Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

on odotetun Horizon Call of the Mountain --pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella 2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi

Huhu: PS5 Pro ilmestymässä mahdollisesti vuonna 2024? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: PS5 Pro ilmestymässä mahdollisesti vuonna 2024?

PlayStation 5

on ollut markkinoilla alle kolme vuotta, ja senkin ajan todella huonon saatavuuden kera. Nyt kun saatavuuskin on parantunut, ilmoille on kantautunut uusia kuumia huhuja Sonyn seuraavasta askeleesta. Insider Gamingin uusin, tunnetun sisäpiiriläisen Tom Hendersonin raportti nimittäin väittää, että hypoteettinen Pro on jo työn alla. olisi tähtäämässä tässä mahdolliseen 2024 lopun julkaisuajankohtaan. Pron tavoin Pro:ssa olisi perusversiota paremmat ominaisuudet, jotka mahdollistaisivat paremman suorituskyvyn.

Omien nimettömien lähteiden mukaan raportti mainitsee Pron mahdolliseksi syyksi -konsolin arkkitehdin Mark Cernyn äskettäin jättämän patentin, joka pyrkisi parantamaan säteenseurantatekniikan suorityskykyä. Sama raportti väitti myös tannoin, että seuraavan sukupolven PlayStation-konsolit, toisin sanoen siis PS6 julkaistaisiin aikaisintaan vuonna 2028.

Lähde: Insider Gaming

Kommentoi

Sony ilmaisi huolensa: ”Microsoft mahdollisesti sabotoi Call of Dutya PlayStation-alustalle” Kommentit pois päältä artikkelissa Sony ilmaisi huolensa: ”Microsoft mahdollisesti sabotoi Call of Dutya PlayStation-alustalle”

Call of Duty: Warzone

Sony on toimittanut uusia asiakirjoja koskien Microsoftin suunniteltua Blizzardin ostoa ja ilmaissut huolensa Ison-Britannian kilpailu- ja markkinaviranomaiselle Call of Duty -pelin mahdollisesta sabotoinnista PlayStationilla.

Sonyn mainitsemassa mahdollisessa skenaariossa kauhukuvat toteutuisivat niin, että Microsoft voisi julkaista PlayStationilla -versioinnin, jonka laatu ja suorituskyky olisivat heikompia -versioon verraten.

”Microsoft saattaa julkaista Call of Duty -pelistä PlayStation-version, jossa viat ja virheet tulevat esiin vasta pelin viimeisellä tasolla tai myöhempien päivitysten jälkeen. Vaikka tällaiset virheet havaittaisiinkin nopeasti, korjaukset tulisivat todennäköisesti liian myöhään, jolloin peliyhteisö olisi jo menettänyt luottamuksensa PlayStationiin Call of Duty -pelien pelipaikkana. Kuten Modern Warfare II todistaa, Call of Duty -pelit ostetaan useimmiten vain muutaman ensimmäisen viikon aikana julkaisusta. Jos tiedettäisiin, että pelin suorituskyky PlayStationilla on huonompi kuin Xboxilla, Call of Duty -pelaajat voisivat päättää siirtyä Xboxille pelätessään pelaavansa suosikkipeliään toisen luokan tai vähemmän kilpailukykyisessä pelipaikassa.” Sony selittää asiakirjoissaan

Sony ei suoranaisesti syyttänyt Microsoftia tahallisesta sabotaasin suunnittelusta, mutta yhtiö pelkää, että sen kilpailija voisi strategisesti suistaa Call of Duty -pelin vauhdin raiteiltaan PlayStationilla.

Lähde: VGC

Kommentoi