Hextech Mayhem: A League of Legends Story ilmestyy Switchille ja PC:lle ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Hextech Mayhem: A League of Legends Story ilmestyy Switchille ja PC:lle ensi viikolla

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Riot Forge on ilmoittanut julkaisevansa uuden rytmijuoksentelupelin nimeltään Hextech Mayhem: A Story. Pelin on kehittänyt Choice Provisions, BIT.TRIP-sarjan luoja.

League of Legends -universumiin sijoittuva on rytmijuoksentelu, jossa nähdään Ziggs, unohtumaton yordle ja Hexplosives-lahjakkuus. Pelaajien on suoritettava pommihyppyjä ja pommi-iskuja varpaita napauttelevan ääniraidan tahdissa välttääkseen esteitä, riisuakseen viholliset aseista ja sytyttääkseen tulilankoja räjähtävän ketjureaktion käynnistämiseksi ja maksimaalisen sekasorron saavuttamiseksi.

Pelin aikana pelaajat aiheuttavat harmia Piltoverin eri naapurustoissa ja välttelevät tunnettua ”hauskuus-kiellettyä” tiedemiestä Heimerdingeriä, Ziggsin kaoottisessa pyrkimyksessä rakentaa mahtavin pommi, jonka Runeterra on koskaan nähnyt!

on ennakkotilattavissa Nintendo :lle ja PC:lle Steam:n, GOG.comin, ja Storen kautta. Ennakkotilaajat näiltä kauppapaikoilta saavat eksklusiivisen Ruined Ziggs -ulkoasun käytettäväksi pelissä. on pian saatavilla myös -mobiilisovelluksen kautta – Netflix-jäsenyytesi mukana ilman lisämaksuja tai sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Riot Forgella on myös uusia yksityiskohtia jaettavaksi Ruined King: A Storysta tulevina viikkoina. Tämä Airship Syndicaten kehittämä yhden pelaajan mukaansatempaava vuoropohjainen roolipeli kutsuu uusia pelaajia LoL-universumiin sekä tarinahistorian tuntevia pelaajia nauttimaan sen mysteerien tutkimisesta.

julkaistaan Nintendo :lle, PC:lle Steamin kautta, GOG.comissa ja Storessa 16. marraskuuta 2021 sekä pian Netflix -palvelussa.

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen Ghost Ship Games kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn 4 ja PlayStation 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu 4 ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi

Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin

Icarus

Huomenna perjantaina ilmestyvän Icarus -avaruusselviytymispeli on saanut tyylikkään näytellyn 20-minuuttisen trailerin, jonka voit katsoa alta. Peli on suositun DayZ -pelin kehittäjän Dean Hallin ja tämän RocketWerkzin uusi projekti.

Pelin 1.0 versio tulee olemaan saatavilla Steam -palvelusta 10% alennuksella kahden viikon ajan julkaisusta eteenpäin. Julkaisun jälkeen peli tulee saamaan seitsemän beta-viikonloppua, jolloin peliin saadaan uusia ominaisuuksia sekä bugikorjauksia.

Pelin piti alunperin olla ilmaispelattava, mutta sittemmin siihen on tehty paljon muutoksia. Pelattavaa tulee olemaan julkaisun yhteydessä 64 neliökilometrin verran sekä 35 tehtävän verran. Tehtävien pituudet vaihtelevat päivistä viikkoihin.

Pelissä pelaaja joutuu selviytymään muukalaisplaneetalla rakentaen ja keräten resursseja. Tehtävään on ainoastaan rajallinen aika joka saattaa vaihdella pelin ajassa puolesta tunnista useampaan päivään. Ennen ajan loppumista sinun täytyy ehtiä kohtaamispaikalle. Mikäli et ehdi, menetät kaiken. Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa co-op tilassa.

Icarus ilmestyy PC:lle joulukuun 3. päivä.

Kommentoi