Horisontissa keskinkertaisia supersankareita Kommentit pois päältä artikkelissa Horisontissa keskinkertaisia supersankareita

Viihdeuutiset ovat kertoneet, miten Winter Soldierin ja Falconin ovat tulossa ja että niiden kuvaukset ovat alkaneet. Nämä kaksi hahmoa ovat viimeiset joista itse tahtoisin nähdä kokonaisen elokuvan. Bucky oli jo tarpeeksi esillä Captain American elokuvissa, eikä hänellä ole muuta tekemistä MCU:ssa kuin olla kapun ankkuri entiseen aikaan, jolloin Steve oli vielä burgernormo. Toinen tympeä siipimies on hänen manttelin perijänsä Captain Falcon, joka jostain käsittämättömästä syystä valittiin Avengerseihin. Hyvä asia näissä henkilöissä on, että heistä ei tarvi tehdä ensimmäistä osaa, jossa heidät esitellään elokuvan verran niin kuin jokaista Hämähäkkimiestä ja Lepakkomiestä.

Ainoa pelastus Winter Soldierin ja Falconin tarinoille olisi, jos supersankarielokuvien muottia rikotaan rajusti ja juonesta tehdään jotain muuta kuin sama vanha vuoristorata. Ensin menee hyvin, yllättäen tulee joku urinoimaan kellogseihin, sitten mennään henkilöön sisälle ja harjoitellaan montaasissa, kunnes lopussa pahis saa nokkaan niin että tukka lähtee. Yksi hyvä esimerkki miten vaikea kaavaa on rikkoa, esiintyy Deadpoolissa. Koko elokuva heittää jatkuvaa metakomediaa supersankarileffoista mutta itse tekee samat ärsyttävät kliseet, tosin pienellä itseironialla. Ainoat jotka ovat MCU:n kaavaa rikkoneet, ovat Ant Man ja jossain mielessä Ragnrök. Toinen on toteutukseltaan enemmän ryöstö elokuva alá Oceans 13 ja Ragnarök on huomattavasti komediallisempi kuin nimensä edeltäjät.

Miten vilvoittavaa olisikaan nähdä vanhat genret MCU:ssa. ja Winter Soldier sopisivat buddy cop leffaan kuten Rush Hour tai road movie:hen. Kummallakin heillä on massiiviset daddy issuet joka kirvoittaisi hupaisaan kaksintaisteluun siitä kumpaa kapu oikeasti rakastaa. Elokuvissa alkaa olemaan jo todellista tunkua sankarielokuvien puolella. Dc, ja muut heidän linsensoimat studiot puskevat ulos rainaa toisen perään vain siinä uskossa että katsojat haluavat sitä. Rahallisesti nämä ovatkin kannattavia, vielä. Kun markkinointiin pusketaan saman verran kuin elokuvan tekemiseen, ja ratsastetaan janoisella fanikunnalla. Mitä sitten kun korttitalo kaatuu? Tällaiset blockbusterit olivat ennen taiteellisia elokuvia rahoittavia projekteja, nyt ne ovat vain rahankeruuta varten.

Jyri Astokari

Tympääntynyt viittamies

Kommentoi

Parhaat ilmaiset PC kauhupelit vuonna 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Parhaat ilmaiset PC kauhupelit vuonna 2022

:llä on paljon ilmaisia ​​pelejä esimerkiksi maailman suurimmat pelit, kuten Fortnite ja League of Legends. Jos olet laiskottelevalla tuulella tai odotat seuraavaa Steam -alennusta sukeltaaksesi peliin, josta joudut maksamaan etukäteen, katso alta muutama nostamamme ilmaispeli. Ilmaiset pelit eivät maksa rahaa, mutta ne maksavat aikaasi. Kaikki pelit, joihin käytät täällä muutaman arvokkaan tunnin, on hyvin käytettyä aikaa.

Pelottavassa No Players Onlinessa kirjaudut vanhalle FPS serverille, mutta olet ainoa pelaaja turhanpäiväisessä lipun kaappauspelissä.
https://papercookies.itch.io/no-players-online

Interaktiivinen visuaalinen novelli, jossa sinun täytyy estää vampyyriä syömästä sinua. loihtii synkän ja julman maailman terävillä visuaaleilla ja musiikilla, jotka saavat ihosi kananlihalle.
https://raulqueisso.itch.io/we-are-broken

Bleakshore

Tämä hyytävä seikkailu käyttää -aikakauden 3D-grafiikan sumeaa, lo-fi estetiikkaa luodakseen vaikuttavan aavemaisen tunnelman, kun varjoisa olento vaanii sinua maiseman poikki.
https://boaheck.itch.io/bleakshore

houkuttelee sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, joskin hieman hermostuneeksi retroestetiikallaan. Ennen kuin se ylittää rajansa yhdellä järkyttävän pelottavalla hetkellä.
https://airdorf.itch.io/faith

Se, mikä alkaa elokuvaohjaaja David Lynchin ystävälliseltä kirjoitustunnilta, laskeutuu hitaasti surrealistiseksi, hämmentäväksi painajaiseksi. Jossain vaiheessa sinun täytyy koskea ällöttävään nykivään ötökkään.
https://rhinostew.itch.io/david-lynch-teaches-typin

Kommentoi

Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25 Kommentit pois päältä artikkelissa Viisi uutta Steam-peliä, jotka olet saattanut ohittaa – vko 25

Steam

Steamissa julkaistaan keskimäärin tusina uutta peliä päivittäin. Vaikka se onkin hyvä asia, niin näiden julkaisujen perässä pysyminen voi olla vaikeaa. Mahdollisesti jännittävät ja mielenkiintoiset julkaisu helmet menevät ohi uusien asioiden tulvassa, ellet lajittele jokaista Steamissa julkaistua peliä itse. Tässä sinulle muutama poiminto uusimmista Steamissa julkaistuista peleistä.

2

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: 34BigThings srl

PC:n Wipeoutiksi laajalti kutsuttu Redout on saanut jatkoa. Redout 2 jatkaa tutulla kaavalla ja pelin 36 rataa kutsuvat kisailemaan neonvärien loisteessa omalla kustomoitavalla futuristisella kilpavälineellä. Jos lajityypin pelit kolahtavat, on tämäkin varma hankinta.

American Theft 80s

Julkaistu: Kesäkuu 15. Kehittäjä: Noble Muffins

Pelkän nimen perusteella American Theft 80s -peliä voisi luulla Unityllä tehdyksi valmiita palasia käyttäväksi höpöpeliksi, joita Steam on pullollaan. Mutta nimen taakse kätkeytyykin ihan oikea peli, jonka takaa löytyy Thief Simulatorista tuttu studio. Avoimen maailman rötöstelypeli American Theft 80s onkin hyvin lähellä tuota peliä, joskin 80-luvun teemalla ryyditettynä. Ryöstelemään voi lähteä yksin tai konnakoplan kera.

Nightmare Frames

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Postmodern Adventures

Toinen 80 -luvulle sijoittuva peli Nightmare Frames on point & click -seikkailupeli “maailman pelottavimman kauhuleffan etsimisestä”. Pelin päähenkilönä pyörii Alan Goldberg niminen käsikirjoittaja tarkoituksenaan löytää elokuvalleen nerokas ohjaaja, joka takaisi Goldbergin nousun takaisin parrasvaloihin. Premissi on hauska seikkailupelille, joka Steam -sivujensa mukaan ei välttämättä aivan täysin tulekaan sijoittumaan Hollywoodiin. Luvassa on synkkiä yllätyksiä.

Final Vendetta

Julkaistu: Kesäkuu 17. Kehittäjä: Bitmap Bureau

Ysärimätkintöjen jälkeläisiä tuntuu nyt tupsahtelevan kuin sieniä sateella. Viime viikkoisen TMNT: Shredder’s Revenge -pelin julkaisun jälkimainingeissa muilla mätkintäpeleillä voi olla vaikeaa löytää tietään pelaajien hyllyille, mutta genren faneja hemmotellaan uuden Final Vendetta pelin muodossa. Kasarilta teemojaan ammentavan mätkinnän päähenkilö Claire Sparks lähtee pelastamaan Syndi8 -jengin kidnappaamaa siskoaan kahden kaverinsa avustuksella. Pelistä löytyy myös kahden pelaajan sohvacooppi.

Tile Tale

Julkaistu: Kesäkuu 18. Kehittäjä: Sokpop Collective

Pikkupelejä tehtailevan Sokpop Collectiven viimeisimmässä Tile Talessa pelaajat työntelevät laattoja ruudukolla. Jos laatat sopivat temaattisesti yhteen (esim. neljä metsälaattaa), avautuu peliin uusia laattoja omilla säännöillään. Kyseessä on mielenkiintoinen aivopähkinä, sillä tiettyjen laattojen vierekkäisyys saattaa vaikuttaa myös ympäröiviin laattoihin, kuten jos sijoitat tuulimyllyn niittyjen viereen, saat viljapeltoja. Iloisen ulkoasunsa ja upean musiikkinsa saattelemana tämä peli sopii hyvin vaikkapa kahvitaukopeliksi.

Kommentoi