Henry Cavill Witcher-sarjan päärooliin Kommentit pois päältä artikkelissa Henry Cavill Witcher-sarjan päärooliin

DC Extended Universe -elokuvien Teräsmiehenä tunnettu tähdittää Andrej Sapkowskin -kirjasarjaan perustuvaa Netflixin uutta sarjaa. Witcher, joka tunnetaan suomeksi nimellä Noituri on tullut pelaajille tutuksi puolalaisen Red:n kehutusta pelisarjasta. Cavill esittää sarjan valkotukkaista noituria, Rivialaista. Sarjan ensimmäisen kauden kahdeksan jaksoa on määrä esittää vuosien 2019 ja 2020 välillä.

Henry Cavillin kotisivut

Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta? Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta?

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

on villien spekulaatioiden mukaan suunnittelemassa hintojensa nostamista meneillään olevan näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Wall Street Journalin mukaan verkossa toimiva suoratoistojättiläinen suunnittelee mainosvapaiden suunnitelmiensa hinnan nostamista muutama kuukausi Hollywoodin näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Vaikka hinnankorotuksen tarkkaa määrää ei ole vielä selvillä, Netflix on jo nähnyt useita äskettäisiä hintojen nousuja ja poistanut edullisimman mainosvapaan suunnitelmansa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Kanadassa.

Ei ole myöskään selvää, milloin uudet hinnat tulevat voimaan, ja aikovatko muut verkkosuoratoistopalvelut seurata esimerkkiä.

Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) on ollut lakossa heinäkuun 14. päivästä lähtien, eikä sen päättymisajankohta ole vielä selvillä. Näyttelijät jatkoivat neuvotteluja Motion Picture and Television Producers (AMPTP) -allianssin kanssa maanantaina ja jatkavat huomenna.

Yksi mediatyön keskeytys on kuitenkin tullut päätökseensä, sillä Writers' Guild of America (WGA) saavutti sopimuksen kuukausien lakon jälkeen viime viikolla.

Samaan aikaan Netflix on saavuttanut erään aikakauden lopun, postittaen viimeiset fyysiset DVD:t asiakkailleen viime viikolla.

Kun uutiset tulevista hintojen korotuksista tulivat julki, Netflixin osakkeet nousivat melkein 3%.

Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix ilmoitti lähettäneensä viimeisen DVD-levynsä perjantaina, 29. syyskuuta, merkiten yrityksen 25 vuoden jakson päättyvän DVD-lainaajana.

Huhtikuussa ilmoitti yleisölle ja asiakaskunnalleen, että se lähettäisi viimeiset levynsä vuoden 2023 loppuun mennessä.

Netflix aloitti DVD-vuokrausyrityksenä vuonna 1998 ja toimitti elokuvia ja sarjoja kotiin, houkutellen asiakkaita, jotka eivät enää halunneet matkustaa videovuokraamoihin henkilökohtaisesti.

”25 vuoden ajan määrittelimme uudelleen, miten ihmiset katsoivat elokuvia ja sarjoja kotona ja jakoimme jännityksen, kun he avasivat postilaatikkonsa ikonisiin punaisiin kuoriimme,” Netflix kirjoitti perjantaina.

”Se on erään aikakauden loppu, mutta DVD-liiketoiminta loi perustan tuleville vuosille – antaen jäsenille ennennäkemättömän valinnan ja hallinnan, laajan valikoiman otsikoita, joista valita, ja vapauden katsoa niin paljon kuin he haluavat,” yritys jatkoi.

Asiakkaat, jotka ovat luottaneet Netflixin vuokrapalveluun, eivät enää voi tehdä tilauksia alustalla.

Netflixin viimeisen DVD-lähetyksen valossa yritys julkaisi luettelon tosiasioista ja tilastoista vuokrapalvelustaan. Ensimmäinen DVD, jonka se lähetti, oli Beetlejuice, joka postitettiin 10. maaliskuuta 1998. Netflix kertoo lähettäneensä punaisia kuoria 239 000 postilaatikkoon koko toimintansa aikana.

Yritys saavutti yhden miljoonan DVD-vuokraajatilaajan vuonna 2003 ja kasvatti tilaajapohjaansa 20 miljoonaan vuoteen 2011 mennessä.