Hextech Mayhem: A League of Legends Story ilmestyy Switchille ja PC:lle ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Hextech Mayhem: A League of Legends Story ilmestyy Switchille ja PC:lle ensi viikolla

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

on ilmoittanut julkaisevansa uuden rytmijuoksentelupelin nimeltään Hextech Mayhem: A Story. Pelin on kehittänyt , -sarjan luoja.

League of Legends -universumiin sijoittuva on rytmijuoksentelu, jossa nähdään Ziggs, unohtumaton yordle ja Hexplosives-lahjakkuus. Pelaajien on suoritettava pommihyppyjä ja pommi-iskuja varpaita napauttelevan ääniraidan tahdissa välttääkseen esteitä, riisuakseen viholliset aseista ja sytyttääkseen tulilankoja räjähtävän ketjureaktion käynnistämiseksi ja maksimaalisen sekasorron saavuttamiseksi.

Pelin aikana pelaajat aiheuttavat harmia Piltoverin eri naapurustoissa ja välttelevät tunnettua ”hauskuus-kiellettyä” tiedemiestä Heimerdingeriä, Ziggsin kaoottisessa pyrkimyksessä rakentaa mahtavin pommi, jonka Runeterra on koskaan nähnyt!

Hextech Mayhem: A League of Legends Story on ennakkotilattavissa Nintendo :lle ja :lle :n, .comin, ja Epic Games Storen kautta. Ennakkotilaajat näiltä kauppapaikoilta saavat eksklusiivisen Ruined Ziggs -ulkoasun käytettäväksi pelissä. Hextech Mayhem: A League of Legends Story on pian saatavilla myös -mobiilisovelluksen kautta – Netflix-jäsenyytesi mukana ilman lisämaksuja tai sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Riot Forgella on myös uusia yksityiskohtia jaettavaksi Ruined King: A League of Legends Storysta tulevina viikkoina. Tämä Airship Syndicaten kehittämä yhden pelaajan mukaansatempaava vuoropohjainen roolipeli kutsuu uusia pelaajia LoL-universumiin sekä tarinahistorian tuntevia pelaajia nauttimaan sen mysteerien tutkimisesta.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story julkaistaan Nintendo Switch:lle, PC:lle Steamin kautta, GOG.comissa ja Epic Games Storessa 16. marraskuuta 2021 sekä pian Netflix -palvelussa.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.