Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin julkaisutraileri

Horizon Call of the Mountain

Sonyn kovasti odotettu Horizon Call of the Mountain -VR-peli sekä 2 -laitteisto ilmestyy helmikuun 22. päivä ja nyt pelistä on saatu tuore julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan Horizon maailman täysin uusin silmin 2 laitteiston immersion avulla.

Pelaajat omaksuvat häpäistyn entisen sotilaan Ryasin roolin ja yrittävät selvittää kansaansa riivaavien uusien koneiden mysteerin. Pelissä tavataan myös pelisarjan ensimmäisten osien päähahmo Aloy, sekä muita tuttuja hahmoja.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy 2 -laitteiston yhteydessä helmikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi

PSVR 2 ”katastrofi” voidaan välttää hinnanalennuksella, sanoo analyytikko Kommentit pois päältä artikkelissa PSVR 2 ”katastrofi” voidaan välttää hinnanalennuksella, sanoo analyytikko

PSVR 2

International Data Corporation (IDC) -tutkimusyhtiön arvioiden mukaan Sonylla voi olla vaikeuksia saavuttaa 2 miljoonan yksikön lanseerausikkunan tavoite 2:lle, josta maailmalla raportoi mm. Bloomberg raportoi. IDC:n varapuheenjohtaja Francisco Jeronimo ehdottaa, että saattaa joutua alentamaan 550 dollarin hintaa korjatakseen tilannetta. Suomessa vastaavan hinta on tällä hetkellä alkaen 639€. Saatavuuskin on tällä hetkellä varsin hyvä, esimerkiksi Elisan verkkokaupasta laseja saa tällä hetkellä vielä hyvin.

Bloombergin suora arvio on, että myy noin 270 000 2 -yksikköä välillä 22. helmikuuta (VR-konsolin julkaisupäivä) ja maaliskuun loppu, mikä on melkoisen kaukana Sony’n ideaalisesta lanseeraustavoitteesta 2 miljoonalle yksikölle.

Sony PSVR 2

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

Sony on paljastanut huhtikuun ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa sekä roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

Meet Your Maker on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

Tails of Iron (PS4, PS5)

on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit Battlefield 2042, Minecraft Dungeons sekä Code Vein.

Kommentoi