Hogwarts Legacy murskaa myyntiennätyksiä – jatkoa on luvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy murskaa myyntiennätyksiä – jatkoa on luvassa

Hogwarts Legacy

. Interactive Entertainmentin kovasti odotettu -avoin maailma toimintaroolipeli, , on ylittänyt kaikki odotukset ja noussut yhdeksi vuoden 2023 parhaiten myyneistä peleistä.

Peli on myynyt uskomattomat 22 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti sen julkaisusta alkuvuodesta 2023 lähtien, tuottaen merkittäviä tuloja ja pelaajien osallistumista. Warner Bros:n mukaan noin 2 miljoonaa kappaletta myytiin pelkästään joulukuisen lomakauden aikana.

Tämä huomattava menestys on nostanut Hogwarts Legacyn kärkipaikalle myyntilistoilla haastaen pitkäaikaisten franchising-jättien, kuten Call of Dutyn ja Rockstar-pelien, valta-aseman. Se merkitsee ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009, kun mikään näiden franchising-sarjojen peli ei ole hallinnut vuosittaisia myyntilistoja.

Hogwarts Legacyn immersiivinen avoimen maailman pelattavuus, kiehtova tarina ja lumoava ympäristö ovat resonoineet fanien keskuudessa ympäri maailmaa, niin nuorten kuin vanhojenkin. Peli kyky kuljettaa pelaajat taianomaiseen maailmaan, Hogwartsin maailmaan, on vanginnut monien mielikuvituksen, johtaen laajaan kriittiseen kiitokseen ja kaupalliseen menestykseen.

Warner Bros. Interactive Entertainment on jo vihjaillut Harry Potter -universumin syvemmästä tutkimisesta, suunnitelmissa kehittää Quidditch-peli ja muita mahdollisia projekteja. Hogwarts Legacyn menestyksen toimiminen mittarina lupaa valoisaa tulevaisuutta Harry Potter -pelien maailmassa.

Lähde: Variety

The Elder Scrolls VI:ta ei kannata odottaa vielä hetkeen Kommentit pois päältä artikkelissa The Elder Scrolls VI:ta ei kannata odottaa vielä hetkeen

The Elder Scrolls VI

Bethesda ilmoitti :sta viisi vuotta sitten E3-messuilla vuonna 2018. Odottavan aika on ollut pitkä, mutta uusimman tiedon mukaan, se tulee olemaan sitä vielä jatkossakin. Odotettu roolipeliseikkailu on edelleenkin ”viiden vuoden päässä”, kertoi Phil Spencer. Microsoftin pelidivisioonan johtaja paljasti pelin mahdollisen julkaisuaikataulun toisena päivänä, kun Federal Trade Commission (FTC) pyrkii estämään yhtiön suunnitellun Activision Blizzardin hankinnan.

”Luulen, että olemme olleet hieman epäselviä siitä, millä alustoilla se julkaistaan, ottaen huomioon kuinka kaukana peli on. On vaikeaa tällä hetkellä tarkasti määrittää, millä alustoilla peli julkaistaan,” Spencer vastasi FTC:n asianajajan kysymykseen.

”Kuten sanoin Elder Scrolls VI:n kanssa, se on niin kaukana tulevaisuudessa, että on vaikea ymmärtää, millaisia alustoja silloin edes on. Kyseessä on sama tiimi, joka viimeistelee Starfieldin, joka julkaistaan tämän syyskuun aikana. Joten puhumme todennäköisesti viidestä tai useammasta vuodesta eteenpäin.”

Uusi Harry Potter -peli julkaistaan ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Harry Potter -peli julkaistaan ensi viikolla

Emmehän me ole vielä saaneet tarpeeksemme Tylypahkasta? Warner Bros Games ja NetEase Games (Portkey Games) ovat päättäneet julkaista uuden -pelin jo tulevalla viikolla, tarkemmin siis 27.kesäkuuta. Peli tulee jakoon Andoir- sekä IOS-laitteille.

Harry Potter: Magic Awakened -peli yhdistää strategisia roolipelielementtejä, keräilykortteja ja moninpeliä. Tylypahkaan astutaan ekaluokkalaisena, ja luvassa on taitojen kartuttamista oppitunneilla sekä kaksintaisteluja toisten pelaajien kanssa.

Unohtamatta tietenkään huispausta!

Mukana taikomassa ovat monet Harry Potter -kirjasarjasta tutut hahmot, minkä lisäksi pelaajille esitellään uusia huikean oloisia tyyppejä.

on aiemmin julkaistu ennakkopelaamista varten Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa ja Macaussa. Ensi viikolla uusi Harry Potter -peli tulee vihdoin meille mullekin!

Harry Potter: Magic Awakened on saatavilla iOS:lle, Androidille ja PC:lle, ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playsta.