Herkullisia pulmia ja donitseja – Freshly Frosted ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Herkullisia pulmia ja donitseja – Freshly Frosted ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Freshly Frosted

tarjoaa tällä viikolla ilmaisen pelikokemuksen makean nälkään. -peli on nimittäin lunastettavissa ilmaiseksi torstaihin asti.

Alunperin vuonna 2022 julkaistu Freshly Frosted on rentouttava pulmapeli, jossa pelaaja pyörittää maailman suloisinta donitsitehtasta. Pelaaminen keskittyy liukuhihnojen sijoitteluun ja ohjelmointiin. Näppärien ratkaisujen avulla saat toimitettua asiakkaille juuri heidän tilaamat donitsit, täytteineen ja koristeluineen kaikkineen.

Pelin visuaalinen ilme on värikäs ja tunnelma leppoisan iloinen. Musiikki hivelee korvia ja pelaaja saattaa pelisession aikana huomata tekevän mieli oikeita donitseja. Vaikka peli ei ole vaikeudeltaan kaikkein haastavimpia, tarjoaa se silti miellyttävää pähkäilyä ja onnistuneen suorituksen tuomaa mielihyvää.

Arvostelut Freshly Frostedsta ovat olleet pääosin positiivisia. Peliä kehuttiin erityisesti sen viehättävästä ulkoasusta, rentouttavasta tunnelmasta ja mukavan haasteisista pulmista. Freshly Frosted on mainio valinta pelaajalle, joka kaipaa helppoa ja värikästä pulmapeliä.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.