Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi

Dishonored

Suosittu hiippailutoimintapeli on saamassa pöytäroolipeliversion tänä vuonna. Peli syntyy yhdessä -julkaisufirman ja pelin luovan johtajan Harvey Smithin kanssa. Smith on työskennellyt myös ja kahden ensimmäisen -pelin parissa.

Pelissä pureudutaan Empire of the Isles monarkian okkultismiin, juonitteluun ja suuri painotus on nimenomaan nopeatempoisessa tarinassa. Mukana on myös pelistä tuttu taianomainen toinen ulottuvuus The Void sekä kaikkeen vaikuttava Chaos -mekaniikka.

Pelin 300 sivuinen sääntökirja perustuu muunneltuun 2d20 järjestelmään, jota on käytetty myös ja -pöytäroolipeleissä. Modiphius on aiemmin julkaissut mm. ja -aiheisia pöytäroolipelejä.

ilmestyy kesällä 2020.

Kommentoi

Fallout saa oman tv-sarjan Amazonille – Westworldin tekijät taustalla Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout saa oman tv-sarjan Amazonille – Westworldin tekijät taustalla

Fallout 76

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Amazon Prime -palveluun.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja Westworld sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Sarjan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja toistaiseksi ei ole selvää pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa.

Kommentoi

Tältä näyttää Dishonored -kehittäjän uusi Deathloop peli – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Dishonored -kehittäjän uusi Deathloop peli – katso traileri

Deathloop

-pelit kehittäneen Arkane Studiosin uusin Deathloop -peli on saanut ensimmäisen pelitrailerin.

Video on peräisin Sonyn hiljattaisesta The Future of Gaming -julkaisutilaisuudesta. Pelissä pelaaja omaksuu yliluonnollisen salamurhaaja Coltin roolin. Tehtävänäsi on päästä pois aikasilmukasta, jossa kilpaileva salamurhaaja Julianna yrittää sinut pitää.

Pelissä on myös mielenkiintoinen PVP-ominaisuus, jossa toiset pelaajat voivat vierailla pelissäsi ja yrittää päihittää sinut. Tämän ominaisuuden voi halutessaan myös ottaa pois päältä.

Deathloop ilmestyy tämän vuoden lopulla yksinoikeudella Playstation 5 -konsolille ja tulee olemaan myöhemmin saatavilla PC:lle ja Xbox Series X -konsolille.

Kommentoi