Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi

Dishonored

Suosittu hiippailutoimintapeli Dishonored on saamassa pöytäroolipeliversion tänä vuonna. Peli syntyy yhdessä Modiphius Entertainment -julkaisufirman ja pelin luovan johtajan Harvey Smithin kanssa. Smith on työskennellyt myös System Shock ja kahden ensimmäisen Deus Ex -pelin parissa.

Pelissä pureudutaan Empire of the Isles monarkian okkultismiin, juonitteluun ja suuri painotus on nimenomaan nopeatempoisessa tarinassa. Mukana on myös pelistä tuttu taianomainen toinen ulottuvuus The Void sekä kaikkeen vaikuttava Chaos -mekaniikka.

Pelin 300 sivuinen sääntökirja perustuu muunneltuun 2d20 järjestelmään, jota on käytetty myös ja Conan -pöytäroolipeleissä. Modiphius on aiemmin julkaissut mm. ja The Elder Scrolls -aiheisia pöytäroolipelejä.

Dishonored: The Roleplaying Game ilmestyy kesällä 2020.

Kommentoi

Starfield -avaruusroolipelin julkaisu viivästyy syyskuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -avaruusroolipelin julkaisu viivästyy syyskuulle

Starfield

Bethesdan kovasti odotettua Starfield -avaruusroolipeliä joudutaan odottelemaan vielä tovi, sillä pelin julkaisua on siirretty syyskuun 6. päivään.

Pelin piti aiemmin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta pelin julkaisua siirrettiin tämän vuoden alkupuolelle. Kehittäjä on kuitenkin luvannut julkaista syvällisen katsauksen peliin kesäkuun 11. päivä Direct -tapahtuman yhteydessä.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

ilmestyy syyskuun 6. päivä :lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

System Shock -uusinto ilmestyy vihdoin maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock -uusinto ilmestyy vihdoin maaliskuussa

System Shock

Nightdive Studios on vihdoin julkaisemassa kovasti odotetuttua System Shock -pelin uusintoa maaliskuussa 2023. Tarkkaa päivämäärää pelin julkaisulle ei kuitenkaan vielä ole.

Alkuperäisen System Shock -pelin uusinto on ollut kehitteillä jo pitkään aina vuoden 2016 Kickstarter huumasta lähtien. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2018, mutta kehittäjien suunnitelmat olivat liian laajat ja homma levisi pian käsiin. Sittemmin kehittäjät ovat palanneet takaisin alkuperäiselle uskollisempaan linjaan.

Julkaisu tapahtuu yhdessä kehittäjä Nightdive Studiosin ja julkaisija Prime Matterin toimesta. Prime Matter on osa konsernia ja on julkaissut pelejä kuten Come: Deliverance sekä 3.

System Shock -uusinto ilmestyy maaliskuussa 2023 PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi