Hevimetallin ”Netflix” on täällä – 6,66€ kuukausihintaan tarjolla useita upeita konsertteja Kommentit pois päältä artikkelissa Hevimetallin ”Netflix” on täällä – 6,66€ kuukausihintaan tarjolla useita upeita konsertteja

Metalliliiton väestöä hellitään, nimittäin olemme juuri saaneet hopeatarjottimella uuden suoratoistopalvelun nimeltään . Kyseessä on uusi videoiden suoratoistoalusta, joka on suunnattu erityisesti metallimusiikin ystäville. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman videoita, jotka sisältävät Black Sabbathin, Aerosmithin, Slipknotin, Iron Maidenin ja monien muiden bändien arkistoja.

Palvelun on lanseerannut Samuel Douek, entinen markkinointikoordinaattori Nikellä, joka myös perusti Hola Mexico -elokuvafestivaalin Los Angelesissa vuonna 2006. Se on saatavilla kaikkialla maailmassa (paitsi Venäjällä, joka on tällä hetkellä estetty) missä tahansa tietokoneessa, mobiililaitteessa tai televisiossa, jossa on suoratoisto-ominaisuus.

Thunderflixin kuukausimaksu sivustolle on 6,66 euroa. Thunderflix myös kertoo pyrkivänsä maksamaan bändeille parempia rojalteja kuin esimerkiksi YouTube tai Spotify.

Palvelun valikoimaan pääset tutustumaan suoraan vaikkapa tästä

Kommentoi