Hiippailun taikaa – Splinter Cell -pelisarja täyttää 20 vuotta Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailun taikaa – Splinter Cell -pelisarja täyttää 20 vuotta

Splinter Cell

Ubisoft julkisti viime vuonna tekevänsä uusversion maineikkaasta Splinter Cell -toimintapelistä. Tämä hiippailua, agenttitoimintaa ja salakavalia toimia toisiinsa yhdistävä klassikkopeli toisi legendaarisen Sam Fisherin myös nykysukupolven pelikoneilla koettavaksi.

Alkuperäinen julkaistiin tasan 20 vuotta sitten. Nyt näitä pyöreitä vuosia juhlistetaan luomalla silmäys tuon pelin tunnelmiin ja sen odotettuun uusversioon.

Uutta versiota ovat tekemässä monet alan kokeneet nimet. Heistä neljä istutettiin alas kertomaan uuden version tekemisestä ja alkuperäisen pelin merkityksestä. Mukana ovat taiteellinen ohjaaja Chris Auty, tekninen ohjaaja Christian Carriere, vanhempi pelisuunnittelija Andy Schmoll ja kenttäsuunnittelun apulaisohjaaja Zavian Porter.

tunnetaan erikoisagentti Sam Fisherin hiljaisesta ja salakavalasta toiminnasta. Hän hoitaa hommat, joihin muut eivät pysty. Lukuisista Splinter Cell -peleistä tuttu Fisher tekee odotetun paluun, kun alkuperäinen peli saa nykypäivän pelikoneille tehdyn uusversion. Aikanaan ylistetty vallankumouksellinen agenttipeli esitteli upeat pelimekaniikat, persoonallisen agenttihahmon ja kiehtovat tehtävät, joissa maltti oli valttia ja vaivihkainen erikoisvälineiden käyttö oli tärkeämpää kuin suora toiminta.

Ubisoft Toronto -pelistudio työskentelee uuden Splinter Cell -pelin parissa ja hyödyntää Ubisoftin omaa Snowdrop-pelimoottoria. Samainen pelimoottori on käytössä muun muassa tulevassa Avatar: Frontiers of Pandora -pelissä sekä vielä nimeämättömässä Star Wars -peliprojektissa.

Muistathan myös ladata alkuperäisen Splinter Cell -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi