Hitman 3 -peli päivittyy uusilla kartoilla, tarinoilla sekä pelitiloilla alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Hitman 3 -peli päivittyy uusilla kartoilla, tarinoilla sekä pelitiloilla alkuvuodesta 2022

Hitman 3

3 -palkkamurhaajapelin toinen vuosi käynnistyy tammikuun 20. päivä 2022 ja se tuo peliin mm. uusia karttoja, tarinoita sekä pelitiloja.

Tammikuussa 2021 ilmestynyt peli on onnistunut keräämään yli 50 miljoonaa pelaajaa ja se tekee siitä pelisarjan toistaiseksi suosituimman.

Peli tulee saamaan myös tuen säteenseurannalle :llä. Lisäksi tuloillaan on myös -tuki PC:lle. Peli on ollut aiemmin saatavilla PSVR:lle.

Hitman 3

Uutena pelitilana peli tulee saamaan Elusive Target nimisen tilan. Aiemmista pelisarjan osista tuttu pelitila on ollut ainoastaan rajoitetun ajan voimassa, mutta 3 -pelissä se tulee olemaan pysyvä pelitila.

Lisätietoja tulevista päivityksistä tullaan julkaisemaan kevään aikana 2022.

3 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi