Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi

Dishonored

Suosittu hiippailutoimintapeli on saamassa pöytäroolipeliversion tänä vuonna. Peli syntyy yhdessä Modiphius Entertainment -julkaisufirman ja pelin luovan johtajan Harvey Smithin kanssa. Smith on työskennellyt myös ja kahden ensimmäisen Deus Ex -pelin parissa.

Pelissä pureudutaan Empire of the Isles monarkian okkultismiin, juonitteluun ja suuri painotus on nimenomaan nopeatempoisessa tarinassa. Mukana on myös pelistä tuttu taianomainen toinen ulottuvuus The Void sekä kaikkeen vaikuttava Chaos -mekaniikka.

Pelin 300 sivuinen sääntökirja perustuu muunneltuun 2d20 järjestelmään, jota on käytetty myös Adventures ja Conan -pöytäroolipeleissä. Modiphius on aiemmin julkaissut mm. ja The Elder Scrolls -aiheisia pöytäroolipelejä.

ilmestyy kesällä 2020.

Kommentoi

System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri

System Shock

Nightdive Studios on julkaissut kovasti odotetusta alkuperäisen System Shock -pelin uusinnosta uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla kuullaan alkuperäisestä pelistä tutun pahansuovan tekoälyn Shodanin ääninäyttelijä Terri Brosius. Lisäksi videolla on uutta pelikuvaa tutuista kohtauksista.

Julkaisu tapahtuu yhdessä kehittäjä Nightdive Studiosin ja julkaisija Prime Matterin toimesta. on osa Koch Media konsernia ja on julkaissut pelejä kuten sekä Wasteland 3.

System Shock -uusinto on ollut kehitteillä jo pitkään aina vuoden 2016 Kickstarter huumasta lähtien. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2018, mutta kehittäjien suunnitelmat olivat liian laajat ja homma levisi pian käsiin. Sittemmin kehittäjät ovat palanneet takaisin alkuperäiselle uskollisempaan linjaan.

System Shock -uusinto ilmestyy vuoden 2022 puolella 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Xbox Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi