Honeycomb Aeronautical julkaisi uusia laitteita lentosimulaatioille Kommentit pois päältä artikkelissa Honeycomb Aeronautical julkaisi uusia laitteita lentosimulaatioille

Honeycomb Alpha Flight Controls XPC

Laitevalmistaja Honeycomb Aeronautical on juuri julkaissut uuden Alpha Flight Controls XPC -lento-ohjaimen. Alpha Flight XPC on yhteensopiva sekä ja S -konsoleiden että :n kanssa. Honeycomb Alpha Flight Controls XPC on suunniteltu ja kehitetty Kaliforniassa lentäjien sekä ilmailuinsinöörien toimesta mahdollisimman realistisen lentosimulaatiokokemuksen takaamiseksi.

Honeycomb Alpha Flight Controls XPC tuo ilmailun täydellisen uppoutumisen oman kotisi mukavuuteen. Siinä on UUSI etusäleikön muotoilu, täysi 180°:n kääntyvyys ja päivitetyt halli-ilmiöanturit, jotka takaavat tasaisen tarkkuuden ilman keskipisteen lukitusta. Pohjassa on kytkinpaneeli, jossa on pää-, generaattori-, ilmailutekniikka- ja valokatkaisimet sekä jousikuormitteinen 5-asentoinen sytytyskytkin. Vasemmassa ja oikeassa kahvassa on 13 ohjelmoitavaa painiketta ja kytkintä täysin mukautettavaa lentoa varten.

Samanaikaisesti julkaistavan Honeycomb Hubin ansiosta Bravo Throttle Quadrantin ja/tai tulevien Charlie Rudder Pedals -polkimien omistajat voivat käyttää näitä laitteita yhdessä uuden Alpha XPC:n kanssa |S:llä.Lisäksi Hub on yhteensopiva Logitech Flight USB Throttle- ja Rudder-polkimien kanssa, mikä tarjoaa ratkaisun hintatietoisille lentosimulaatiofaneille.

”Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa ja S -yhteensopivuuden toteuttamiseksi sekä Microsoft Flight Simulator -tiimin kanssa varmistaaksemme, että Alpha XPC sekä Bravo Throttle- ja Charlie Rudder -polkimet Hubin kautta tarjoavat kytke ja pelaa -kokemuksen”, sanoo Nicki Repenning, Honeycomb Aeronauticalin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Pilotin ohjauskahvan muotoilu on jätetty pitkälti ennalleen verrattuna edeltävään Alpha-malliin, ja kaikki Xbox-painikkeet on integroitu hienovaraisesti, jotta autenttinen ilmailun ilme säilyy. Ohjain on myös päivitetty uusilla 12-bittisillä päivitetyillä Hall Effect -antureilla, jotka lisäävät siipipyörä- ja korkeusperäsintunnistimien resoluutiota 400 prosentilla. Siinä on päivitetty paneelin muotoilu pohjan etupuolella, jossa on myös uusi jousikuormitteinen sytytysavain ja Xbox-painikkeet.”

kertoo Honeycomb Aeronauticalin perustaja ja toimitusjohtaja Nicki Repenning

Ominaisuudet:

 • Vasemmassa kahvassa on yksi 8-toiminen hattukytkin, kaksi pystysuoraa 2-toimista keinukytkintä, painike ja to Talk -painike
 • Oikeassa kahvassa on kaksi vaakasuoraa kaksisuuntaista keinukytkintä, yksi suuri ja yksi pieni painike
 • Massiiviteräksinen yoke-akseli, jossa on kaksi lineaarista kuulalaakeria
 • 180°:n kääntyvyys
 • 5-asentoinen jousikuormitteinen sytytyskytkin
 • Kytkinpaneelissa on yhteensä 9 kytkintä
 • Yleiskäyttöinen paneeliasennusjärjestelmä
 • Säädettävä ohjaamon taustavalo
 • Sileä mattapintainen viimeistely paneelissa ja pääohjaussauvassa
 • Helppo vaihto |S:n ja Windows :n välillä
 • Uudet huippuluokan 12-bittiset Hall Effect -anturit, joiden resoluutio on 400 % suurempi

Alpha Flight Controls XPC on saatavilla valmistajan kotisivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti 349,99 euron hintaan. Alpha XPC, Honeycomb Hub tarjoaa samat toimitusvaihtoehdot ja sen vähittäismyyntihinta on 39,99 euroa.

Alpha XPC/ Hub/Logitech Flight Throttle -paketti tulee puolestaan myyntiin vähittäismyyntikumppaneiden kautta hintaan 429,99 euroa.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

Iron Gate Studios on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla PC:lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi