foamstars on hiljattain julkaistu eloisa ja kaoottinen 4 vastaan 4 -verkkopeliräiskintä, joka tarjoaa virkistävän kulman tuttuun genreen. Pelaajat taistelevat kirjavilla areenoissa käyttäen laajaa valikoimaa vaahtopohjaisia aseita. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 ja PS5 -konsoleille.

Rollerdome

Suositun OlliOlli -skeittipelin kehittäjä Roll7-studion viimeisin tekele Rollerdrome on nopeatempoinen kolmannen persoonan urheiluammuskelukokemus. Peli sijoittuu 80-luvun inspiroimaan dystooppiseen maailmaan, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaan rullaluistellen adrenaliinia nostattavilla tasoilla ja suorittavat samalla tyylikkäitä temppuja. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 ja PS5 -konsoleille.

Steelrising

Astu Aegiksen saappaisiin, robottikuningattaren vartijan, joka joutuu taistelemaan kapinallista automaattien armeijaa vastaan. Steelrising toimintaroolipeli sijoittuu vaihtoehtoiseen 1700-luvun Pariisiin ja siinä pelaajat käyttävät erilaisia aseita ja kykyjä tutkiessaan kaupunkia ja kukistaessaan vihollisia. Peli tulee olemaan saatavilla PS5 -konsoleille.

Pelit tulevat saatavilla 6. helmikuuta.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.