Helpotusta koronaeristykseen – GOG jakaa 27 ilmaista peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Helpotusta koronaeristykseen – GOG jakaa 27 ilmaista peliä

GOG

CD Projektin GOG -kauppapaikka on heittääntynyt anteliaaksi koronaeristystä poteville ja tarjoaa 27 peliä täysin ilmaiseksi. Pelit eivät ole ehkä sieltä uusimmasta päästä, mutta kuitenkin klassikoita ja niiden parissa saa varmasti ajan vierähtämään.

Erityisesti Ultima, ja Shadow Warrior aiheuttavat välittömän nostalgiaryöpyn.

Tässä lista ilmaisista peleistä:

Myös kilpaileva kauppapaikka Steam viettää Spring Game Festival -nimistä tapahtumaa ja tarjoaa hieman uudempien pelien demoja pelattavaksi. Voit tarkistaa pelit täältä.

Voit ladata pelit ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin -julkaisija PLAYISM on paljastanut julkaisevansa uuden metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Nightmare Reaper

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia 90-luvun räiskintäpelien hengenheimolaisia eli boomer shootereita. Mukana on mm. rogue-lite räiskintä Nightmare Reaper, cyberpunk-henkinen Deadlink sekä Lovecraftista ammentava Forgive Me Father.

Paketti maksaa yhteensä 16,94 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Deadlink
  • Graven
  • Wrath: Aeon of Ruin
  • Forgive Me Father
  • Viscerafest
  • The Citadel
  • Impaler

Peli ja lisäosat ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 19. päivä asti.

Kommentoi