Honk honk honk – arvostelussa Untitled Goose Game Kommentit pois päältä artikkelissa Honk honk honk – arvostelussa Untitled Goose Game 214

Untitled Goose Game

9 / 10
Hyvää Ihanan simppeli. Lämmin ja kotoisa fiilis. Absoluuttisen höpsö. Hanhen kävely on todella hupaisaa. Huonoa Lyhyt. Yleisesti Oikein mukava ja kompakti pulmanratkontakokemus. Mieli halajaa lisää pelattavaa.

Idyllisen englantilaisen kylän rauha järkkyy kun valkoinen peto lähtee kamppailuun asukkaita vastaan. Hiipivä piru on valmis tekemään mitä tahansa jotta voittaisi kultaisen aarteen kyläläisiltä. Siivekäs kammotus käy jopa naisten ja lasten päälle, välillä ilman syytä, välillä varastaakseen lapsen elämän ainoan ja rakkaimman lelun.

on lyhyt mutta ihana kokemus. Pelin yksinkertaisuus pelisuunnittelussa, grafiikassa, musiikissa ja pelattavuudessa hipoo täydellisyyttä. yllätti omituisuudellaan ja koukuttavuudellaan täysin. Switchiä ei vaan raaski laskea käsistään ennen kuin yksi kenttä on täysin läpi. Pulmat ovat juuri oikean vaikeita, välillä pitää keskittyä toisenkin hetken ennen kuin ratkaisu ilmaantuu päähän.

Pelin idea on mennä eri alueiden läpi, pilaten ihmisten päivä ja aiheuttaa pelaajalle hetkittäisiä naurukohtauksia. Untitled goose gamessa on vain viisi kenttää jotka menee läpi noin muutamassa tunnissa. Peliä ei kuitenkaan ole tarkoitettu läpijuostavaksi vaan siitä tulee nauttia rauhassa. Ihmisten piinaaminen on riemukasta ja palkitsevaa puuhaa, heidän reaktionsa ovat välillä erittäin hauskaa katsottavaa.

Untitled goose game on tulossa myös kännyköille ja muille alustoille. Suosittelen jokaista pelaamaan hanhipeliä ja rentoutumaan sen seurassa. Jos muuten et saa pahaa mieltä purettua, toimii hanhi hyvänä paineventtiilinä. Hintaa pelillä on noin 13 euroa, normaalisti se olisi hieman yli mitä tahtoisin maksaa näin lyhyestä pelistä, mutta selvästi rakkaudella tehdystä pelistä sen maksaminen tuntui sopivalta. Odotan innolla että peliin tulisi lisää kenttiä tai uusia haasteita.

Kommentoi

Untitled Goose Game vaappuu PS4 -konsolille ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Untitled Goose Game vaappuu PS4 -konsolille ensi viikolla 104

Untitled Goose Game

Kuten aiemmin uutisoimme syyskuussa PC:lle, Macille ja Nintendo Switch -konsolille ilmestynyt hanhipeli saapuu ensi viikon tiistaina joulukuun 17. päivä Playstation 4 -konsolille. Xbox One julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Australialaisen House Housen kehittämässä mainion yksinkertaisella grafiikalla varustetussa pelissä ohjataan kiusantekevää hanhea, jolla suoritetaan erilaisia tehtäviä ja aiheutetaan samalla yleistä pahennusta ihmisten keskuudessa.

Untitled Goose Game ilmestyi syyskuussa Nintendo Switch -konsolille ja PC:lle Epic Games Storen kautta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tältä Death Stranding näyttäisi PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Death Stranding näyttäisi PS1 -konsolilla 133

Death Stranding PS1

Marraskuun alussa ilmestynyt Hideo Kojiman eepos Death Stranding säväytti juonellaan ja pelimekaniikallaan. Nyt eräs fani on luonut pelistä videon, joka näyttää miltä peli näyttäisi jos se olisi julkaistu alkuperäiselle Playstation -konsolille.

Samainen käyttäjä on julkaissut vastaavanlaisen videon mm. -indiepelistä.

Death Stranding on Kojiman ensimmäinen teos sitten miehen lähdettyä Konamilta vuonna 2015. Peli on myös hänen Kojima Productions -firmansa ensimmäinen peli itsenäisenä studiona.

Death Stranding on parhaillaan saatavilla Playstation 4 -konsolille ja ilmestyy kesällä 2020 PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Untitled Goose Game saapuu konsoleille ja mahdollisesti myös mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Untitled Goose Game saapuu konsoleille ja mahdollisesti myös mobiililaitteille 154

Untitled Goose Game

Aiemmin tänä syksyllä PC:lle, Macille ja Nintendo Switch -konsolille ilmestynyt hanhihassuttelupeli on saapumassa Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Pelin kehittäjä House House kertoi aikeista antamassaan haastattelussa ABC Newsille.

Pelin kehittäjän mukaan tiimi on myös kehittämässä pelistä yhteensopivaa kosketusnäyttöjen kanssa, mikä kielisi siitä että peli saapuisi myös mobiililaitteille ja/tai tableteille.

Yksinkertaistetulla grafiikalla varustetussa pelissä ohjataan pahansuopaa hanhea, jolla suoritetaan erilaisia tehtäviä ja aiheutetaan samalla yleistä pahennusta ihmisten keskuudessa.

Untitled Goose Game ilmestyi syyskuussa Nintendo Switch -konsolille ja PC:lle Epic Games Storen kautta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi