Hittisarja Reacher tekee paluun joulukuussa Prime Videolle Kommentit pois päältä artikkelissa Hittisarja Reacher tekee paluun joulukuussa Prime Videolle

Reacher

Odotettu hittisarja on tekemässä paluun kakkoskauden myötä Prime Videolle 15. joulukuuta. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Ensimmäinen kausi keräsi fanien keskuudessa valtavan suosion ja se vakiinnutti näyttelijä Alan Ritchsonin johdolla paikkansa Prime Videon kaikkien aikojen viiden katsotuimman alkuperäissarjan joukossa. Odotukset joulukuussa alkavalle kakkoskaudelle ovat siis korkeat, mutta sitä ennen fanien kannattaa palautella mieleen Reacherin ensimmäisen tuotantokauden tapahtumat ja paneutua Prime Videon viihdevalikoiman muihin räjähtäviin toimintatrillerituotantoihin, mukaan lukien Jack Ryan, Citadel, Shelter ja The Terminal List, jotka ovat toistettavissa Prime Videosta nyt.

Reacher-sarjan toisen kauden tapahtumat käynnistyvät tilanteesta, jossa Yhdysvaltain armeijan sotilaspoliisin veteraanitutkija Jack Reacher vastaanottaa koodatun viestin. Siinä kerrotaan, että hänen entisen yksikkönsä, 110. MP Special Investigationsin, jäseniä on alettu murhaamaan järjestelmällisesti.

Reacher aktivoituu ajelehtivasta elämäntyylistään ja tapaa kolme entistä tiimikaveriaan, joista hitsautuu murhatutkinnan ydinporukka. Joukkoon lukeutuvat Frances Neagley (Maria Sten), talous- ja kirjanpitoasiantintuntija Karla Dixon (Serinda Swan), jolle Reacher on jo pitkään ollut heikko kohta sekä nopeapuheinen ja impulsiivinen perheellinen mies David O'Donnell (Shaun Sipos).

Yhdessä he alkavat yhdistelemään puuttuvia palasia mystisessä palapelissä, jossa panokset kasvavat jokaisessa käänteessä. Samalla herää kysymys siitä, kuka heidät on pettänyt ja kuka kuolee seuraavaksi. Reacher, joka sulavasti yhdistelee sekä älykkyyttään että fyysisiä ominaisuuksiaan, aikoo tehdä kaikkensa paljastaakseen totuuden ja suojellakseen yksikkönsä jäseniä. Reacher ja hänen tiiminsä jäsenet tietävät omakohtaisesti, ettei Special Investigations -ryhmän kanssa kannata asettua vastakkain. Tällä kaudella kannattaa siis varautua siihen, että Reacher sekä 110. ryhmä iskevät takaisin voimalla.

Kakkoskausi pohjautuu kirjailija Lee Childin maailmanlaajuisen bestseller-kirjasarjan 11. osaan, Bad Luck and Trouble, ja Jack Reacherin roolissa loistaa näyttelijä Alan Ritchson. Erikoistutkintayksikkö 110. MP Special Investigationsin avainjäseninä nähdään puolestaan näyttelijät Maria Sten, Serinda Swan ja Shaun Sipos. Sarjassa nähdään myös näyttelijä Ferdinand Kingsley aaveeksi kutsutun palkkasoturi A.M:n roolissa, Robert Patrick turvallisuuspäällikkö Shane Langstonin roolissa sekä Domenick Lombardozzi, joka nähdään kovan NYPD:n etsivä Guy Russon roolissa.

Reacher-sarjan ovat tuottaneet Amazon Studios, Skydance Television ja Paramount Television Studios. Myös vastaavan tuottajan roolissa toimivan Lee Childin romaaneihin perustuvan sarjan on käsikirjoittanut Emmy-ehdokkuudella palkittu Nick Santora (Scorpion, Prison Break), joka toimii myös sarjan vastaavana tuottajana sekä showrunnerina. Santoran ja Childin lisäksi sarjan tuottajina toimivat Don Granger, Scott Sullivan ja Adam Higgs sekä David Ellison, Dana Goldberg ja Matt Thunell tuotantoyhtiö Skydance Televisionilta.

Mr. & Mrs. Smith -elokuva saa jatkoa tv-sarjan myötä – saapuu helmikuussa Prime Videolle Kommentit pois päältä artikkelissa Mr. & Mrs. Smith -elokuva saa jatkoa tv-sarjan myötä – saapuu helmikuussa Prime Videolle

Mr. and Mrs. Smith

on ilmoittanut, että odotettu -sarja saa ensi-iltansa helmikuun 2. päivä. Mr. & Mrs. Smith on Donald Gloverin (Swarm, Atlanta) ja Francesca Sloanen (Atlanta, Fargo) luomus, ja se pohjautuu vuonna 2005 julkaistuun samannimiseen elokuvaan.

Sarjassa John Smithin roolissa nähdään Donald Glover ja Jane Smithin roolissa Maya Erskine (PEN15). Kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan 2. helmikuuta Prime Videolla 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Uudessa Mr. & Mrs. Smith -sovituksessa kaksi täysin tuntematonta henkilöä saa ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä salaperäiseen vakoojatoimistoon. He astuvat maailmaan, joka on täynnä vakoilua, maailmanmatkoja sekä ylellistä elämää upeassa asunnossa Manhattanilla. Mutta millainen varjo lankeaa näiden unelmien vastapainoksi? Henkilöt sitoutuvat järjestettyyn avioliittoon ja vaihtavat nimensä John ja Jane Smithiksi. Uusien identiteettiensä turvin he suorittavat viikoittain vaarallisia tehtäviä, mutta peitetarina mutkistuu, kun pintaan alkaan nousta aitoja tunteita. Mutta kumpi on vaarallisempaa: agentin ura vai avioliitto?

Mr. & Mrs. Smith -sarja saapuu Prime Video -suoratoistopalveluun 2. helmikuuta 2024.

Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale

Invicible

on julkaissut marraskuun tulevia elokuvia ja sarjoja joihin kuuluvat mm. mainetta niittänyt -elokuva, aikuisille suunnatun Invincible -piirrossarjan toinen kausi sekä aiheinen seikkailukilpailusarja .

The Whale

1.11.2023

The Whale on koskettava tarina äidinkielen opettajasta, jonka aika on käymässä vähiin. Viimeisenä tekonaan hän yrittää korjata välinsä teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Suurella sydämellä ja terävällä älyllä siunattu mies kohtaa syvälle haudatun tuskan ja tukahdutetut tunteet, jotka ovat seuranneet häntä vuosikymmeniä. Darren Aronofskyn ohjaamaa elokuvaa tähdittää Brendan Fraser.

Invincible – kausi 2

3.11.2023

Invincible-sarja perustuu Robert Kirkmanin, Cory Walkerin ja Ryan Ottleyn uraauurtavaan sarjakuvakirjaan, jossa keskitytään 18-vuotiaaseen Mark Graysoniin, joka vaikuttaa varsin tavalliselta nuorelta. Hänet erottaa muista vain yksi asia: hänen isänsä oli, ainakin näennäisesti, maailman suurin supersankari. Toisella kaudella tarina jatkuu tilanteesta, jossa Mark yrittää rakentaa uutta elämäänsä Nolanin tekemän petoksen jälkeen. Samalla Mark kohtaa monenlaisia uusia vaaroja ja taistelee suurinta pelkoaan vastaan: pelkoa siitä, että hänestä voi tulla huomaamattaan isänsä kaltainen.

007: Road to a Million

10.11.2023

007: Road to a Million -sarjassa pääsemme seuraamaan yhdeksää tuiki tavallista paria, jotka kilpailevat miljoonan punnan pääpalkinnosta James Bond -teemaisessa maailmanlaajuisessa seikkailukilpailussa. Kilpailussa parien on suoriuduttava henkisesti ja fyysisesti vaativista haasteista, jotka ovat saaneet innoituksensa James Bond -elokuvista. Sarjassa nähdään myös legendaarisen näyttelijän Brian Coxin tähdittämä The Controller -hahmo, joka on kilpailun taustalla kyräilevä päästrategi, joka sanelee seikkailun edetessä minne parien on mentävä ja mitä heidän on tehtävä.

Bottoms

21.11.2023

Bottoms on piristävän omaperäinen ja roisi komedia, joka kertoo opiskelijatytöistä, PJ:stä ja Josiesta, jotka perustavat kamppailukerhon saadakseen huomiota koulunsa cheerleadereiltä. Tämä omituinen suunnitelma alkaa toimia, kun kerho kasvaa ja saa jalansijaa opiskelijoiden keskuudessa. Pian koulun suosituimmat tytöt hakkaavat toisiaan itsepuolustuksen nimissä. Mutta kun tilanne alkaa karata käsistä, PJ ja Josie huomaavat tarvitsevansa tien ulos ennen kuin on liian myöhäistä.

Muita tulevia julkaisuja:

The Marsh King's Daughter, 1.11.2023
Romancero, 3.11.2023
The Hunger Games, 10.11.2023
The Hunger Games: Catching Fire, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 1, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 2, 10.11.2023
The Hurt Locker, 10.11.2023
Twin Love, 17.11.2023
The Woman King, 22.11.2023
Elf Me, 24.11.2023
Tina & Bettina – The Comeback, 24.11.2023