Honk honk honk – arvostelussa Untitled Goose Game Kommentit pois päältä artikkelissa Honk honk honk – arvostelussa Untitled Goose Game

Untitled Goose Game

9 / 10
Hyvää Ihanan simppeli. Lämmin ja kotoisa fiilis. Absoluuttisen höpsö. Hanhen kävely on todella hupaisaa. Huonoa Lyhyt. Yleisesti Oikein mukava ja kompakti pulmanratkontakokemus. Mieli halajaa lisää pelattavaa.

Idyllisen englantilaisen kylän rauha järkkyy kun valkoinen peto lähtee kamppailuun asukkaita vastaan. Hiipivä piru on valmis tekemään mitä tahansa jotta voittaisi kultaisen aarteen kyläläisiltä. Siivekäs kammotus käy jopa naisten ja lasten päälle, välillä ilman syytä, välillä varastaakseen lapsen elämän ainoan ja rakkaimman lelun.

on lyhyt mutta ihana kokemus. Pelin yksinkertaisuus pelisuunnittelussa, grafiikassa, musiikissa ja pelattavuudessa hipoo täydellisyyttä. Untitled goose game yllätti omituisuudellaan ja koukuttavuudellaan täysin. Switchiä ei vaan raaski laskea käsistään ennen kuin yksi kenttä on täysin läpi. Pulmat ovat juuri oikean vaikeita, välillä pitää keskittyä toisenkin hetken ennen kuin ratkaisu ilmaantuu päähän.

Pelin idea on mennä eri alueiden läpi, pilaten ihmisten päivä ja aiheuttaa pelaajalle hetkittäisiä naurukohtauksia. Untitled goose gamessa on vain viisi kenttää jotka menee läpi noin muutamassa tunnissa. Peliä ei kuitenkaan ole tarkoitettu läpijuostavaksi vaan siitä tulee nauttia rauhassa. Ihmisten piinaaminen on riemukasta ja palkitsevaa puuhaa, heidän reaktionsa ovat välillä erittäin hauskaa katsottavaa.

Untitled goose game on tulossa myös kännyköille ja muille alustoille. Suosittelen jokaista pelaamaan hanhipeliä ja rentoutumaan sen seurassa. Jos muuten et saa pahaa mieltä purettua, toimii hanhi hyvänä paineventtiilinä. Hintaa pelillä on noin 13 euroa, normaalisti se olisi hieman yli mitä tahtoisin maksaa näin lyhyestä pelistä, mutta selvästi rakkaudella tehdystä pelistä sen maksaminen tuntui sopivalta. Odotan innolla että peliin tulisi lisää kenttiä tai uusia haasteita.

Fall Guys saa kauden välissä tapahtuvan 3.5 päivityksensä tänään – ”Jättäkää yeetit pois, rukoilen teitä” Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saa kauden välissä tapahtuvan 3.5 päivityksensä tänään – ”Jättäkää yeetit pois, rukoilen teitä”

Fall Guys: Ultimate Knockout

Suosittu bilepeli : Ultimate Knockout saa tänään päivityksen, joka on yhteisön avustuksella nimetty: ”Loppuu nyt ne yeetit, nimekää se ihan miten vaan muuten, jättäkää yeetit pois, minä rukoilen teitä”.

Päivitys tuo mukanaan upouuden tason, yli 40 variaatiota jo olemassaolevista tasoista sekä Fall Feedin. Fall Feed on uusi ominaisuus, joka näyttää ottelun ajan kaikkien pelistä tippuneiden pelaajien nimet reaaliaikaisesti.

Tulevina viikkoina Fall Guysiin on tulossa uusia DLC-sisältöjä, kuten Godzilla, ja -teemaisia pukuja.

Steam käynnisti vuosittaisen talvialensa – Steam Awards myös käynnissä Kommentit pois päältä artikkelissa Steam käynnisti vuosittaisen talvialensa – Steam Awards myös käynnissä

Steam Winter Sale 2020

on käynnistänyt vuosittaisen talvialensa -kauppapaikallaan. Samalla käyttäjät pääsevät äänestämään Steam Awardsien kymmenessä eri kategoriassa suosikkipelejään ansaiten pisteitä.

Lukuisat suosikkipelit ja niiden lisäosat ovat nyt saatavilla alennettuun hintaan. Mukana ovat mm. Ultimate Edition, , ja .

Samalla on käynnistynyt myös Steam Awards -tapahtuma, jonka aikana pelaajat voivat äänestää suosikkipelejään kategorioissa kuten vuoden peli, paras ääniraita tai vaikkapa paras peli, jossa olet huono. Äänestämällä ansaitset pisteitä, joilla voit ostaa erilaisia kosmeettisia kilkkeitä Steam -profiiliisi. Pääset äänestämään täältä.

Steamin talviale kestää aina tammikuun 5. päivään asti.