Helpotusta koronaeristykseen – GOG jakaa 27 ilmaista peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Helpotusta koronaeristykseen – GOG jakaa 27 ilmaista peliä

GOG

CD Projektin GOG -kauppapaikka on heittääntynyt anteliaaksi koronaeristystä poteville ja tarjoaa 27 peliä täysin ilmaiseksi. Pelit eivät ole ehkä sieltä uusimmasta päästä, mutta kuitenkin klassikoita ja niiden parissa saa varmasti ajan vierähtämään.

Erityisesti Ultima, Postal ja Shadow Warrior aiheuttavat välittömän nostalgiaryöpyn.

Tässä lista ilmaisista peleistä:

Myös kilpaileva kauppapaikka viettää Spring Game Festival -nimistä tapahtumaa ja tarjoaa hieman uudempien pelien demoja pelattavaksi. Voit tarkistaa pelit täältä.

Voit ladata pelit ilmaiseksi täältä.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.