Horisontissa keskinkertaisia supersankareita Kommentit pois päältä artikkelissa Horisontissa keskinkertaisia supersankareita

Viihdeuutiset ovat kertoneet, miten Winter Soldierin ja Falconin elokuvat ovat tulossa ja että niiden kuvaukset ovat alkaneet. Nämä kaksi hahmoa ovat viimeiset joista itse tahtoisin nähdä kokonaisen elokuvan. Bucky oli jo tarpeeksi esillä Captain American elokuvissa, eikä hänellä ole muuta tekemistä MCU:ssa kuin olla kapun ankkuri entiseen aikaan, jolloin Steve oli vielä burgernormo. Toinen tympeä siipimies on hänen manttelin perijänsä Captain Falcon, joka jostain käsittämättömästä syystä valittiin Avengerseihin. Hyvä asia näissä henkilöissä on, että heistä ei tarvi tehdä ensimmäistä osaa, jossa heidät esitellään elokuvan verran niin kuin jokaista Hämähäkkimiestä ja Lepakkomiestä.

Ainoa pelastus Winter Soldierin ja Falconin tarinoille olisi, jos supersankarielokuvien muottia rikotaan rajusti ja juonesta tehdään jotain muuta kuin sama vanha vuoristorata. Ensin menee hyvin, yllättäen tulee joku urinoimaan kellogseihin, sitten mennään henkilöön sisälle ja harjoitellaan montaasissa, kunnes lopussa pahis saa nokkaan niin että tukka lähtee. Yksi hyvä esimerkki miten vaikea kaavaa on rikkoa, esiintyy Deadpoolissa. Koko elokuva heittää jatkuvaa metakomediaa supersankarileffoista mutta itse tekee samat ärsyttävät kliseet, tosin pienellä itseironialla. Ainoat elokuvat jotka ovat MCU:n kaavaa rikkoneet, ovat Ant Man ja jossain mielessä Thor Ragnrök. Toinen on toteutukseltaan enemmän ryöstö elokuva alá Oceans 13 ja Ragnarök on huomattavasti komediallisempi kuin nimensä edeltäjät.

Miten vilvoittavaa olisikaan nähdä vanhat genret MCU:ssa. Falcon ja Winter Soldier sopisivat buddy cop leffaan kuten Rush Hour tai road movie:hen. Kummallakin heillä on massiiviset daddy issuet joka kirvoittaisi hupaisaan kaksintaisteluun siitä kumpaa kapu oikeasti rakastaa. Elokuvissa alkaa olemaan jo todellista tunkua sankarielokuvien puolella. Dc, Marvel ja muut heidän linsensoimat studiot puskevat ulos rainaa toisen perään vain siinä uskossa että katsojat haluavat sitä. Rahallisesti nämä ovatkin kannattavia, vielä. Kun markkinointiin pusketaan saman verran kuin elokuvan tekemiseen, ja ratsastetaan janoisella fanikunnalla. Mitä sitten kun korttitalo kaatuu? Tällaiset blockbusterit olivat ennen taiteellisia elokuvia rahoittavia projekteja, nyt ne ovat vain rahankeruuta varten.

Jyri Astokari

Tympääntynyt viittamies

”Mennyttä ja tulevaisuutta” – Huhtikuun kiinnostavimmat pelijulkaisut Kommentit pois päältä artikkelissa ”Mennyttä ja tulevaisuutta” – Huhtikuun kiinnostavimmat pelijulkaisut

Huhtikuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Olipa kyseessä sitten toimintaseikkailu, roolipeli tai vaikkapa tennis, maaliskuu tarjoaa runsaasti uutta pelattavaa. Tässä lyhyt katsaus kuukauden kiinnostavimpiin pelijulkaisuihin.

Freedom Planet 2 (PS4/5, Switch, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 4. huhtikuuta

Freedom Planetin nopeatempoinen tasohyppely palaa! Ryhdy kokopäiväiseksi sarjakuvasankariksi ja käytä pelityyliisi sopivia kykyjä ja esineitä tutkiaksesi Avalicen maailmaa ja puolustaaksesi sen eläinkansalaisia!

Grounded (PS4/5, Switch)

Julkaisu: 16. huhtikuuta

Maailma on laaja, kaunis ja vaarallinen paikka – varsinkin kun olet kutistunut muurahaisen kokoiseksi. Voitko menestyä jättiläishyönteislaumojen rinnalla, taistelemalla selviytyäksesi takapihan vaaroista?

Final Fantasy XVI: The Rising Tide DLC (PS5)

Julkaisu: 18. huhtikuuta

The Rising Tide avaa täysin uuden tarinan, taistelut, sivutehtävät, aseet, tarvikkeet, tasorajan ja paljon muuta sekä lisää syvyyttä Cliven matkaan ennen FINAL FANTASY XVI: n jännittävää päätöstä . The Rising Tide -osassa Clivelle saapuu piilopaikkaan merkitsemätön kirje, joka sisältää pyynnön Leviathan the Lostin Dominantin pelastamiseksi.

No Rest for the Wicked (PC) 

Julkaisu: 18. huhtikuuta

Vuosi on 841 – kuningas Harol on kuollut. Kun sana hänen kuolemastaan ​​kaikuu kautta valtakunnan, kruunu siirtyy hänen ylimieliselle, mutta kokemattomalle pojalleen Magnukselle.

Vielä pahempaa on, että rutto, jota ei ole nähty tuhanteen vuoteen, on palannut. Se pyyhkäisee maan halki ja turmelee kaiken ja kaikki, joihin se koskettaa. Madrigal Seline, kirkon häikäilemätön ja kunnianhimoinen hahmo, näkee ruton mahdollisuutena todistaa itsensä jumalansa silmissä.

Tales of Kenzera: ZAU (PC, PS5, XSX/S, Switch)

Julkaisu: 23. huhtikuuta

Sureva poika alkaa lukea edesmenneen isänsä kirjoittamaa Bantu-tarinaa. Seikkaile kauniisiin ja petollisiin Kenzeran maihin Zauna, nuorena shamaanina, joka neuvottelee kuoleman Jumalan kanssa tuodakseen Babansa takaisin pimeydestä.

Megaton Musashi: Wired (PC, Switch, PS4, PS5)

Julkaisu: 25. huhtikuuta

Mukauta jättiläisrobottisi osia ja aseita ottaaksesi maapallon takaisin avaruusolioilta tässä mecha-toimintaroolipelissä. Päihitä viholliset näyttävillä ja innostavilla hyökkäyksillä!
Nauti monimutkaisesta tarinasta, joka on täynnä rikkaita hahmoja.

Sand Land (PC, PS4, PS5, XSX/S)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

Tässä toimintaroolipelissä pelaajat löytävät edesmenneen Akira Toriyaman luoman nostalgisen ja sydäntä lämmittävän maailman, jossa sinusta tulee päähenkilö Beelzebub. Opi hallitsemaan hänen voimiaan ja johtamaan sankarillisten sopimattomien joukkoa tutkimaan legendaarista -maailmaa.

Stellar Blade (PS5)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

Ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Omituisten ja voimakkaiden olentojen hävittämä Maa on hylätty, ja tuhotun ihmisrodun jäänteet ovat paenneet ulkoavaruuden siirtokuntaan.

Siirtokunnasta saapunut 7. ilmajoukon EVE saapuu planeettamme autioille jäänteille selvän tehtävän kanssa: pelasta ihmiskunta ottamalla Maa takaisin naytiboilta – sen tuhonneelta pahansuovalta joukolta.

TopSpin 2K25 (PS4/5, PC, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

TopSpin-pelisarja palaa -pelillä, jossa on tennislegendat Roger Federer, Serena Williams ja joukko muita pelattavia ammattilaisia kilpailevat yksin- ja moninpelitiloissa muun muassa kaikissa neljässä historiallisessa Grand Slam® -turnauksessa ja paljon muuta!

Sea of Thieves (PS5)

Julkaisu: 30. huhtikuuta

Sea of ​​Thieves on hitti merirosvoseikkailupeli, joka tarjoaa pohjimmiltaan merirosvokokemuksen kadonneiden aarteiden ryöstöstä, intensiivisistä taisteluista, merihirviöiden voittamisesta ja paljon muusta. 

Herkkua VR-pelaajille – edullinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Herkkua VR-pelaajille – edullinen pelipaketti tarjolla Humble Bundlessa

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla mysteerejä ja sekasortoa täynnä olevia VR-seikkailuja. Paketti on täynnä jännittävää toimintaa, selkäpiitä karmivaa kauhua ja paljon muuta!

kertoo uudelleen ikonisen kummitustalotarinan ensimmäisen persoonan näkökulmasta, tarjoten sinulle läheisen ja pelottavan katseen Stauf Mansionin mysteereihin. Firmament, legendaaristen Myst- ja Riven-luojien käsialaa, vie sinut interdimensionaaliseen matkaan täynnä syvää lorea ja monimutkaisia pulmia.

Paketti maksaa yhteensä 18,56 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 20. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle.